Παρασκευή 3 Μαϊου 2024  10:55:13

Πολλές οι καταγγελίες και χθες Δευτέρα από όσους συνεχίζουν να παρανομούν με ανοικτό το κατάστημά τους, μετά τους 127 παραβάτες. «Βροχή» καταγγελιών στο 100 για παραβίαση των απαγορεύσεων. Κύριο

Κυρίως από πρόσωπα της κάθε γειτονιάς ή από ανταγωνιστές καταστηματάρχες, επίσης μικροεπαγγελματίες.

Πολλοί οι αμετανόητοι, οι παραβάτες με προκλητική συμπεριφορά τους. Από νωρίς σήμερα το πρωί μέχρι τις 14.00 το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης το γνωστό «100» είχε δεχθεί πάνω από 150 καταγγελίες πολιτών για παραβάσεις των εκτάκτων μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Πρόκειται για επώνυμες καταγγελίες περισσότερες από τις οποίες αφορούσαν λειτουργία καταστημάτων τα οποία σύμφωνα με τις προβλέψεις των τελευταίων Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου θα έπρεπε να είναι κλειστά.

Κορωνοϊός: Κατάστημα για τατουάζ , ΚΑΠΗ κι ινστιτούτα μασάζ ανάμεσα στους παραβάτες

Τα αναλυτικά αριθμητικά στοιχεία όσων παρανόμησαν

Δυο καταστήματα για τατουάζ (!) ένα ΚΑΠΗ , πέντε κέντρα αισθητικής και τρία Ιντερνετ καφέ συγκαταλέγονται -όπως παρουσιάζει «Το Βήμα» ανάμεσα στους 127 παραβάτες των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Ακόμη εντυπωσιάζει ότι σε σχετικές παραβάσεις προχώρησαν και καταστήματα που οργάνωναν ...δεξιώσεις κι οι οποίες επιχειρήθηκε να πραγματοποιηθούν σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Αναλυτικά η λίστα με τους παρανομούντες έχει ως εξής:

ΚΑΠΗ 1
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ – ΚΟΥΡΕΙΟ 24
ΚΑΦΕΝΕΙΟ – ΟΥΖΕΡΙ – ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ 22
ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΑΝΨΥΚΤΗΡΙΟ 31
ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 5
ΓΗΠΕΔΑ ΑΘΛΗΣΗΣ 3
ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 3
ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ 2
ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ – ΤΑΒΕΡΝΑ 7
ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ 2
ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΡΜΑΤΟΣΤΙΞΙΑΣ 2
ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ 3

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline