Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  22:26:10

Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και όχι στην μητέρα της η κακότυχη Μαρκέλλα. Επίσης απομακρύνθηκε από την οικογένεια και ο μικρός της αδελφός. Ερωτηματικά και σκιές για την απόφαση. Κύριο

Παράγοντες από το «Χαμόγελο του Παιδιού», που συνέβαλε αποφασιστικά στην αποκάλυψη της όλης υπόθεσης και δοκιμασίας τη μικρής Μαρκέλλας αλλά και ο μεγαλύτερος αδελφός είχαν ζητήσει να απομακρυνθεί η μικρή από την οικογένεια της μητέρας της και αρκετά φίλης της ναρκομανούς πόρνης, που την απήγαγε.

Όχι μόνο η ίδια η Μαρκέλλα αλλά και το μικρότερο αδερφάκι της 10χρονης, που έπεσε θύμα απαγωγής από 33χρονη στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης φιλοξενείται τις τελευταίες ώρες σε προστατευμένο περιβάλλον εκτός σπιτιού, κάτι που έκριναν σκόπιμο στην παρούσα φάση οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Η παραμονή, όπως σημειώνει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, θα είναι προσωρινή.

Υπενθυμίζεται ότι η 10χρονη ανήλικη μεταφέρθηκε ύστερα από 10ήμερη παραμονή σε νοσοκομείο σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων, παράρτημα συνεργαζόμενο με το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Όπως έγινε γνωστό, θα φιλοξενηθεί προσωρινά στη δομή μέχρι να ολοκληρωθεί η εν εξελίξει έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για το περιβάλλον της.

Την ίδια ώρα ο 25χρονος αδελφός της Μαρκέλλας, που ζητά να διανυκτερεύει κοντά της, θεωρεί ότι στην υπόθεση της απαγωγής, εκτός από την 33χρονη, εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα. Μάλιστα ζήτησε. δημόσια να αναλάβει την κηδεμονία της, πέρα από την μητέρα της για λόγους προστασίας, που δεν αποκάλυψε..

Αδελφός Μαρκέλλας: Δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα η 33χρονη

Το κύκλωμα που ενδεχομένως κρύβεται πίσω από την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας αναζητά πλέον η αστυνομία καθώς όπως αποκαλύπτει και ο αδελφός της η 33χρονη που προφυλακίστηκε χθες μετά την απολογία της, δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα.

«Η Μαρκέλλα ξέρει πολλά. Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα μόνο. Η Μαρκέλλα δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός της 10χρονης.
Ο 25χρονος Χρήστος δεν έκανε καμία ερώτηση στο παιδί για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια της 33χρονης. Μόνη της η μικρή το μόνο που του εκμυστηρεύτηκε ήταν ότι δεν μπορεί να κλείσει εύκολα τα μάτια της γιατί βλέπει συνέχεια το πρόσωπο της αδίστακτη γυναίκας που την άρπαξε από το σχολείο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline