Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024  17:14:02

Ζήλεψαν, ίσως, το νταηλίκι κάποιων του ΠΑΟΚ. Equipe: «Η διεθνής διαιτητής Φραπάρ δέχτηκε επίθεση από τον πρόεδρο Καρυπίδη και παράγοντες του Άρη. Χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας». Κύριο

Τον γύρο του κόσμου κάνουν τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και τα γαλλικά Μέσα δεν θα μπορούσαν να μην τα σχολιάσουν.

Κατά τρόποι αρνητικό και δυσάρεστο για την εικόνα του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και την προβληματική της πλευρά από τη νοοτροπία και συμπεριφορά ορισμένων παραγόντων της διοίκησης και της ιδιοκτησίας.

Η επιθετική συμπεριφορά κατά της διεθνούς διαιτητού του τελικού του Κυπέλλου, Στεφανί Φραπάρ, κάνει τον γύρο του κόσμου κατά τρόπο μειωτικό για την ομάδα και διοίκηση του ΑΡΗ , για το ελληνικό ποδόσφαιρο και γενικότερα για την νομιμότητα στη χώρα μας. Επιπλέον δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί από τα Μέσα της χώρας της Φραπάρ.

Διεθνώς ρεζίλι το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, η Equipe και το Footmercato, κατέγραψαν τα όσα έγιναν στο γήπεδο του Πανθεσσαλικού και τόνισαν το γεγονός πως η Γαλλίδα ρέφερι «δέχτηκε επίθεση από τον πρόεδρο του Άρη, Θεόδωρο Καρυπίδη».

Οι αναφορές στα γαλλικά Μέσα:

Χαρακτηριστικά η Equipe αναφέρει: «Μια πρωτιά με γεγονότα. Η Γαλλίδα ορίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη και δέχτηκε επιθέσεις. Μοίρασε τρεις κόκκινες κάρτες στο δεύτερο ημίχρονο με τις δύο στον Άρη ο οποίος ηττήθηκε με γκολ στο 97′. Με το τέλος του αγώνα δέχτηκε επιθέσεις από τους ηττημένους, με την αστυνομία να παρεμβαίνει για να αποχωρήσει από το γήπεδο η Γαλλίδα, ενώ δέχτηκε επίθεση και από τον πρόεδρο του Άρη, Θεόδωρο Καρυπίδη».

Παράλληλα, η γαλλική ιστοσελίδα «Footmercato» ανέφερε για τα γεγονότα του Πανθεσσαλικού:
«Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για την Στεφανί Φραπάρ. Η Γαλλίδα διαιτητής επελέγη από την ελληνική ομοσπονδία για να διαιτητεύσει τον τελικό κυπέλλου. Ηταν μια επιλογή για την κλήση ξένων διαιτητών που έχει γίνει επαναλαμβανόμενη και η οποία στοχεύει ιδίως να κατευνάσει τις εντάσεις στο τοπικό ποδόσφαιρο μετά από πολλά επεισόδια το τελευταίο διάστημα. Η συνάντηση έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Η Φραπάρ απέβαλε τρεις παίκτες κατά την διάρκεια του αγώνα. Τον Κώτσιρα από τον Παναθηναϊκό στο 51ο λεπτό και στην συνέχεια δύο παίκτες του Αρη, τους Νταρίντα (65') και Ζαν Ζυλ (61'). Μάλλον δικαιολογημένες αποφάσεις, που όμως αναστάτωσαν αρκετά τους Θεσσαλονικείς, που στην συνέχεια δέχθηκαν το γκολ της ήττας στο 90'+7'. Και όταν σφύριξε για τελευταία φορά, της επιτέθηκαν.

Παίκτες και μέλη του επιτελείου του Αρη ήταν πολύ επιθετικοί στις αποδοκιμασίες και στις απαιτήσεις τους κατά της Φραπάρ, όντας ιδιαίτερα απειλητικοί στην στάση τους. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Θεόδωρος Καρυπίδης, ήταν ο πιο «μοχθηρός». Ηταν ιδιαίτερα τρομακτικές σκηνές. Τόσο, που η Στεφανί Φραπάρ χρειάσθηκε συνοδεία από την αστυνομία για να μπορέσει να φύγει από το γήπεδο, σε ένα περισσότερο από τεταμένο πλαίσιο, αναγκάζοντας την αστυνομία να επέμβει μεταξύ της Γαλλίδας, των παικτών και των μάνατζερ του Αρη. Μια βραδιά που δυστυχώς δεν θα ξεχάσει σύντομα και που για άλλη μια φορά αναδεικνύει τα μεγάλα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου...».

2.Εικόνες ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο με αρνητικό πρωταγωνιστή για άλλη μια φορά τον Θοδωρή Καρυπίδη. Ο ιδιοκτήτης του Άρη με το που τελείωσε ο τελικός του Κυπέλλου που βρήκε τον Παναθηναϊκό νικητή με γκολ στο 97΄(1-0) αποφάσισε εισβολή στον αγωνιστικό χώρο και κατά τρόπο ασυνήθιστο, τουλάχιστον, πήρε ....στο κυνήγι την γυναίκα διαιτητή του αγώνα Φραπάρ!

Μια «άνανδρη επίθεση», αήθη, στην διαιτητή του τελικού που σώθηκε χάρη στην παρέμβαση των αστυνομικών από τις άγριες διαθέσεις του Καρυπίδη που κινήθηκε απειλητικά απέναντί της!
Όλα ξεκίνησαν από την στιγμή που ο Βαγιαννίδης έβαλε γκολ στο 97΄ κρίνοντας την αναμέτρηση με την Φραπάρ να σφυρίζει την λήξη με το που έγινε η σέντρα. Αρχικά «πολιορκήθηκε» από τους παίκτες του Άρη που διαμαρτύρονταν για τα σφυρίγματά της ενώ στην συνέχεια εισέβαλε μαινόμενος ο Καρυπίδης κάνοντας «ντου» και απειλώντας ουσιαστικά την σωματική ακεραιότητα της γυναίκας διαιτητή του τελικού!

Είναι χαρακτηριστικό πως χρειάστηκε να μπουν αστυνομικές δυνάμεις για να «σπάσουν» την «πολιορκία» με την Φραπάρ να φυγαδεύεται την ώρα που ο Θοδωρής Καρυπίδης, όπως φάνηκε και στο τηλεοπτικό πλάνο ήταν εκτός εαυτού απειλώντας την Γαλλίδα διαιτητή και προσπαθώντας να ξεφύγει από όσους τον συγκρατούσαν.
Με τα πολλά η Φραπάρ μπήκε στα αποδυτήρια με τον Καρυπίδη να την καταδιώκει έως και την φυσούνα όπου τον σταμάτησαν αστυνομικοί!

Αστυνομικοί προστατεύουν την Στεφανί Φραπάρ, από την άνανδρη επίθεση του Θόδωρου Καρυπίδη.

Μιλάμε για καταστάσεις που προφανέστατα δεν πρόκειται να ανεχθεί η ΟΥΕΦΑ που έστειλε την Φραπάρ στον τελικό και την είδε να τρέχει να σωθεί από την άνανδρη επίθεση του Καρυπίδη.
Τον ιδιοκτήτη του Άρη που σίγουρα τον περιμένει βαριά τιμωρία για τις πράξεις του που εξέθεσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο διεθνώς.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline