Σάββατο 25 Μαρτίου 2023  13:24:31

NonPaperNews

NonPaperNews

Λαμία: Στα χέρια της αστυνομίας οι ληστές της εθνικής οδού. Και μετά τα Τέμπη συνεχίσθηκαν οι κλοπές χαλκού και άλλων μετάλλων από τις εγκαταστάσεις του ΟΣΕ, χωρίς να γίνει ούτε μία σύλληψη.

Αυξήσεις σοκ στις μηνιαίες δόσεις που ξεπερνούν ακόμη και το 40% σε σχέση με πέρυσι. - Βαρύς ο λογαριασμός για όσους επέλεξαν κυμαινόμενο επιτόκιο. Εξοργιστικές περιπτώσεις.

Η πλήρης ασυδοσία, που επικρατεί και στον τομέα αυτό στις Κυκλάδες, με συνθήκες γαλέρας για τους εργαζόμενους στον τουριστικό τομέα εξηγεί γιατί εφέτος αρνούνται να έλθουν να εργασθούν ακόμα και μετανάστες από τρίτες χώρες σε τέτοιες άθλιες συνθήκες αμοιβών, ωραρίων, στέγασης, κούρασης, εκμετάλλευσης κ.α.

Φαινόμενα ανησυχίας, χωρίς σπασμωδικές αντιδράσεις, ότι η κρίση στον τραπεζικό τομέα διεθνώς και με απηχήσεις στην Ελλάδα δεν έχει λήξει και, ήδη, έχει συνέπειες σε μετόχους.

Πώς θα γλιτώσουν τις επιβαρύνσεις – Η διαδικασία και τα δικαιολογητικά. Τα ενοίκια που δεν εισπράχθηκαν κατά τη διάρκεια του 2022 συμπληρώνονται στους κωδικούς 125-126 του εντύπου Ε1 της δήλωσης.

«Όλες οι δυνατότητές μας, πυραυλικές και άλλες, θα πέσουν πάνω στην Μπούντεσταγκ, το γραφείο του καγκελαρίου και ούτω καθεξής».

Τι δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Απάντηση στη δήλωση του Νίκου Παππά για τη δικαιοσύνη, δίνει η Νέα Δημοκρατία, καλώντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να δεχθεί την ομόφωνη απόφαση για την καταδίκη του.

I. Οι Ελληνες δικαστές είναι αποφασισμένοι να εφαρμόσουν με ιδιαίτερη αυστηρότητα τη νομοθεσία, η οποία όχι μόνο απαγορεύει αλλά και επιβάλλει αυστηρές χρηματικές ποινές ( συνήθως 30.00 ευρώ για κάθε ζώο, που δοκιμάζεται ή βασανίζεται μέχρι θανάτου) και με φυλάκιση επίσης σε όσους βασανίζουν, ταλαιπωρούν ή αγνοούν το καθήκον τους σχετικά με τα ζώα...

«Ο κ. Θεοφάνους έχει δώσει την άδεια να το τραγουδήσω. Όλα τα άλλα είναι... μηδέν».

Σελίδα 1 από 2816
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline