Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021  08:10:07

NonPaperNews

NonPaperNews

Στη Ρώμη, ένας καλλιτέχνης του δρόμου γνωστός ως Harry Greb, δημιούργησε ένα γκράφιτι που απεικονίζει τον Ρώσο αρχηγό της αντιπολίτευσης Alexei Navalny πίσω από τα κάγκελα και ένα περιστέρι που του ανοίγει τον δρόμο προς την ελευθερία. Ο Ναβάλι συνελήφθη μετά την άφιξή του στη Μόσχα ερχόμενος από τη Γερμανία στις 17 Ιανουαρίου. Ο Ναβάλι προέτρεψε τους Ρώσους να βγουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην κυριαρχία του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Έχουμε βαρεθεί τις απειλές της Τουρκίας και τη μιλιταριστική της προσέγγιση στην εξωτερική πολιτική. Είναι γνωστό ότι όποιες χώρες διαδραματίζουν ηγετικό ρόλο στον κόσμο, έχουν οικονομικές αντοχές και μέγεθος που είναι από πολύ μεγάλο έως τεράστιο.

Αναφορικά με τις επιλογές των καταναλωτών τις πρώτες μέρες της επαναλειτουργίας, διαπιστώνεται ότι, οι περισσότεροι καταναλωτές χρησιμοποιούν την περίοδο των εκπτώσεων, για να αποκτήσουν «επώνυμες» φίρμες ένδυσης, υπόδησης, αθλητικών ειδών, καλλυντικών, δερμάτινων αξεσουάρ και άλλων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Τα 5 στα 10 εμπορικά στην Αττική κινούνται σε ικανοποιητικά επίπεδα πωλήσεων, ενώ 7 στα 10 έκαναν πάνω από το 50% της περυσινής ημερήσιας είσπραξής τους.

Η Ελίζαμπετ Σιδηροπούλου είναι επικεφαλής του Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων της Νοτίου Αφρικής (SAIIA) από το 2005. Μιλάει άπταιστα ελληνικά, έχει περισσότερα από 26 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της πολιτικής και των διεθνών σχέσεων και είναι ειδική στην εξωτερική πολιτική της Νότιας Αφρική.

Σε 436 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ. Ο αριθμός τους εμφανίζεται σταθερά κάτω των 600 σχεδόν στο σύνολο των τελευταίων 10 ημερών.

ΓΕΕΘΑ Φλώρος: Νέα εποχή με τα RAFALE - Κυρίαρχοι στους αιθέρες οι Ίκαροι. Γερουσία και Κογκρέσο απαγόρευσαν την παράδοση στην Τουρκία των αεροπλάνων, που ήθελε να παραχωρήσει ο Ντόναλντ Τραμπ και διέταξαν την παραμονή σε αμερικανικό έδαφος των έξι αεροσκαφών τύπου F-35 που έχει αγοράσει η Τουρκία από τις ΗΠΑ.

Σελίδα 1 από 2581
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline