Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  12:14:50

Το πρωτοφανές και απίστευτο ιδιωτικό συμφωνητικό συναλλαγής. που προσκόμισε ο Σ. Μιωνής με τα 360.000 ευρώ ως έξοδα-μίζες για δικαστική του αθώωση.. Εμπλέκει σοβαρά τους Παπαγγελόπουλο, Παππά και Φιλιππάκη, οι οποίοι διαψεύδουν.. Κύριο

«Βόμβα» Σάμπυ Μιωνή στην προανακριτική για Novartis: O Παπαγγελόπουλος μου ζήτησε χρήματα μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου. Μήνυση Μιωνή κατά Παπαγγελόπουλου για «εγκληματική οργάνωση»- Καταγγέλλει και «παραδικαστικό».

Νέα δεδομένα και διαστάσεις στην πολυδιάσταση υπόθεση NOVARTIS, που θα έχουν συνέχεια και ήδη προκάλεσαν κραδασμούς.Στην κατάθεσή του, ο κ. Μιωνής κατήγγειλε ότι έχει πέσει θύμα «εγκληματικής οργάνωσης και συμμορίας, με αρχηγό τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και μέλη εκδότες και δημοσιογράφους»

Ο επιχειρηματίας είπε ότι, με αφορμή τη δημοσίευση του ονόματός του στη λίστα Λαγκάρντ, από το 2015 τον τρομοκρατούσαν και τον εκβίαζαν για να του ζητηθεί στη συνέχεια μεγάλο χρηματικό ποσό, προκειμένου να κλείσει η υπόθεσή του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Σάμπυ Μιωνής κατέθεσε στην προανακριτική επιτροπή ιδιωτικό συμφωνητικό, που είχε υπογράψει με τον Γ. Φιλιππάκη και τον Α. Τάρκα, το οποίο, όπως είπε, επιβεβαιώνει τον εκβιασμό του.

Το ιδιωτικό συμφωνητικό περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο που θα «αθωωνόταν» ο Σ. Μιωνής και επί της ουσίας «ομολογείται», σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές, το πώς θα προχωρούσε η διαδικασία με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για την οριστική λύση της διαμάχης.

Ο Σαμπύ Μιωνής ρωτήθηκε από τον Β. Μπιάγκη για το ιδιωτικό συμφωνητικό, που κατέθεσε στην Προνακριτική και ο διάλογος φέρεται να έχει ως εξής:

Β.Μπιάγκης: Στο συμφωνητικό που μας δώσατε ποιος το συνέταξε; Εδώ γράφει στην δεύτερη σελίδα μια σειρά από ενέργειες που γινόντουσαν από δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς περιγράφοντας τες με πολλες λεπτομέρειες. Ποιος έχει την δυνατότητα να δώσει τέτοιες διαβεβαιώσεις

Σ.Μιωνής: Ήτανε φανερό οτι Φιλιππάκης Παπαγγελόπουλος είχανε παρα πολύ στενές σχέσεις. Ήτανε το 1-2. Φιλιππάκης Παπαγγελόπουλος Παπαγγελόπουλος Μιωνης.

Β.Μπιάγκης: Με αυτα που γράφονται στο συμφωνητικό είναι σαφές ότι έχουν την δυνατότητα να παρεμβαίνουν στη Δικαιοσύνη;

Σ.Μιωνής: Ειναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για ένα παραδικαστικό κύκλωμα. Όλοι καταλάβαιναν ότι αυτοί που τα δημιούργησαν είχαν τη δυνατότητα να τα πάρουν πίσω. Η αίσθηση ήταν ότι το σύστημα Τουλουπάκη - Παπαγγελόπουλου που τα έστησε το ίδιο σύστημα θα μπορούσε να τα ξεστήσει.

Δ.Μπιάγκης: Είπατε ότι ο Παπασταύρου ήταν πολιτικό εργαλείο επί λέξει για να κερδίσουν πολιτικά οφέλη. Αν ο Παπασταύρου ήταν εργαλείο ο τελικός στόχος ποιος ήταν;

Σ.Μιωνής: Ο Παπασταύρου ήταν το μέσο. Ο τελικός στόχος ήταν ο πολιτικός αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το ιδιωτικό συμφωνητικό

fs1

fs2

fs3

fs4

fs5

fs6

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline