Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  16:29:39

Έλενα Ακρίτα επιθετική: Μπράβο κύριε Μπακογιάννη αποδείξατε ότι μπορείτε να κάνετε το κακό χειρότερο!

Η αλήθεια είναι πως η Αθήνα αλλάζει... Μόνον που αλλάζει προς το χειρότερα κάτι που κανείς δεν περίμενε μετά από τόση κρίση και προβλήματα. Είχαμε πιστέψει πως πιάσαμε πάτο.

Αυτό αναφέρει και η Έλενα Ακρίτα σε ανάρτησή της στο Facebook με αφορμή τις στρογγυλές ζαρντινιέρες που τοποθετήθηκαν στο Σύνταγμα...
Είναι αλήθεια πως κανείς δεν περίμενε το χειρότερο.

Σημειώνει μάλιστα:
«Κι επιτέλους πάψτε να παίζετε Μονόπολη αγοράζω την Αιόλου και πουλάω Ακαδημίας με τα δικά μας λεφτά, όταν σχεδόν ο ένας στους δυο πολίτες ζουν στα όρια της φτώχειας».

Τι έγραψε η Έλενα Ακρίτα:
Μπορεί να κόστισε 5.700 το ένα αλλά μην το βλέπετε έτσι, τελειωμένο να το δείτε. Θα βγαίνει από την τρύπα η Βλαχοπούλου να τραγουδάει η Αθήνα τη νύχτα τρελή ξελογιάστρα με την Χλόη Λιάσκου με μπικίνι και τα μπαλέτα του Δαλιανίδη. Μπράβο κύριε Μπακογιάννη, εκεί που πιστέψαμε ότι πιάσαμε τον πάτο με τις ζαρντινιέρες, βουλώσατε στόματα και μάς αποδείξατε ότι μπορείτε να κάνετε το κακό χειρότερο.
Κι επιτέλους πάψτε να παίζετε Μόνοπολη αγοράζω την Αιόλου και πουλάω Ακαδημίας με τα δικά μας λεφτά, όταν σχεδόν ο ένας στους δυο πολίτες ζουν στα όρια της φτώχειας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline