Τα «διάσημα» διαζύγια του 2019 (και το παρασκήνιο)

Πολλά είναι τα αστέρια του Χόλιγουντ που το 2020 θα τα βρει μόνα τους και έτοιμα να δοκιμάσουν μία νέα σχέση.


Κι ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που βρήκαν την αγάπη μέσα στο 2019, πολλά ήταν και τα αστέρια που έζησαν μεγάλους χωρισμούς. Από τον Μπράντλεϊ Κούπερ με την Ιρίνα Σάικ, μέχρι την Αντέλ και την Lady Gaga.

Μπράντλεϊ Κούπερ και Ιρίνα Σάικ

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Ιρίνα Σάικ αποφάσισαν τον περασμένο Ιούνιο να χωρίσουν. Οι δυο τους τα χρόνια της σχέσης τους απέκτησαν μία κόρη, τη Λία Ντε Σέιν, που είναι πλέον δύο χρόνων.
Πολλοί ήταν αυτοί που υποστήριξαν ότι το ζευγάρι χώρισε εξαιτίας της Lady Gaga και της σχέσης που ανέπτυξε ο Κούπερ μαζί της κατά τα γυρίσματα της ταινίας «Ένα αστέρι γεννιέται». Πάντως, και οι δυο τους το διέψευσαν κατηγορηματικά - μάλιστα η Lady Gaga παραδέχτηκε ότι το «ειδύλλιό» τους ήταν απλά προϊόν μάρκετινγκ.

Lady Gaga και Κρίστιαν Καρίνο

O χωρισμός του Κούπερ ήρθε μόλις λίγους μήνες αφότου χώρισε η Lady Gaga από τον Κρίστιαν Καρίνο (τυχαίο;) Η είδηση του χωρισμού του ζευγαριού έγινε τον Φεβρουάριο και η σχέση τους κράτησε μόλις δύο χρόνια.

Μακένζι και Τζεφ Μπέζος - Το ακριβότερο διαζύγιο της ιστορίας

Ο διευθύνων σύμβουλος της Amazon και η σύζυγός του ανακοίνωσαν τον Ιανουάριο μέσω Twitter ότι χωρίζουν.
«Αισθανόμαστε απίστευτα τυχεροί που βρήκαμε ο ένας τον άλλον και είμαστε βαθιά ευγνώμονες για κάθε ένα από τα χρόνια που έχουμε περάσει παντρεμένοι», έγραψε το πρώην ζευγάρι στο Twitter, στον λογαριασμό του Τζεφ.
Λίγο μετά την ανακοίνωση, αποκαλύφθηκε ότι ο Τζεφ βρισκόταν ήδη σε σχέση με την δημοσιογράφο Λόρεν Σάντσεζ.
Η Μακένζι Μπέζος πήρε 36 δισ. και έδωσε το πιο ακριβό διαζύγιο στον κόσμο.

Κλόε Καρντάσιαν και Τρίσταν Τόμσον

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, το αστέρι των ριάλιτι Κλόε Καρντάσιαν και ο παίκτης του NBA Τρίσταν Τόμσον αποφάσισαν να χωρίσουν, μετά από ένα ακόμα σκάνδαλο απιστίας.
O Τόμσον κατηγορήθηκε ότι απάτησε, για ακόμα μία φορά, την Κλόε με την καλύτερη φίλη της αδελφής της Κάιλι Τζένερ, την Τζόντι Γουντς. Τόσο ο Τόμσον όσο και η Γουντς αρνήθηκαν τη σχέση αυτή.

Μάιλι Σάιρους και Λίαμ Χέμσγουορθ

Χώριζαν τα έβρισκαν και ξαναχώριζαν. Μέχρι που τον Δεκέμβριο του 2018 αποφάσισαν να παντρευτούν και εφτά μήνες αργότερα να χωρίσουν οριστικά.
Τον χωρισμό ακολούθησε το σκάνδαλο της σχέσης της Μάιλι με την Κέιτλιν Κάρτερ (δείτε το επόμενο), πριν χωρίσει για τον Κόμπι Σίμπσον.
Όμως και ο Λίαμ δεν θρήνησε για πολύ τον χωρισμό του με την Μάιλι, αφού σύντομα βρήκε παρηγοριά στην Μάντισον Μπράουν.

Μπρόντι Τζένερ και Κέιτλιν Κάρτερ

Τον Ιούνιο του 2018 έκαναν μία τελετή γάμου, αλλά ποτέ δεν παντρεύτηκαν νόμιμα. Τον Αύγουστο, το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους μετά από πέντε χρόνια συμβίωσης.
«Ο Μπρόντι και η Κέιτλιν αποφάσισαν να χωρίσουν φιλικά. Αγαπούν και σέβονται ο ένας τον άλλον και γνωρίζουν ότι αυτή είναι η καλύτερη απόφαση για τη σχέση τους», έγραφε η δήλωση χωρισμού τους.
Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι η Κάρτερ είχε σχέση με την Μάιλι Σάιρους και ο Μπρόντι με το μοντέλο Τζόζι Κανσέκο. Και οι δύο αυτές σχέσεις δεν κράτησαν πολύ.

Αντέλ και Σιμόν Κονέκι

Τον Απρίλιο, επιβεβαιώθηκε ότι η Αντέλ είχε χωρίσει από το σύζυγό της Σιμόν Κονέκι, μετά από δύο χρόνια γάμου, αλλά δεν υπέβαλε επισήμως διαζύγιο μέχρι τον Σεπτέμβριο.
Η Αντέλ και ο Κονέκι ήταν μαζί από το 2011 και απέκτησαν έναν γιο το 2012. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Μάρτιο του 2017. Εδώ δεν υπάρχει ροζ παρασκήνιο - τουλάχιστον δεν έχει μαθευτεί. Φήμες λένε ότι οσο η Αντέλ γινόταν όλο και μεγαλύτερη σταρ, ο Κονέκι έμενε στο παρασκήνιο και στο τέλος απλώς απομακρύνθηκαν.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline