Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  11:21:27

Σπυρόπουλος αποκαλύπτει τη κρυφή φιλοδοξία ΠΑΣΟΚ: «Στόχος μας να γίνουμε αξιωματική αντιπολίτευση τον Ιούνιο»

«Έχουμε ανεβάσει 50% τις δυνάμεις μας και σε απολυτό αριθμό, πάνω από 200.000 ήρθαν και εμπιστεύτηκαν το ΠΑΣΟΚ» τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στο MEGA ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Σε περεταίρω ενίσχυση των ποσοστών του μετά τη σημαντική άνοδο που κατάφερε να επιτύχει στις εκλογές της 21ης Μαΐου ελπίζει το ΠαΣοΚ, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠαΣοΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος.
«Έχουμε ανεβάσει 50% τις δυνάμεις μας και σε απολυτό αριθμό, πάνω από 200.000 ήρθαν και εμπιστεύτηκαν το ΠαΣοΚ» τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στο MEGA ο κύριος Σπυρόπουλος.

«Έχουμε κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, είμαστε εδώ ως πρωταγωνιστές στο πολιτικό σκηνικό. Έχουμε κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα για να επιστρέψει το ΠαΣοΚ στην πολιτική ζωή του τόπου και να αποτελέσει έναν εναλλακτικό τρόπο διακυβέρνησης απέναντι στη ΝΔ», σχολίασε ακόμη ο κ. Σπυρόπουλος.
«Τα λάθη Μητσοτάκη δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από το υψηλό ποσοστό που πήρε. Ο κ. Τσίπρας ήταν ο καλύτερος χορηγός του», είπε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος αναφερόμενος σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε πως «αντί να αναλογιστεί τις ευθύνες του ο Τσίπρας, επιτίθεται στο ΠαΣοΚ που έκανε σκληρή και εποικοδομητική αντιπολίτευση».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline