Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024  02:15:42
Πρόσωπα

Πρόσωπα (442)

Πρόσωπα της εβδομάδας που διανύουμε

«Πέρασε μια θύελλα και βγήκε από αυτή» - Τι λέει ο γιατρός της Μαρινέλλας. Σε δύο εβδομάδες περίπου θα γίνει γνωστό αν η Μαρινέλλα θα επιστρέψει στο σπίτι της ή θα πάει σε κάποιο κέντρο αποκατάστασης.
Πάνοπλοι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Ιλίρ Μέτα στη μέση του δρόμου στα Τίρανα - 'Ενταλμα σύλληψης από το αρμόδιο όργανο κατά της Διαφθοράς της γειτονικής χώρας.
Ο Μίνως Μάτσας ζητά συνεπιμέλεια - Σήμερα ή το αργότερο αύριο η απόφαση - Ούτε βλέμμα δεν αντάλλαξαν στο δικαστήριο η υπουργός Τουρισμού και ο συνθέτης.
Η Θεοδώρα Τζάκρη βέβαια, με δηλώσεις της στο MEGA, επέμεινε ότι όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι βρίσκονται ακόμη «στο ίδιο status», διότι «η επικύρωση η τυπική των υποψηφιοτήτων» θα προκύψει από το έκτακτο συνέδριο.
Ετοιμη είναι η πλατφόρμα που θα παρέχει οδηγίες στους γονείς για εργαλεία και ρυθμίσεις «parental control» (γονικός έλεγχος) στα κινητά που χρησιμοποιούν οι ανήλικοι, σύμφωνα με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου. Ετσι, η νέα πλατφόρμα μένει να ανακοινωθεί πλέον από τον πρωθυπουργό.
Σελίδα 1 από 45
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline