Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019  15:05:55

NonPaperNews

NonPaperNews

Ένας σκίουρος στο Dortmund της Γερμανίας σφηνώθηκε στις τρύπες που βρίσκονται στο καπάκι ενός υπονόμου. Οι αρχικές προσπάθειες να απελευθερωθεί το ζωάκι παρέμειναν άκαρπες κι έτσι αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν ολόκληρο το καπάκι και να το μεταφέρουν σε μια κτηνιατρική κλινική, ενώ η αστυνομία κλήθηκε για φυλάξει τον ανοιχτό υπόνομο. Οι κτηνίατροι ακινητοποίησαν τον σκίουρο με αναισθησία και στην συνέχεια το απελευθέρωσαν. Αφού περιποιήθηκαν τα τραύματά του το άφησαν ελεύθερο στο δάσος.

Το 23% των Ισπανών καπνίζει, πίνει πολύ, τόσο όσο και οι Βρετανοί, δεν γυμνάζεται και κοιμάται 7 ώρες την ημέρα. Ποια είναι τα μυστικά της μακροζωίας τους; Γιατί αυτά δεν είναι βέβαια, το αντίθετο!

Το χρονικό της μάχης από το 2017 μέχρι σήμερα. Η μεγάλη συναυλία. Βουλευτικές εκλογές 2019: Με Παπαρήγα, Θάνο Μικρούτσικο και κόρη Ρίτσου το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ.

Οσο αποκαλύπτει και καταγγέλλει η ΠΟΣΔΕΠ στις απειλές αναρχικών που δέχεται τελευταία η καθηγήτρια του ΕΚΠΑ Μ. Ευθυμίου, όπως τόσοι άλλοι πανεπιστημιακοί τους τελευταίους μήνες.

Με προορισμό μάλλον να αγνοηθεί από τις ηγεσίες και τα ΥΠΕΞ των Κρατών η και να αντιμετωπισθεί ειρωνικά οι προειδοποιήσεις-συστάσεις προς Βρυξέλλες.

Ειδικότερα, η Φώφη Γεννηματά μίλησε το πρωί στην τηλεόραση του Σκάι όπου προσδιόρισε τρεις τομείς στους οποίους το Κίνημα Αλλαγής είναι διατεθειμένο συνεργαστεί μετεκλογικά με την Νέα Δημοκρατία, ώστε να διασφαλιστεί η πολιτική σταθερότητα.

Σημαντικό άνοιγμα προς τη ΝΔ και την πολιτική σταθερότητα, τον θεσμικό εκσυγχρονισμό της χώρας αλλά και αποστασιοποίηση από τον ισότιμο διμέτωπο αγώνα (της επίμονης γραμμής Κ. Λαλιώτη και Γιώργου Παπανδρέου παλαιότερα) κατά του ΔΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου από την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου με μαχητικό του υπόμνημα απαριθμεί λόγους που τον οδηγούν να μην εμπιστεύεται την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου στην οποία επιρρίπτει ευθέως ευθύνες ότι δεν διέταξε έρευνα για τις καταγγελίες του ενώ αυτές έχουν γίνει πριν από μήνες.

Αντίθετα ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης αρνείται τα πάντα και απειλεί με μηνύσεις. Σφοδρή πολιτική κόντρα Σαμαρά με Παπαγγελόπουλο και Τσίπρα για «Ρασπούτιν» και Novartis.

Μια ποιοτική πρωτιά, διάκριση και ανωτερότητα, που συνεχίζεται εδώ και ένα χρόνο. Σε όλες τις δημοσκοπήσεις, με διάφορες στα τελικά ποσοστά μόνο..Η αναμέτρηση τώρα για τις 7 Ιουλίου δεν διατηρεί τον έντονα προσωποκεντρικό χαρακτήρα που είχε στις ευρωεκλογές, καθώς τα κομματικά επιτελεία έχουν επικεντρωθεί στην προβολή των προγραμματικών τους θέσεων.

Σελίδα 1 από 1957