Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024  15:30:33
Πρόσωπα

Πρόσωπα (3211)

Πρόσωπα της εβδομάδας που διανύουμε

Τι καταγράφει η δημοσκόπηση της εφημερίδας «Πελοπόννησος» για τους Ανδρουλάκη και Δούκα – Πόσο κοντά είναι ο Γερουλάνος και η Διαμαντοπούλου – Μπορεί να ξαναγίνει κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ;
Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Λύτρα. Τα μέλη του αρμόδιου Δικαστικού Συμβουλίου στο βούλευμα που εξέδωσαν εξηγούν τους λόγους που δεν έγινε αποδεκτό το αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσε ο Απόστολος Λύτρας.
Σύμφωνα με την Ματίνα Παγώνη, ο Δημήτρης Κόκοτας αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα ενώ η κατάστασή του παραμένει σταθερή.
Ο Μπάιντεν αποκάλυψε συμφωνία επί της αρχής ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς.
«Κοιτάξτε καταρχάς υπάρχουν καταστατικές και συλλογικές διαδικασίες για τέτοια ζητήματα και κάθε μέλος ή ομάδα μελών μπορεί να προβεί σε όποια στην επιτροπή δεοντολογίας που λειτουργεί με το σημερινό καθεστώς και θα εξεταστεί, απάντησε ο κ. Κασσελάκης.
«Ας σταματήσουμε τις βλακείες» - Πώς γεννήθηκε το Νέο Λαϊκό Μέτωπο. «Ζητώ από όλες τις πολιτικές δυνάμεις που αναγνωρίζουν τον εαυτό τους στους δημοκρατικούς θεσμούς ... να συμμετάσχουν σε έναν ειλικρινή και πιστό διάλογο» αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του.
Σελίδα 1 από 322
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline