Τρίτη 7 Μαϊου 2024  04:23:53

Δήμος Αθηναίων: Ομπρέλα προστασίας σε όλη την πόλη για τον κορωνοϊό.

Ένα καλά οργανωμένο και πλήρως συντονισμένο σχέδιο που έχει στόχο να αποτρέψει στο μέγιστο δυνατό βαθμό την διασπορά του κορωνοϊού και να προστατέψει την υγεία των κατοίκων, των επαγγελματιών και των επισκεπτών της πόλης καθώς και των εργαζομένων του, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από τον Δήμο Αθηναίων.

Σε συνεχή συνεργασία και εναρμόνιση με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), και σε διαρκή εγρήγορση, η δημοτική αρχή ανανεώνει και ενισχύει το «οπλοστάσιο» των απαραίτητων μέσων για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Η στόχευση της τεράστιας αυτής προσπάθειας είναι πολλαπλή και για τον λόγο αυτό στα μέτρα που λαμβάνονται όλους τους τελευταίους μήνες προστίθενται και νέες, διευρυμένες δράσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Καθημερινές πλύσεις και απολυμάνσεις από τον Δήμο Αθηναίων

Eντατικοποιούνται οι καθημερινές, μαζικές πλύσεις και απολυμάνσεις δημοσίων χώρων στο κέντρο και τις 129 γειτονιές της πόλης από δεκάδες υπερσύγχρονα πλυστικά και βυτιοφόρα που έχουν προστεθεί στον «στόλο» των οχημάτων του Δήμου Αθηναίων. Δρόμοι, πεζοδρόμια, πεζόδρομοι, πλατείες, παγκάκια και στάσεις λεωφορείων, είσοδοι νοσοκομείων, σούπερ μάρκετ και άλλα σημεία όπου συγκεντρώνεται ή διέρχεται πολύς κόσμος, πλένονται και απολυμαίνονται συστηματικά, με όλες τις προδιαγραφές του ΕΟΔΥ.

Επιπλέον, ο Δήμος Αθηναίων έχει δρομολογήσει τις διαδικασίες για την άμεση πλήρωση 366 θέσεων απασχόλησης 4μηνης διάρκειας στη Διεύθυνση καθαριότητας, με κριτήριο την εμπειρία σε περίοδο πανδημίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline