Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  18:27:35

Γιώργος Πατούλης 59 χρονών και γιατρός: Θετικός στον κορωνοϊό αλλά χωρίς εισαγωγή -ακόμα- σε νοσοκομείο. Με διαρκή υψηλό πυρετό ο 52χρονος υπουργός Γ. Πλακιωτάκης εισήχθη στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού. Κύριο

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
«Ενημερώθηκα από Δήμαρχο που συναντήθηκα τις προηγούμενες μέρες, ότι εμφάνισε συμπτώματα #Covid19. Αμέσως υποβλήθηκα σε έλεγχο και το αποτέλεσμα βγήκε θετικό. Θα παραμείνω το επόμενο διάστημα σε απομόνωση, ασκώντας εξ αποστάσεως και με ασφάλεια τα καθήκοντα μου. #Μένουμε_Ασφαλείς», έγραψε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Στη ΜΕΘ ο Γιάννης Πλακιωτάκης

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εισήχθη τα ξημερώματα της Τρίτης, ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος νοσεί από κορωνοϊό.
Υπενθυμίζεται πως o κ. Πλακιωτάκης νοσηλεύεται από το Σάββατο στον «Ευαγγελισμό».
Όπως έγινε γνωστό, οι θεράποντες ιατροί δεν ήταν ικανοποιημένοι από την οξυγόνωσή του και έτσι αποφάσισαν να μπει στην ΜΕΘ.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι και εμπύρετος.

Λίγες μέρες αφότου εισάχθηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο Υπουργός Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, οι γιατροί αποφάσισαν να μεταφερθεί σε κλίνη της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας προκειμένου να συνεχιστεί η αγωγή που λαμβάνει λόγο νόσησης από κορωνοϊό.

Ο υπουργός Γιάννης Πλακιωτάκης διαγνώστηκε με κορωνοϊό πριν από μερικές μέρες και το Σάββατο κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στον Ευαγγελισμό όπου αρχικά νοσηλεύτηκε σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας για προληπτικούς λόγους.
Ενώ νοσηλευόταν σε κλίνη ΜΑΦ, χρειάστηκε να γίνει η μεταφορά του σήμερα, σε κρεβάτι της εντατικής, χωρίς όμως έχει διασωληνωθεί, προκειμένου να του χορηγηθεί οξυγόνο, επίσης προληπτικά ενώ η κατάστασή του είναι σταθερή και ελεγχόμενη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πλακιωτάκης είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό σε εξέταση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα και αν και αρχικά παρέμεινε σε καραντίνα στο σπίτι του ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, τελικά κρίθηκε σκόπιμο να νοσηλευτεί καθώς ανέβασε πυρετό.

Χθες, Δευτέρα, ο κ. Πλακιωτάκης εξέφρασε μέσω tweet του τις ευχαριστίες του προς το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό αλλά και τον κόσμο για τις ευχές του.
«Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τις ευχές σας. Είμαι σε καλά χέρια. Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό κάνουν το καλύτερο για όλους και τους αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ. Εύχομαι όλοι οι ασθενείς να επιστρέψουμε γρήγορα υγιείς κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα», έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

— Giannis Plakiotakis (@G_Plakiotakis) November 30, 2020

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline