Παρασκευή 17 Μαϊου 2024  07:48:35

Διαφημιστική ασέβεια και χωρίς καμία πληρωμή, ούτε απλό παράβολο, από τον Σάκη Ρουβά στον χώρο του Ηρωδείου για χάρη της Mercedes. Κύριο

Υπουργείο Πολιτισμού: Η διαφήμιση δεν πήρε καμμία άδεια, έγινε αυθαίρετα.

Δυσάρεστες εντυπώσεις και αρνητικά σχόλια, έχει προκαλέσει ένα διαφημιστικό με τον Σάκη Ρουβά ,που έγινε κατά τρόπο αυθαίρετο, ασεβή και παράνομο στο Ηρώδειο, που αποσύρθηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Η τοποθέτηση του υπουργείου Πολιτισμού.

Οι αντιδράσεις ήταν έντονες και πολλές, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό ότι έγινε με ασεβή τρόπο στον χώρο της Ακρόπολης, που προκάλεσε ένα διαφημιστικό του Σάκη Ρουβά για την Mercedes, ευθύς μόλις αναρτήθηκε στα social media. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, εμφανιζόταν να μπαίνει σε μια παρκαρισμένη Mercedes στο Ηρώδειο.

Η διαφήμιση δεν έτυχε των καλύτερων σχολίων από τους χρήστες των social media οι οποίοι άρχισαν να ρωτούν πιεστικά, για το ποιος αδειοδότησε τη συγκεκριμένη διαφήμιση στον εξωτερικό χώρο του Ηρωδείου. Η ανάρτηση «κατέβηκε» μετά τις αντιδράσεις, όμως το θέμα δεν τελείωσε εκεί.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού

Μια μέρα μετά τις αναρτήσεις, θέση πήρε και το υπουργείο Πολιτισμού. Στην ανακοίνωσή του τονίζει συγκεκριμένα ότι η διαφήμιση «δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης» και πως η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών «θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από τον Ν. 3028/2002 διατάξεις».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του υπουργείου: «Η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από τον Ν. 3028/2002 διατάξεις», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε ανάρτηση φωτογραφίας στα social media του τραγουδιστή να παρκάρει μία Mercedes στο Ηρώδειο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ έχει ως εξής: «Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από τον Ν. 3028/2002 διατάξεις».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα