Τρίτη 7 Μαϊου 2024  14:27:26

Πρώτα φαινόμενα «διεστραμμένων γυναικών», όπως η βιτριολίστρια και εκείνη της αρπαγή της Μαρκέλλας. Χωρίς κανένα σοβαρό άλλοθι για την εγκληματική τους συμπεριφορά. Κύριο

Με δυσκολία συγγενείς και συνήγοροι δεν μπορούν να βρουν όχι μόνο μια καλή δικαιολογία-εξήγηση για την αποτρόπαιη πράξη τους αλλά και απλή λογική εξήγηση για την ακατανόητη συμπεριφορά τους...

Καταρχήν, διαφέρουν πολύ από άλλες «σατανικές γυναίκες», εγκληματίες, δηλητηριάστριες, φραγκογιαννούδες, πόρνες στο ήθος κλπ. Δεν πρόκειται για γυναίκες παραδοσιακά βασανισμένες και με ψυχισμό εκδίκησης.
ικανοποίησης για βάσανα τους, καθόλου καταπιεσμένες από τα (δυστυχισμένα και πλήρως αθώα...) θύματα τους, ταπεινωμένες και δράστιδες με μεγάλα ψυχικά τραύματα από διάφορες οικογενειακές και κοινωνικές συνθήκες, που να δικαιολογούν την επιθετικότητα και την ανάγκη εκδίκησης.

Νέες αποκαλύψεις για την 33χρονη - «Κάποια στιγμή βαφτήκαμε και βγάλαμε φωτογραφίες»

Σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση αρπαγής της μικρής Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη. Με βάση τη δικογραφία, οι αρχές κάνουν λόγο για ένα οργανωμένο σχέδιο απαγωγής, καθώς όπως παραδέχθηκε η κατηγορούμενη, είχε ξαναπάει στο σχολείο της μικρής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η 33χρονη είχε σχέδιο, είχε προετοιμάσει την αρπαγή της μικρής από το σχολείο και είχε στήσει ενέδρα, αυτό συμπεραίνουν από τη δικογραφία οι αρχές. Στην κατάθεσή της η κατηγορούμενη σοκάρει, «μου έκατσε λουκούμι», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όσα απίστευτα υποστήριξε η βαθύτατα διαφθαρμένη 33χρονη:

«Την Πέμπτη πήρα ένα ταξί και πήγα στις 12:15 στο σχολείο του κοριτσιού και περίμενα να σχολάσει. Μόλις την είδα την ακολούθησα. Σκέφτηκα όλα πάνε καλά, μου έκατσε "λουκούμι". Είχα ξαναπάει στο σχολείο της άλλη μία φορά πριν την καραντίνα αλλά δεν την είχα δει».
Η 10χρονη ακολούθησε την κοκκινομάλλα η οποία την οδήγησε σπίτι της.

«Της πήρα κουλούρι και χυμό και μετά κάποια στιγμή βαφτήκαμε και βγάλαμε φωτογραφίες τις οποίες είχα σε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο πέταξα αφού πρώτα έσβησα τις φωτογραφίες.
Και στη συνέχεια φέρεται να ομολογεί ότι «της έδωσα τρία υπνωτικά χάπια με κουτάλι, όπως το σιρόπι. Εγώ έκανα χρήση κοκαΐνης και πήρα τρία υπνωτικά χάπια.

Την επόμενη ημέρα κοιμόμασταν όλη την ημέρα. Δεν σηκωνόταν και της έβαλα κοκαΐνη στα δόντια». Η 33χρονη, πάντως, απολογείται στον ανακριτή την Δευτέρα, 22 Ιουνίου, έπειτα από προθεσμία που ζήτησε και πήρε η ίδια.

Κούγιας: Ίσως κρύβεται από πίσω κύκλωμα πορνογραφίας

Μιλώντας στο LamiaNow, ο γνωστός ποινικολόγος, εκτίμησε πως πίσω από αυτή την υπόθεση να κρύβονται πολύ πιο σοβαρά πράγματα, όπως ένα κύκλωμα πορνογραφίας ίσως και διεθνών διαστάσεων. «Αν δεν υπήρχε όλη αυτή η κινητοποίηση της κοινωνίας, ίσως το παιδί να μην ήταν στη ζωή» σημειώνει ο κ. Κούγιας ενώ αναφερόμενος στην υπερασπιστική γραμμή του δικηγόρου της 33χρονης αναφέρει χαρακτηριστικά, «Εκείνο που μπορώ να πω, είναι ότι τα πράγματα είναι πολύ άσχημα για την συγκεκριμένη «κυρία». Η εξέταση της δικογραφίας θα δείξει το μέγεθος των πράξεων και των κακουργημάτων που την βαρύνουν...»

Δικηγόρος 33χρονης στο «Εκτός Γραμμής» για Μαρκέλλα: «Ήθελε να τη φροντίσει»

Να φροντίσει και να δώσει καινούργια ρούχα στη 10χρονη Μαρκέλλα, ήθελε η 33χρονη «κοκκινομάλλα», σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο δικηγόρος της, Βασίλης Νουλέζας.
Η κατηγορούμενη για την οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες πράξεις, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (όλα αυτά σε βαθμό κακουργήματος), όπως επίσης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών (σε πλημμεληματικό βαθμό), θα απολογηθεί τη Δευτέρα, με τον δικηγόρο της να ξεκαθαρίζει ότι η ίδια αρνείται την απαγωγή και τον βιασμό.

«Η κατηγορούμενη είναι ψυχικά καταρρακωμένη και μεταμελημένη και ζητάμε δημόσια συγγνώμη από την οικογένεια της ανήλικης, την οποία αντιμετωπίζουμε με σεβασμό. Σε ότι αφορά στις κατηγορίες, έχουμε 4 κακουργήματα και 2 πλημμελήματα. Το κοριτσάκι το γνώριζε πολλά χρόνια, είναι και η ίδια μητέρα ενός ανήλικου παιδιού 78 ετών. Η πρωταρχική πρόθεσή της ήταν να τη φιλοξενήσει, να της δώσει καθαρά ρούχα και να τη φροντίσει», τόνισε μεταξύ άλλων στον Alpha και το «Εκτός Γραμμής», με τους Τάκη Χατζή και Λίδα Μπόλα και συνέχισε:

«Δεν είχε πρόθεση για σεξουαλική πράξη, άλλωστε τα ευρήματα της ιατροδικαστικής δικαιώνουν την άποψη και τη θέση της. Διανυκτέρευσε εκεί το κορίτσι, την φρόντισε, την έκανε μπάνιο, της έδωσε ρούχα, φαγητό και όταν αντιλήφθηκε ότι έχει καταγγελθεί πανικοβλήθηκε και η ίδια και το κορίτσι που άρχισε να κλαίει.

Την έβαλε να κοιμηθεί κι εκεί ξεκίνησαν τα σφάλματα. Της έδωσε ένα ηρεμιστικό για να κοιμηθεί. Το πρωί η Μαρκέλλα δεν ξυπνούσε και εκεί έγινε το δεύτερο σφάλμα, που της έδωσε κάποιο χάπι ναρκωτικό που χορηγείται με συνταγή για να αφυπνιστεί. Ήταν καλά, φάγανε μαζί, μίλαγαν, γέλαγαν, χόρευαν και την 3η μέρα, αντιλαμβανόμενη τη θέση που έχει περιέλθει να την επιστρέψει, δίνοντάς της χρήματα. Όταν την αποχαιρέτησε η μικρή είπε στην εντολέα μου σε ευχαριστώ για όλα, σ' αγαπώ, μακάρι να ήσουν δεύτερη μητέρα μου».

Για τις κατηγορίες περί ασέλγειας: «Την αρπαγή και τον βιασμό δεν τα δέχεται. Όταν την έκανε μπάνιο αναγκαστικά την αγκάλιασε, τη χάιδεψε, την άλειψε με κάποιο σαμπουάν ή λάδι. Σε αυτά τα πλαίσια. Παραδέχεται την προμήθεια ναρκωτικών και την κατηγορία ασέλγειας στα πλαίσια που σας περιέγραψα. Η ανήλικη την ακολούθησε με τη θέλησή της. Τη γνώριζε, δεν την αποστέρησε την ελευθερία».

Για τα ναρκωτικά: «Τα Xanax δεν είναι ναρκωτικά μπορεί να τα πάρει ο οποιοσδήποτε. Δεν της χορήγησε ναρκωτικά για να κάμψει την αντίστασή της για σεξουαλική πράξη. Κοιμήθηκε η μικρή και μέχρι να ξυπνήσει δεν την άγγιξε και αυτό θα αποδειχθεί».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline