Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019  12:43:03

NonPaperNews

NonPaperNews

Στο ζωολογικό κήπο του Βερολίνου γεννήθηκαν πρόσφατα αυτά τα δυο αξιαγάπητα δίδυμα πάντα, η Meng Xian και η Meng Yuan που προσελκύουν πλήθος τουριστών καθημερινά κι όχι χωρίς λόγο....

Ώθηση στις φίρμες πολυτελείας αναμένεται να δώσει η επέκταση του κεντρικού καταστήματος της «Αττικά Πολυκαταστήματα», στο City Link, κατά 4.000 τ.μ., η ολοκλήρωση της οποίας αναμένεται προς το τέλος του 2020.

Ανεβαίνουν οι τόνοι στο εσωτερικό της Λιβύης μετά την υπογραφή μνημονίου ανάμεσα στην Τρίπολη και την Τουρκία, καθώς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων του Στρατηγού Χαφτάρ, εμφανίζονται αποφασισμένα να μην προχωρήσει η συμφωνία.

Σε έντονο, πολύ ανησυχητικό καθοδικό ρυθμό μείωσης του πληθυσμού της βρίσκεται η Ελλάδα από το 2011, οπότε και καταγράφηκε αρνητικό ισοζύγιο γεννήσεων για πρώτη φορά μετά την περίοδο της Κατοχής.

Σε επιστολή που απέστειλε προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, λίγες ώρες μάλιστα πριν επισκεφθεί χώρα μας, αναλύει όλες τις παραμέτρους της επίμαχης κίνησης από την «κυβέρνηση» και την Άγκυρα και μιλά περί των μη κοινών θαλάσσιων συνόρων των δύο χωρών.

Ο αμήχανος δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης και αρνητικό σχόλιο για τον κακόγουστο- άνευρο στολισμό από την αρμόδια αντιδήμαρχο Πολιτισμού. Και στους ισχυρισμούς Παναγιωτάκου ότι «Δεν υπάρχουν μόνο τα αγγελάκια και τα αστεράκια».

Το ιστορικό της ασθένειας και της δοκιμασίας του από τον καρκίνο και την μετάσταση του, σε τρία μας δημοσιεύματα. «Ενάμισι μήνα τώρα βρίσκομαι σ΄ ένα δωμάτιο του νοσοκομείου παλεύοντας μ΄ ένα ανόητο πυρετό που επιμένει. Σας γράφω σήμερα γιατί αισθάνομαι πιο δυνατός κι είμαι σίγουρος ότι θα σας συναντήσω σύντομα».

Σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας νοσηλεύεται από τα μέσα Οκτώβριο, για τρίτο μήνα δηλαδή ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς με σοβαρά προβλήματα υγείας, κυρίως καρδιολογικά και κυκλοφορικά.

Ανατρέπονται τα έως τώρα δεδομένα της χρυσοφόρου ενοικίασης των ακινήτων (πρωτίστως διαμερισμάτων σε πολυκατοικίες), με αλλεπάλληλους ενοικιαστές, που δεν μπορεί να γίνεται ενοχλητική για τους άλλους ιδιοκτήτες.

Σελίδα 1 από 2174
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline