Τρίτη 16 Απριλίου 2024  18:19:33

Οι τιμές του ελαιολάδου έχουν ξεπεράσει πλέον ακόμα και τις πιο απαισιόδοξες προβλέψεις - Πόσο κόστιζε το 2023 και πόσο κοστίζει σήμερα.

Η Ενωση Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής και Αργοσαρωνικού απαντά στους ισχυρισμούς του Δημάρχου Αθηναίων.

Το εισόδημα που αποκτούν από την βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων, φορολογείται ως εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από τον αριθμό των ακινήτων από τα οποία προέρχεται και υπάγεται σε μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ 13%.

Πότε τα εισοδήματα απαλλάσσονται από τον ΦΠΑ, η δήλωση έναρξης ή μεταβολής ΚΑΔ, το τέλος παρεπιδημούντων και ανθεκτικότητας.

Την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Κωτσόβολος από την Currys plc ανακοίνωσε η ΔΕΗ , η οποία μετά από αυτή την κίνηση επιταχύνει σημαντικά τον μετασχηματισμό της σε έναν ολοκληρωμένο πάροχο προϊόντων και υπηρεσιών στην αγορά της λιανικής.

Είναι μία από τις εθνικές μας παθογένειες και ο πόλεμος πρέπει να είναι διαρκής, καθώς απουσιάζουν τα θεαματικά αποτελέσματα, όπως η εκτεταμένη φοροκλοπή και φοροαποφυγή στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, πέραν της παθογένειας των μεγάλων επιχειρήσεων.

Οι δικαιούχοι μπορούν να λάβουν άμεσα τα χρήματα της επιστροφής τους, εφόσον εξοφλήσουν τον φετινό φόρο ακινήτων.

Η ΑΑΔΕ ξεκίνησε την ανάρτηση των νέων εκκαθαριστικών – Στις 30 Απριλίου 2024 η καταβολή της πρώτης δόσης.

«Αν το έργο δεν ολοκληρωθεί στην ώρα του, θα διακοπεί μερικώς η χρηματοδότηση από τις Βρυξέλλες. Αυτό δεν το αντέχουμε», σημείωσε ο υπουργός Οικονομικών από το διεθνές Συνέδριο «Future of Retail 2024».

Η αύξηση στα καύσιμα προκαλεί προβλήματα σε οδηγούς και πρατηριούχους. Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στους οδηγούς η αύξηση των τιμών στα καύσιμα.

Σελίδα 1 από 241
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline