Παρασκευή 3 Μαϊου 2024  19:52:58

«Απρέπεια» και «πρόκληση» από το περιβάλλον Προκόπη Παυλόπουλου για καπέλωμα της σημερινής Προέδρου της Δημοκρατίας. Η μαϊμού Ιστοσελίδα, που στήθηκε και η απόσυρση της μέσα σε λοιδορίες. Κύριο

Τα ειρωνικά σχόλια και χθες για το εγχείρημα-κομπίνα από ΤΑ ΝΕΑ, ΤΟ ΒΗΜΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και πολλές Ιστοσελίδες.

1.ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Αλλαγές στη σελίδα presidensy.gr

Αλλαγές παρατηρούνται εδώ και λίγες ώρες στη σελίδα του Προκόπη Παυλόπουλου, μετά από την αποκάλυψη ότι από τη διεύθυνση presidensy.gr, η οποία διαφέρει κατά ένα μόλις γράμμα από την επίσημη σελίδα της ελληνικής προεδρίας (presidency.gr), γίνεται αναδρομολόγηση στην προσωπική ιστοσελίδα του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η σελίδα αυτή λειτουργεί από το 2015, όταν ο Προκόπης Παυλόπουλος ανέλαβε την προεδρία της Δημοκρατίας και περιλαμβάνει βίντεο, άρθρα, μηνύματα, δηλώσεις και συνεντεύξεις. Ως χθες, στο τέλος της σελίδας του παρατηρούσε κανείς πως είχε κατοχυρωθεί το domain "presidensy.gr".
Σήμερα Τετάρτη, ωστόσο, το σημείο αυτό του ιστότοπου παρουσιάζεται κενό, ενώ ο σύνδεσμος presidensy.gr οδηγεί πλέον σε μια σελίδα που ενημερώνει τους χρήστες του διαδικτύου ότι «το domain έχει κατοχυρωθεί στο Papaki» καθώς και ότι το site βρίσκεται «υπό κατασκευή».

2.PRESIDENSY.GR
Παράδοξο: Ο Προκόπης Παυλόπουλος έκανε σάιτ -«Σφήνα» στον επίσημο λογαριασμό της Σακελλαροπούλου

Παράδοξο: Ο Προκόπης Παυλόπουλος έκανε σάιτ «πειράζοντας» τον επίσημο λογαριασμό της ΠτΔ

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από την Προεδρία της Δημοκρατίας, διατηρεί πολιτικό γραφείο, ενώ έφτιαξε και site.

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που παρέδωσε στις 13 Μαρτίου στη διάδοχό του, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, όλο αυτό το διάστημα δεν έχει αποστεί από τις δημόσιες ανακοινώσεις, παρεμβάσεις και επικοινωνίες με ξένους ηγέτες. Παράλληλα, έχει εγκατασταθεί σε γραφείο επί της οδού Λ. Αλεξάνδρας, ενώ πρόσφατα απέκτησε και προσωπικό ιστότοπο.

Tο site του κ. Παυλόπουλου είναι στη διεύθυνση prokopiospavlopoulos.gr. Ωστόσο, αυτό που προξενεί εντύπωση είναι ότι αν πληκτρολογήσει κανείς... ανορθόγραφα τη λέξη «προεδρία» στα αγγλικά, βάζοντας «s» αντί για «c» στην κατάληξη (presidensy.gr αντί για το σωστό presidency.gr) τότε αυτομάτως παραπέμπεσαι στην ιστοσελίδα του κ. Παυλόπουλου.

Η αποκάλυψη ότι κατοχυρώθηκε ένα domain name με τον τίτλο www.presidensy.gr προκαλεί ερωτήματα αφού ουσιαστικά δύναται να θεωρηθεί ως παραπλανητικό σε σχέση με την προεδρία της Δημοκρατίας, ενώ ήδη γίνεται λόγος για απρέπεια.

Το presidency.gr είναι ο επίσημος λογαριασμός της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Προφανώς ο τέως ΠτΔ κατοχύρωσε το domain presidensy.gr το οποίο σε ανακατευθύνει στην προσωπική του σελίδα.

Γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από χρήστες των social media, πολλοί εκ των οποίων διερωτήθηκαν για την «εσκεμμένη ανορθογραφία» Παυλόπουλου.

3.Προκόπη Παυλόπουλο: «Πονηριές» στο Internet με την ιστοσελίδα του και την Προεδρία της Δημοκρατίας

Σε μία άνευ προηγουμένου απρέπεια έχει προβεί ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, η οποία δεν αρμόζει ούτε στο βιογραφικό του, ούτε στη θέση που κατείχε μέχρι πρότινος.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας είναι presidency.gr, η οποία είναι για τον εκάστοτε Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Προκόπης Παυλόπουλος ωστόσο έκανε την εξής πονηριά.

Κατοχύρωσε το presidensy.gr -ίδιο όνομα με ένα γράμμα διαφορετικό- το οποίο κάνει ανακατεύθυνση στην προσωπική του ιστοσελίδα με διεύθυνση prokopiospavlopoulos.gr.

Αν μη τι άλλο απρεπές τόσο για τον ίδιο όσο και για την νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline