Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  18:29:11

Πέντε νέα μεγάλα ξενοδοχεία στην Επαρχία

Πέντε νέα ξενοδοχεία θα λειτουργήσουν σε Ρόδο, Ρέθυμνο, Ζάκυνθο, Θάσο και Τριφυλία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», ελήφθησαν οι σχετικές αδειοδοτήσεις από τις τοπικές αρχές για την υλοποίηση των επενδύσεων.

Αναλυτικά, στη Νότια Ρόδο σε έκταση 65,6 στρεμμάτων θα ανεγερθεί νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων από την εταιρεία Ξενοδοχεία Λίνδου ΞΤΕ ΟΓΕ Α.Ε. Στη Θάσο σχεδιάζεται η ανέγερση διώροφου κτιρίου για τη λειτουργία ξενοδοχείου 4 αστέρων με πισίνα από την εταιρεία Λασκαρίνα Χατζούδη Μονοπρόσωπη ΕΠΕ. Στην Τριφυλία θα δημιουργηθεί ξενοδοχείο 3 αστέρων τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων με ένταξη παραδοσιακού κτιρίου. Στο Ρέθυμνο δόθηκε άδεια για αλλαγή χρήσης σε ξενοδοχείο τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων και για 4 νέα κτίρια τύπου επίσης επιπλωμένων διαμερισμάτων με πισίνα.

Επίσης, η εταιρεία Καρμανιόλος Α.Ε. εξασφάλισε θετικές γνωμοδοτήσεις για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, που αφορά στη λειτουργία ξενοδοχειακής μονάδας κλασικού τύπου 3 αστέρων σε έκταση 10,1 στρεμμάτων στον Λαγανά Ζακύνθου. Η εταιρεία διατηρεί στην περιοχή και το ξενοδοχείο Caretta Beach Holiday Village. Το εν λόγω ξενοδοχείο έχει αναβαθμιστεί από την κατηγορία των 2 στην κατηγορία των 4 αστέρων, ενώ η δυναμικότητά του έχει αυξηθεί από τις 160 στις 230 κλίνες. Στο μεταξύ, ακόμη δεν έχει αποφασισθεί από τη νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου Μistral στον Πειραιά η ημερομηνία επανέναρξης λειτουργίας του, καθώς παραμένει κλειστό από πέρυσι την άνοιξη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline