Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019  01:49:25

NonPaperNews

NonPaperNews

Εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ: Η Φώφη Γεννηματά έθεσε εκτός Κ.Ο τον Θ. Θεοχαρόπουλο, μετά το ζήτημα κομματικής πειθαρχίας που έθεσε για τους βουλευτές - Η απάντηση της ΔΗΜΑΡ.

Η πρώτη λίστα με πρωτοβουλία της Αφροδίτης Μάνου που διαρκώς μεγαλώνει κατά δεκάδες. Με νέες περιπτώσεις όπως από εκείνη του Γιάννη Μαρκόπουλου έως του Αντώνη Ρέμου. Η ειδική ανακοίνωση του γνωστού τραγουδιστή.

Παράλληλα σκληρότερος στόχος ο άλλοτε υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς για τον οποίο ευθέως πλέον υπαινίχθηκε ότι έχει λάβει χρήματα για προπαγάνδα υπέρ της παραλίμνιας Συμφωνίας.

Προβάδισμα 8,9 μονάδων, και μάλιστα με αυτοδυναμία, στην προέκτασή του στις «καθαρές ψήφους», δηλαδή στα τελικά αποτελέσματα δίνει στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ νέα δημοσκόπηση.

Αντίθετες εκδοχές από Μαξίμου και Αστυνομία. Μεγάλωσε η όλη ύποπτη στάση της Αστυνομίας, την οργή του μεγάλου πλήθους και του μεγάλου πάθους των συμμετασχόντων από όλη την Ελλάδα, με οικογένειες, φίλους και παρέες. Η αντιμετώπιση με μεθόδους βαρβαρότητας.

«Πιστεύω ακράδαντα ότι θα βρεθούν οι 151 βουλευτές. Πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας από την αρχή έχει υποσχεθεί στους Αμερικάνους και στους Γερμανούς ότι θα παραδώσει αυτή τη συμφωνία- και έχει προηγουμένως μετρήσει τις ψήφους του πολύ πριν έρθει η απόφαση αυτή στη Βουλή.

Οχι μόνο στη Βουλή οι επιθετικές του δηλώσεις αλλά και σε συνέντευξη στην «Αυγή». Ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον για διγλωσσία.

Το δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώνουν ειρηνικά για τις απόψεις τους είναι αδιαπραγμάτευτο, δήλωσε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Σε τέλεια, αναγκαστική, διαφοροποίηση από τις περσινές δηλώσεις του ότι πρόκειται για εκδηλώσεις, από φανατικούς, ακροδεξιούς και εθνικιστές.

Σελίδα 1 από 1776