Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019  10:02:13

NonPaperNews

NonPaperNews

Στις 17 Δεκεμβρίου στο Bonhams της Νέας Υόρκης, θα παρουσιασθούν για πλειοδοσία φωτογραφίες του παραγωγού ταινιών και συλλέκτη Peter Fetterman. H δημοπρασία με τίτλο "Υπέροχη ζωή" περιλαμβάνει φωτογραφίες των Μέριλιν Μονρόε, Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Φρέντυ Μέρκουρι και Ελβις Πρίσλεϊ, όπως και μεγάλη συλλογή από φωτογραφίες της Νέας Υόρκης από τις δεκαετίες του ΄50 και '60. Στην φωτογραφίας μας, με εκτιμώμενη αξία γύρω στα 3000 με 5000 δολάρια, μία φωτο του Norman Parkinson που δημοσιεύθηκε το 1949 στην Βρετανική Vogue. "Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κάνει μια φωτογραφία βαρετή" είπε ο Parkinson.

Είναι χαρακτηριστικό πως η πλειοψηφία των παιδιών στην Ελλάδα (41%) ξεκινά να χρησιμοποιεί το ίντερνετ στην ηλικία των 7 - 8 ετών ενώ ένα 20% δηλώνει ότι ξεκίνησε το «σερφάρισμα» στην πολύ μικρή ηλικία των 4-6 ετών! Χωρίς άμεση εποπτεία και έλεγχο.

Θλιβερή η κατάσταση στη Βόρειο Ελλάδα με τους συνταξιούχους δήθεν φοιτητές αλλά χειρότερα τα δεδομένα στο Λεκανοπέδιο της Αττικής. Καταστάσεις πλήρους απαξίωσης της ιδιότητας του φοιτητή και του σπουδαστή, του μελλοντικού διπλωματούχου επιστήμονα.

Οι φόβοι από χθες για αρνητικές συνέπειες στον τομέα του τουρισμού, των εξαγωγών μας, των Τραπεζών, της νέας νομοθεσίας για τη ναυτιλία κλπ. παρά τις πρώτες καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις από το Συντηρητικό Κόμμα.

Διαψεύδει ότι η αρχική δήλωση του Βούλγαρου Προέδρου Μπορίσωφ αποτελεί «Πισώπλατη μαχαιριά» Μπορίσοφ γιατί η αναφορά του δεν αναφερόταν στη συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης αλλά για το Μεταναστευτικό πρόβλημα και μόνο, στο οποίο η Τουρκία έχει νευραλγικό ρόλο.

Εγκρίθηκαν από Επιτροπή της Βουλής οι δύο σοβαρές κατηγορίες για την παραπομπή του αλαζόνα πλανητάρχη, που θέλει να είναι υποψήφιος Πρόεδρος για δεύτερη θητεία τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Ειδική έρευνα του ΟΗΕ εκθέτει την Τουρκία και τον Ταγίπ Ερντογάν, καθώς το υπερσύγχρονο σύστημα μη επανδρωμένων αεροσκαφών Bayraktar ΤΒ2 που στάλθηκε στην κυβέρνηση της Τρίπολης τον περασμένο Μάιο και κατασκευάζεται από την εταιρεία του γαμπρού του, παραβιάζει το εμπάργκο όπλων του ΟΗΕ.

Συμβαίνει όλο και συχνότερα η υψηλή κοσμηματοποιία να παίρνει θέση μέσα στα μουσεία. Ο οίκος Cartier θα παρουσιάσει ένα μέρος του πλουσιότατου αρχείου του το καλοκαίρι στο Ανακτορικό Μουσείο του Πεκίνου και η έκθεση του οίκου Bulgari μόλις ολοκληρώθηκε στη Ρώμη, για να συνεχιστεί με το ίδιο θέμα στο Μουσείο του Κρεμλίνου, στη Μόσχα.

Σελίδα 1 από 2178
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline