Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  13:24:21

Παγώνουν όλες οι τηλεοπτικές παραγωγές λόγω κορωνοϊού

Τα ίδια συμβαίνουν και με τις διεθνείς παραγωγές του Χόλυγουντ. Παγώνουν μέχρι νεωτέρας όλες οι τηλεοπτικές παραγωγές λόγω κορωνοϊού. Ενδεικτικές περιπτώσεις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες του φετινού χειμώνα, όπως οι "Άγριες Μέλισσες", το "Κόκκινο Ποτάμι", οι "8 Λέξεις" κ.α.

Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα υπάρξει ολική επαναφορά , καθώς οι διοικήσεις των καναλιών έχουν αποφασίσει να μη συνεχιστούν. Βλέπετε, είναι ξεκάθαρο πλέον πως οι οικονομικές επιπτώσεις στα ΜΜΕ θα οδηγήσουν μοιραία σε σχεδιασμούς περιστολής των δαπανών και αξιοποίησης του υπάρχοντος υλικού.

Ως εκ τούτου, το μάρμαρο θα πληρώσουν οι πολυδάπανες παραγωγές στις οποίες συγκαταλέγονται τα σίριαλ.

Άλλωστε, η πτώση της διαφημιστικής δαπάνης δεν ευνοεί εγχειρήματα που βασίζονται στις τηλεθεάσεις και το έσοδο που συνεπάγονται όταν η οικονομία λειτουργεί με φυσιολογικούς ρυθμούς.

Αξίζει, δε να σημειωθεί πως στην παρούσα φάση και με τις συνθήκες έκτακτης ανάγκης που έχουν διαμορφωθεί σε κάθε πτυχή της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας στη χώρα, οι υψηλές τηλεθεάσεις δεν σημαίνει ότι μεταφράζονται και σε αντίστοιχα έσοδα για τα ταμεία των καναλιών, όπως είθισται να συμβαίνει σε περιόδους κανονικότητας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline