Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019  00:38:49

NonPaperNews

NonPaperNews

Όταν έχεις έναν άνθρωπο που ι δ ε ο λ ο γ ι κ ά π ρ ο έ ρ χ ε τ α ι από την παράταξή σου και µπορείς να τον εκλέξεις µε 240 ψήφους, δεν χρειάζεται να ψάχνεις γι' άλλον», υποστήριξε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαµάνης, επισημαίνοντας ότι, όταν µπορεί να υπάρξει τέτοια ευρεία πλειοψηφία, δεν µπορούµε να πάµε σε τρίτη ψηφοφορία για να βγάλουµε Πρόεδρο».

Οι FT είχαν επικρίνει την τροπολογία, που προβλέπει το «ξεπάγωμα» των περιουσιακών στοιχείων των ύποπτων για εγκληματική απάτη και ξέπλυμα χρήματος, αν δεν δικαστούν εντός 18 μηνών.

Καθώς η Τουρκία συνεχίζει την εκβιαστική-πιεστική τακτική προς την Ελλάδα και την Ε.Ε. μόνες ελπίδες για περιορισμό των νέων αφίξεων απομένουν ο βαρύς χειμώνας και οι κακοκαιρίες.

Ο αρμόδιος υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης ήταν ξεκάθαρος στην Επιτροπή της Βουλής για τις νομοθετικές ρυθμίσεις που ετοιμάζει προς συζήτηση και ψήφιση. Με έμφαση στο μέλλον της εταιρείας και στα προβλήματα του προσωπικού τωρινού και μελλοντικού.

Μύλος κυριολεκτικά χθες στο Διαδίκτυο και στα Ρ/Σ για την όλη παρουσία του Αλ. Τσίπρα (μετά 4,5 χρόνια κυβερνητικής του εξουσίας και στενών σχέσεων με τις ΗΠΑ). Με αμήχανες απόψεις από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κυρίως γιατί ο Αλ. Τσίπρας βάδισε στην κλασσική πορεία του Πολυτεχνείου, μόνο, από την πλατεία Κλαυθμώνος και μέχρι το Σύνταγμα, δηλαδή περίπου 300 μέτρα.

Πίσω από τις νέες ρυθμίσεις, οι οποίες θα ενεργοποιηθούν από τις αρχές του 2020, κρύβονται παγίδες έξτρα φόρου για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που διαθέτουν τα ακίνητά τους στις πλατφόρμες Airbnb, Booking.com, HomeAway.

Σελίδα 1 από 2144
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline