Σάββατο 4 Μαϊου 2024  01:27:23

Ερμηνεία-κλειδί για τον ψυχισμό ης βιτριολίστριας Έφης Κ.: Kράτησε τα πέντε τεκμήρια, που την έκαψαν, ως...φετίχ επιπόλαιης «ικανότητας» και υπεροψίας. Κύριο

Σίγουρη ότι τα είχε μελετήσει-κάνει όλα τέλεια στη εκδίκηση της βέβαιη-κατά ειδικούς ψυχολόγους - ότι δεν θα την εντόπιζαν ούτε οι έρευνες της Αστυνομίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όχι μόνο αιφνιδιάστηκε από το εντοπισμό και την σύλληψη της και αντέδρασε μάλλον βίαια έξω από το σπίτι της του Ζωγράφου, με συνέπεια να της απαγγελθεί ειδική κατηγορία από την Αστυνομία ότι πρόβαλε αντίσταση . Ακόμα χειρότερα για την επιπολαιότητα ή την ψυχική της ανάγκη για να κρατήσει τα «φετίχ» αντικείμενα της δράσης της ότι κουβαλούσε μέσα στην τσάντα της δύο καταδικαστικά στοιχεία , τη μαύρη περούκα το πακιστανικό τηλέφωνο, με το οποίο την επεσήμαναν. Για να βρεθούν μέσα στο σπίτι της η ένοχη καπαρντίνα, το εμβληματικό φόρεμα και το μαύρο σακίδιο. Πέντε γερές, αναμφισβήτητες αποδείξεις για την ενοχή της. Επί τρείς και πλέον εβδομάδες δεν φρόντισε να απαλλαγεί από τα φετίχ της ενοχής και να μην έχει αντιληφθεί ότι την είχαν περικυκλώσει.

Τα ευρήματα κατά την κατ' οίκον έρευνα

Ένα ιδιόχειρο σημείωμα το οποίο ξεκινάει με τις λέξεις: «Τι θα γίνει με τον πρώην» και τελειώνει «δυο εβδομάδες από τώρα το νωρίτερο».
Από την ανάλυση του υλικού των καμερών όπου απεικονίζεται η δράστις, οι αρχές διαπιστώνουν σημεία ταύτισης με τα κατασχεθέντα ευρήματα της 35χρονης.
Η τσάντα είναι ίδιου χρωματισμού, ίδιου σχήματος (τσάντα πλάτης) διαθέτει την ίδια χαρακτηριστική κάθετη γραμμή καθώς και οριζόντια ένδειξη πάνω από την γραμμή σημεία τα οποία προσομοιάζουν απόλυτα με αυτά της τσάντας της δράστιδας.

Το κατασχεθέν παντελόνι είναι τύπου καμπάνα όπως αυτό που φοράει η δράστις.
Το κατασχεθέν παλτό προσομοιάζει απόλυτα στο μήκος , το χρωματισμό αλλά και στο χαρακτηριστικό γιακά με αυτό της δράστιδος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline