Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  19:36:46

Σκέρτσος: Η κοινωνία φοβάται τον Αλέξη Τσίπρα

«Πυρά» εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος.

Έντονη κριτική στη στάση που τήρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας αναφορικά με τη μη αποδοχή της διερευνητικής εντολής εξαπέλυσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος.
«Ο κ. Τσίπρας μας είπε εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο -αφού αρνήθηκε ως όφειλε εκ του Συντάγματος να παραλάβει τη διερευνητική εντολή- ότι φοβάται για την κοινωνία» υποστήριξε ο κ. Σκέρτσος, συμπληρώνοντας ότι «τα αποτελέσματα πάντως των εκλογών δείχνουν πως η κοινωνία τον φοβάται. Και τον απορρίπτει».

Αλαζονικός ηγεμόνας ο Τσίπρας

Παράλληλα, ο Άκης Σκέρτσος χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «αλαζονικό ηγεμόνα», ζητώντας του να ακούσει τη «φωνή» των πολιτών μετά τις εκλογές.
«Αντί να υποδύεται συνεπώς την αυθεντική φωνή της δημοκρατίας και της κοινωνίας, ας κατέβει από το δικό του θώκο του αλαζονικού ηγεμόνα για να ακούσει καλύτερα τι του είπαν οι πολίτες» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Μόνο έτσι θα μπορέσει να κάνει επιτέλους την -οφειλόμενη από το 2019- αυτοκριτική του χωρίς να τους προσβάλλει άλλο» κατέληξε ο κ. Σκέρτσος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline