Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022  15:13:40

NonPaperNews

NonPaperNews

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας ξεχώριζε πάνω από όλα για την ιδιαίτερη προσωπικότητά του. Εστέτ, σνομπ, καυστικός, εναλλακτικός ήταν κάποια από τα επίθετα που τον χαρακτήριζαν και τον διαφοροποιούσαν από τους ηθοποιούς της γενιάς του.

Οι κάτοικοι του νησιού έχουν απομονώσει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ευαίσθητοι και απέναντι στις δικές του αθλιότητες, για τις οποίες καταδικάσθηκε αλλά και από το γενικότερο κλίμα, που οδήγησε στο θάνατο της Καρολάιν από τον υποκριτή και δολοφόνο σύζυγο της, που καταδικάστηκε σε ισόβια.

Ουδείς άλλος μητροπολίτης, πλην του Αργολίδος, και καθόλου έως τώρα ο Αρχιεπίσκοπος και η Ιερά Σύνοδος δεν σχολίασαν την εκεί κοσμοσυρροή και το όλο φαινόμενο.

Η οικονομία και η ψυχαγωγία στη Μύκονο είναι εξαρτημένες, πολύ συχνά από συμφέροντα και ομάδες αισχροκέρδειας, ναρκωτικών, σωματεμπορίας, μαύρου χρήματος, φοροκλοπής και απάτης.

Στη γραμμή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κινείται και ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος απειλεί τη χώρα μας με φόντο το προκλητικό αίτημα της Άγκυρας για αποστριωτικοποίηση των νησιών του Αιγαίου.

Η εξαγωγή χρυσού αποφέρει δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο στα ρωσικά ταμεία - Σοβαρές επιπτώσεις και στη στρατιωτική μηχανή του Πούτιν - Θα πληγούν ακόμη περισσότερο οι Ρώσοι ολιγάρχες.

Με γρήγορα ανακλαστικά και μετά τη δοκιμασία που έχουν δημιουργήσει στην Ευρώπη τα παλαιά οικονομικά μέτρα κατά της Ρωσίας ο Σαρλ Μισέλ κρατά αποστάσεις για τα νέα, που πρότεινε προχθές ο Τζο Μπάιντεν.

Σύμφωνα με διεθνείς αναλυτές η μετωπική αντιπαράθεση-σύγκρουση του αμερικανού προέδρου κατά της Ρωσίας και Κίνας οδηγεί τις δύο υπερδυνάμεις να συνεργασθούν κατά της Δύσης, όσο ποτέ άλλοτε μέχρι σήμερα.

Σελίδα 1 από 2538
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline