Σάββατο 4 Απριλίου 2020  17:08:07

NonPaperNews

NonPaperNews

Καμπάνιες ευαισθητοποίησης κατά του κορωνοϊού ξεκίνησαν στην πόλη Secunderabad της Ινδίας οι έφιπποι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος φορώντας στο κεφάλι τους τεράστια καπέλα "κορωνοϊούς"! Όπως καταλαβαίνει κανείς...

Τα – σημαντικά – σημεία σύγκλισης αλλά και απόκλισης μεταξύ Γερμανίας και Γαλλίας σχετικά με τα εργαλεία διαχείρισης της νέας οικονομικής κρίσης αποτυπώνονται στα non-papers των δύο χωρών εν όψει της κρίσιμης τηλεδιάσκεψης του Eurogroup την προσεχή Τρίτη.

Τα μεγάλα ποσοστά ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των περισσότερων πολιτικών επιλογών της Κυβέρνησης στην οικονομία, στο Μεταναστευτικό, απέναντι στην Τουρκία στον Έβρο, στην καταπολέμηση του κορωνοιού και άλλα δεδομένα των δημοσκοπήσεων πιστεύεται ότι συντελούν σε αυτή την «κεντραριστερή γραμμή» του Α. Τσίπρα. Μητσοτάκης και Τσίπρας έβαλαν σε καραντίνα τις μετωπικές αντιπαραθέσεις.

Μαθήματα με καθυστέρηση στα περισσότερα ιδιωτικά σχολεία τριών εβδομάδων, και με ημερήσιο πρόγραμμα μαθημάτων τρίωρο έναντι 7 και 8 ωρών καθημερινά, για τα οποία οι γονείς έχουν πληρώσει κανονικά τα ακριβά δίδακτρα.

Κλιμακώνουν συνεχώς τις προκλήσεις επιθετικότητας πάνω από τα νησιά του Αιγαίου αλλά και στον Έβρο με χαμηλές και πυκνές πτήσεις πλέον. οι Τούρκοι. Σενάριο να στείλουν φορείς κορωνοϊού στα νησιά.

Σελίδα 1 από 2309
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline