Κυριακή 19 Μαϊου 2024  01:53:50

Χαρδαλιάς: Καθολικό lockdown σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα και Μάνδρα

Σκληρό lockdown σε τρεις δήμους της Αττικής ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια έκτακτης ενημέρωσης για την πορεία του φονικού ιού στη χώρα μας.


Σκληρό lockdown σε τρεις δήμους της Δυτικής Αττικής ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια έκτακτης ενημέρωσης για την πορεία του φονικού ιού στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Χαρδαλιάς, πρόκειται για Ασπρόπυργο, Ελευσίνα και Μάνδρα.

Πρόκειται για περιοχές, στις οποίες είχε παρατηρηθεί ιδιαίτερα επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο τα τελευταία εικοσιτετράωρα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εν λόγω απόφαση έρχεται μετά τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων και τις προειδοποιήσεις της κυβέρνησης διά του εκπροσώπου της, Στέλιου Πέτσα.
Σε αυτές τις περιοχές, όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς στις εν λόγω περιοχές θα ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας από 18:00 έως τις 05:00, ενώ κλείνουν κομμωτήρια και click away.

Σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη

Νωρίτερα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, πραγματοποίησε σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και άλλους τοπικούς φορείς, με αντικείμενο συζήτησης τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα