Τουρισμός: Stand by για τους Βρετανούς με ελπίδες για Ελλάδα

Θεμα που ενδιαφέρει ιδιαίτερα την Ελλάδα, για την οποία και φέτος εκδηλώνεται μεγάλο ενδιαφέρον για καλοκαιρινές διακοπές σε νησιά, ιδιαίτερα του Ιονίου.Να μην κάνουν -προς το παρόν- κρατήσεις για το καλοκαίρι κάλεσε τους Βρετανούς πολίτες ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος δεν ανακοίνωσε -όπως ευρέως αναμενόταν- το άνοιγμα των συνόρων για τις 17 Μαΐου.

Διαβεβαίωσε, πάντως, ότι θα ενημερώσει εγκαίρως τους πολίτες αν η τρέχουσα απαγόρευση ταξιδιών στο εξωτερικό θα αρθεί στις 17 Μαΐου ή θα χρειαστεί λίγη υπομονή ακόμη. Θετική προοπτική για την Ελλάδα ήδη όπως εκτιμάται.

«Λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση με τις μεταλλάξεις και τα στοιχεία για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, θα επιβεβαιώσουμε εγκαίρως αν τα μη απαραίτητα διεθνή ταξίδια θα συνεχιστούν από τις 17 Μαΐου ή αν θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο περισσότερο» ανακοίνωσε, χαρακτηριστικά.

Ειδική αναφορά έκανε και στο πιστοποιητικό εμβολιασμού, εξηγώντας ότι θα είναι αρκετά χρήσιμο για τα διεθνή ταξίδια στο μέλλον. Από την άλλη πλευρά, όμως, παραδέχθηκε ότι εγείρονται περίπλοκα ζητήματα ηθικής από την εφαρμογή μιας τέτοιας ιδέας.

ΔΙΕΘΝΗ==================================================Δ=========================================================================================================================================================

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline