Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024  20:25:06

Μαρέβα Γκραμπόφσκι ξεκαθαρίζει για τη μήνυση στην Ελενα Ακρίτα: «Καμία υποχώρηση, ούτε συμβιβασμός...Θα απολογηθεί στα δικαστήρια για τα άθλια ψεύδη της». Κύριο

«Θα συνιστούσα ψυχραιμία στην Κα Ακρίτα σχετικά με τα όσα άθλια ψεύδη έχει πει προσβάλλοντας την προσωπικότητα μου» αναφέρει σε ανάρτησή της - Τι απάντησε η Έλενα Ακρίτα.

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους η Έλενα Ακρίτα με την Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Η σύζυγος του πρωθυπουργού σε ανάρτηση που έκανε επιβεβαίωσε ότι έχει καταθέσει μήνυση εις βάρος της Έλενας Ακρίτα για τις αναρτήσεις που είχε κάνει.

«Θα συνιστούσα ψυχραιμία στην Κα Ακρίτα σχετικά με τα όσα άθλια ψεύδη έχει πει προσβάλλοντας την προσωπικότητα μου. Άλλωστε θα κληθεί να απολογηθεί στις δικαστικές αίθουσες μετά τη μήνυση που κατέθεσα στις 14.5.2024 σε βάρος της για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης» αναφέρει στην ανάρτησή της.

Τι απάντησε η Έλενα Ακρίτα

Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση της Μαρέβα Γκραμποφσκι, ήρθε η απάντηση της Έλενας Ακρίτα. Εκείνη με τη σειρά της επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να της ζητήσει συγγνώμη και δήλωσε αποφασισμένη να τα πουν στα δικαστήρια.
Στην ανάρτησή της τονίζει: «Μου απάντησε αυτό Μαρέβα Γκραμποφσκι Μητσοτάκη. (Τουλάχιστον απάντησε η ίδια κι όχι το Πρωθυπουργικό Γραφείο για λογαριασμό της όπως την άλλη φορά – μέγα θεσμικό ατόπημα.

Για την ιστορία, ότι η κ. Μητσοτακη έστειλε εξώδικο στις 5/4 διεκδικωντας μια συγγνώμη την οποία ουδέποτε έλαβε. Επαναλαμβάνω πως δεν πρόκειται να ζητήσω καμία συγγνώμη. Αυτό που θα ζητήσω είναι η άρση ασυλίας μου όπως δεσμεύτηκα να το κάνω από την πρώτη στιγμή. Κύριε Πρωθυπουργέ θα χαρώ να τα πούμε από κοντά στα δικαστήρια».

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Το χρονικό της διαμάχης

Όλα άρχισαν από την ανάρτηση που έκανε η Έλενα Ακρίτα στην οποία έγραφε: «Tο λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα. Ο Τάιλερ δεν έχει σπίτι Βολταίρου. Δεν έχει 40 ακίνητα που δεν ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια τους. Δεν κάνει περίεργες μπίζνες με μεγάλες εταιρίες. Δεν αναλαμβανει χαριστικά αναθέσεις κοστουμιών όπως της Aegean και των στολών-εκτρωμάτων των ταξιθετών/τριών στην Λυρική. Δεν κάνει πολιτικό παιχνίδι με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.

Δεν καταχράται τη θεσμική θέση του συντρόφου του. Δεν παραγοντίζει με sms και τηλεφωνήματα σε επιχειρηματίες και μεγαλοεκδότες. Δεν παίζει παιχνιδάκια με τα Πόθεν Εσχες, δεν κάνει τίποτα παρανομο, τίποτα ύποπτο. Εχω γνωρίσει καλά τον Τάιλερ Μακμπέτ. Έχω κουβεντιάσει πολύ μαζί του και σάς βεβαιώνω πώς πρόκειται για ένα άτομο σοβαρό, με ενσυναίσθηση, πολιτική σκέψη και αυτόνομες απόψεις.

Δεν είναι ουραγός του Στέφανου, δεν είναι ακόλουθος, δεν είναι διακοσμητικός. Και σίγουρα δεν επιδίδεται σε υπόγειους βυζαντινισμούς όπως η εν λόγω κυρία. Ο Τάιλερ στηρίζει τον άνθρωπο του και τον στηρίζει επί της ουσίας, διατηρώντας παράλληλα ακέραιη την αυτονομία της προσωπικότητας του. Γι' αυτό Τάιλερ, ευτυχώς που δε γεννήθηκες Μαρέβα».
Απάντησε με μήνυση και αγωγή η Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Η απάντηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι ήρθε δια της νομικής οδού. Μάλιστα, θέση στο θέμα είχε πάρει και ο πρωθυπουργός με ανάρτηση που έκανε στα social media. Σε αυτήν ανέφερε χαρακτηριστικά: «Γράφω αυτήν την ανάρτηση ως σύζυγος και όχι ως Πρωθυπουργός. Από την ημέρα της εκλογής μου ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας η Μαρέβα έχει στοχοποιηθεί βάναυσα για έναν και μόνο λόγο. Γιατί είναι γυναίκα μου και έτσι θεωρούσαν κάποιοι ότι θα μου έκαναν ζημιά. Ένας βαθιά καλός και ηθικός άνθρωπος, με τελείως αυτόνομη επαγγελματική διαδρομή, τσαλαπατήθηκε και έγινε πρωτοσέλιδα. Η οικογενειακή μας συνοχή δοκιμάστηκε.

Πολλές φορές αναρωτηθήκαμε και με τα παιδιά μας αν αξίζει να πληρώνει κανείς αυτό το οικογενειακό τίμημα για να ασχολείται με τα κοινά.

Όμως αντέξαμε, και προς στιγμήν νομίσαμε ότι τουλάχιστον αυτή η φάση της πολιτικής τοξικότητας έχει παρέλθει. Μέχρι που η Μαρέβα ξαναέγινε πρωτοσέλιδο με ένα τελείως ψευδές και ανυπόστατο δημοσίευμα. Για να ακολουθήσει μια χυδαία και απρόκλητη ανάρτηση της βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζεται μεγάλο συγγραφικό ταλέντο για να χωρέσει τόσα ψέματα και τόση κακία σε μία ανάρτηση.

H Μαρέβα θα κινηθεί νομικά. Και εγώ θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ. Όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος να το κάνει. Όμως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου».

Η απάντηση της Ελενας Ακρίτα

«Η Μαρέβα Μητσοτάκη δήλωσε ότι θα με μηνύσει για την ανάρτηση μου που ήταν αμιγώς πολιτική και όχι προσωπική και γι' αυτό δεν αλλάζω ούτε «και». Την περιμένω και της λέω από τώρα ότι θα ζητήσω την άρση ασυλίας μου. Εγώ δεν είμαι δειλή, δεν ιδρώνει το αυτί μου από απειλές και δεν κρύβομαι από κανέναν», αναφέρει η Έλενα Ακρίτα σε ανάρτησή της στο Facebook.

Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προσθέτει: «Ίσα ίσα. Ανυπομονώ να βρεθούμε με την σύζυγο του πρωθυπουργού και να μάς αποκαλύψει επιτέλους την προέλευση των 40 ακινήτων, όλη την αλήθεια για το σπίτι Βολταίρου και αν γνωρίζει πώς και πού κατασπαταλήθηκαν τα σχεδόν 500.000.000 χρέος της ΝΔ πού από την τσέπη μας πληρώσαμε οι Έλληνες φορολογούμενοι.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline