Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  12:47:27

Συμφωνία σύνδεσης της Ουκρανίας με την ΕΕ

Καλό βήμα υποστήριξης και ενδυνάμωσης με σκοπό την ειρήνη στη ν περιοχή. Την στήριξη στο δημοκρατικό καθεστώς και στις ελπίδες για το μέλλον του τόπου.

Το κοινοβούλιο της Ουκρανίας επικύρωσε την ιστορική συμφωνία σύνδεσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία συγκεκριμενοποιεί την απομάκρυνση του Κιέβου από τους κόλπους της Ρωσίας, ενώ η κατάπαυση του πυρός απειλείται έντονα, καθώς ο στρατός και οι φιλορώσοι αυτονομιστές αλληλοκατηγορούνται ότι την παραβιάζουν.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πρόκειται από την πλευρά του να επικυρώσει το μεσημέρι στο Στρασβούργο αυτή τη συμφωνία, η οποία περιλαμβάνει πολιτική και οικονομική πτυχή.Η επικύρωση αυτή αποδυναμώθηκε, σύμφωνα με ορισμένους, από την αναβολή για το τέλος του 2015 της έναρξης της ισχύος της συμφωνίας ελεύθερων συναλλαγών, ώστε οι Ευρωπαίοι να έχουν το χρόνο για να συνεχίσουν τις συνομιλίες με τη Μόσχα σχετικά με τη συμφωνία αυτή, στην οποία η Ρωσία αντιτίθεται έντονα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline