Σάββατο 20 Απριλίου 2024  14:33:28

NonPaperNews

NonPaperNews

«Υπάρχει ένας μύθος που λέει ότι σε μια έκθεση ζωγραφικής του Σαλβαντόρ Νταλί είχε πάει να την επισκεφτεί ο Σιγκμουντ Φρόϋντ. Τον ρώτησε, λοιπόν, ο Νταλί «Πώς σας φαίνονται τα έργα μου;» και ο Φρόϋντ απάντησε «Δεν κοιτάζω τα έργα σας, την ψυχή σας κοιτάζω».

Τρεις μήνες πριν από τα 90α γενέθλιά του, ο Giorgio Armani άφησε για πρώτη φορά ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν πιθανές μεγάλες αλλαγές για την ιταλική αυτοκρατορία μόδας που δημιούργησε το 1975, όταν δεν θα είναι πλέον επικεφαλής.

Η εφαρμογή του μέτρου της έκδοσης επταήμερης βίζας εξπρές κατά την άφιξη για πολλά ελληνικά νησιά του Αιγαίου έχει προκαλέσει σημαντικό ενδιαφέρον στη γειτονική Τουρκία προσελκύοντας πάνω από 20.000 Τούρκους τουρίστες κατά τη διάρκεια των εννιαήμερων διακοπών της μουσουλμανικής γιορτής Eid al-Fitr, που λαμβάνει χώρα μετά το τέλος του Ραμαζανιού, του ισλαμικού ιερού μήνα της νηστείας.

Πρόστιμα συνολικού ύψους 1.480.000 ευρώ επιβλήθηκαν από το Υπουργείο Ανάπτυξης σε 11 επιχειρήσεις μετά από ελέγχους που πραγματοποίησαν η Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.) και η Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή.

Από ό,τι φαίνεται ο χαρακτήρας της Μπέλα Μπάξτερ από το "Poor Things" του Γιώργου Λάνθιμου αποτέλεσε τη βασική πηγή έμπνευσης της Τέιλορ Σουίφτ για το νέο της βίντεο κλιπ. Οι φαν της Τέιλορ Σουίφτ περίμεναν μία συγκεκριμένη δήλωση. Και την άκουσαν τον περασμένο Φεβρουάριο στα βραβεία Grammy όταν η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ. Πρόκειται για το 11ο άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ και είναι ο πρώτος της δίσκος με εντελώς καινούργιο υλικό από το «Midnights» που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2022.

Η εφαρμογή υαλουρονικού οξέος και βοτουλινικής τοξίνης (Botox) αποτελεί ιατρική πράξη και διενεργείται για αισθητικούς και θεραπευτικούς σκοπούς, μόνο από ειδικευμένους γιατρούς .Ποιοί είναι κατά του υπουργείο Υγείας.

Τα μικρά ψυχαγωγικά βιντεάκια του TikTok έχουν γίνει πλέον μέρος της καθημερινότητας για δεκάδες εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Σελίδα 1 από 2770
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline