Σ. Μπερλουσκόνι: Θα ξανακυβερνήσω...

Την επιθυμία του να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στην ιταλική πολιτική σκηνή, εξέφρασε ο μεγιστάνας του Τύπου και ηγέτης της κεντροδεξιάς Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ηλικίας 76 χρονών, συγκυβερνά με το κόμμα του στην κοινής αποδοχής Κυβέρνηση της Ιταλίας. Οι απόψεις του αυτές ειπώθηκαν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης RAI.

«Το σημερινό σχήμα, ο Λαός της Ελευθερίας (PdL) θα συνεχίσει να υφίσταται, ως συμμαχία των δυνάμεων της κεντροδεξιάς. Το κόμμα μου θα ονομασθεί και πάλι Φόρτσα Ιτάλια και φοβάμαι ότι θα κληθώ και πάλι να αναλάβω τον ρόλο του ηγέτη» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός, διαμηνύοντας έτσι ότι αψηφά τις καταδικαστικές αποφάσεις των δικαστηρίων σε βάρος του.

Ερωτηθείς σχετικά με την κατάληξη της δίκης για το σκάνδαλο Ρούμπι Γκέιτ, ο Μπερλουσκόνι είπε πως η καταδίκη του «θυμίζει το θέατρο του παραλόγου», αφού «γίνεται αναφορά σε κατάχρηση εξουσίας χωρίς να υπάρχει κανένας που να έχει υποστεί αυτή την κατάχρηση. Και αυτό συνέβη και με την κατηγορία για συμμετοχή σε προαγωγή στην πορνεία».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline