Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023  21:52:14

NonPaperNews

NonPaperNews

Μια ψυχοθεραπεύτρια εξηγεί πώς τα αρωματικά κεριά μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα μειώνοντας το στρες και βελτιώνοντας τη διάθεση.

Με αναφορά στο σύστημα φορολόγησης που είχε φέρει ο Δημήτρης Τσοβόλας ξεκίνησε την ομιλία του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς.

«Ο βασικός λόγος που δεν είμαι επικεφαλής της Νέας Αριστεράς είναι πολιτικός και θεωρώ ότι αφού πριν από λίγο καιρό διεκδίκησα την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ήταν ορθό να ηγηθώ της κοινοβουλευτικής ομάδας της νέας προσπάθειας διότι εκτιμώ ότι θα συγχέονταν τα δύο γεγονότα πολύ εύκολα», εξήγησε.

Το κείμενο, που προήλθε έπειτα από εντατικές διαπραγματεύσεις μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας, μπορεί να λειτουργήσει ως θετικό προηγούμενο αλλά και ως βάση για θετικές μελλοντικές εξελίξεις.

Ο πρώτος Έλληνες πολιτικός που είχε επαφές με τον Ταγίπ Ερντογάν δεν ήταν άλλος από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, όταν ήταν δήμαρχος Αθηναίων και ο Ερντογάν δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, αλλά βρισκόταν στη φυλακή.

Τι είπε για Τσίπρα και Κασσελάκη: Ανήκω στην κατηγορία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ λόγω του Αλέξη. Ο Αλέξης είναι το πρόσωπο που "αγάπησα και πόνεσα". Κατ' αρχήν μου έχει επιτρέψει να του λέω την αλήθεια», και πως αγαπά και τους δύο.

Σελίδα 1 από 2640
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline