Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023  10:54:19

NonPaperNews

NonPaperNews

Η ίδια επανέλαβε ότι επρόκειτο για άνανδρη και βάρβαρη επίθεση, κατά την οποία όλοι οι κατηγορούμενοι, που δήλωσαν οπαδοί και εκδικητές του ΠΑΟΚ επέδειξαν άκρατη βία, ανελέητο μίσος και κτηνώδη απάθεια.

Μύκονος: Πώς κλείνονται τα πριβέ πάρτι σε βίλες, πόσο κοστίζουν οι προσκλήσεις. Απίστευτα ποσά διακινούνται στα παράνομα πάρτι σε βίλες – Πώς γίνεται η πρόσκληση των υψηλών προσκεκλημένων.

Διευκρινίσεις κλήθηκε να δώσει, μετά από παρέ,μβαση-σύσταση της ηγεσίας του κόμματος ο υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρος Πνευματικός μετά τις αντιδράσεις σε σχέση με όσα είπε το πρωί σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Νίκος Ανδρουλάκης: «Οι ελλείψεις προσωπικού στο ΕΚΑΒ, στα πρωτοβάθμια Κέντρα Υγείας και γενικότερα στο ΕΣΥ έχουν τραγικά αποτελέσματα για τον ελληνικό λαό.

Η διαχρονική και πολυσυζητημένη παλαιότερα γαλλίδα καλλιτέχνης, η οποία χώρισε με τον διάσημο ζωγράφο το 1953 είχε μαζί του δύο παιδιά.

Σε 650 εκατ. ευρώ υπολογίζονται τα ποσά που θα εισπραχθούν από τη Helleniq Energy (ΕΛΠΕ) και τη Mοtor Oil, ως έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, με βάση την κερδοφορία τους το προηγούμενο οικονομικό έτος.

Σελίδα 1 από 2892
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline