Τετάρτη 29 Μαϊου 2024  02:38:50

NonPaperNews

NonPaperNews

Όλα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα «που δεν θα διεκδικήσει κάτι», τη Ζωή Κωνσταντοπούλου που «έχει μίσος για τον ΣΥΡΙΖΑ», τον Κυριάκο Βελόπουλο που «τον λυπάμαι όταν με λέει λεβέντη» και τη μονοψήφια διαφορά στις Ευρωεκλογές.

«Είσαι δικτάτορας, σφαγέας Κούρδων, εγκληματίας πολέμου και έχεις υπό κατοχή στη Βόρεια Κύπρο»-« Γιατί ο Πρόεδρος Ερντογάν είναι ο ίδιος πρόκληση».

Σε κάθε περίπτωση γίνεται σαφές ότι σε αυτές τις ευρωεκλογές δεν θα κριθούν τόσο οι συνολικοί πολιτικοί συσχετισμοί, παρότι προφανώς θα υπάρξουν σαφή μηνύματα, καθώς φαίνεται ότι και η κυβέρνηση θα μπορεί να επικαλείται το προβάδισμα και η αξιωματική αντιπολίτευση ότι διέψευσε τις Κασσάνδρες που θεωρούσαν ότι είναι σε τροχιά διάλυσης.

Ο καθηγητής του London School of Economics αναλύει το πολιτικό και κοινωνικό σκηνικό της χώρας του.

Το Μουσείο Πράδο στη Μαδρίτη παρουσίασε σήμερα έναν, επί αιώνες χαμένο, πίνακα του Ιταλού ζωγράφου Καραβάτζιο, ο οποίος εκτίθεται για πρώτη φορά στο κοινό.

Η Κίνα ολοκλήρωσε την κυβερνητική της εκστρατεία για την καταστροφή των μουσουλμανικών χώρων λατρείας της χώρας ώστε να κυριαρχεί μόνο η κινεζική αρχιτεκτονική.

Σε επιβολή προστίμου προς το υπουργείο Εσωτερικών ύψους 400 χιλιάδων ευρώ και κατά της ευρωβουλευτή της ΝΔ Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου ύψους 40 χιλιάδων ευρώ προχώρησε η Αρχή προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για την υπόθεση των emails.

Αντίγραφο ολόσωμης χάλκινης πανοπλίας 3.500 ετών, μελετήθηκε στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, την οποίαν φόρεσαν εκπαιδευμένοι Έλληνες πεζοναύτες ακολουθώντας ένα απαιτητικό πρωτόκολλο προσομοίωσης μάχης.

Σελίδα 1 από 2261
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline