Δευτέρα 6 Μαϊου 2024  19:38:18

Η Εύα Καϊλή παρεμβατική: εγκαταλείπει για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ τον Ανδρουλάκη- προτιμά τώρα τον Α. Λοβέρδο- δηλώνει επαναβίωση του ΠΑΣΟΚ - εκτιμά θετικές πλευρές του Κυρ. Μητσοτάκη. Κύριο

Ποιά κίνηση ετοιμάζει με ποιές συγκεκριμένες πρωτοβουλίες.

Ξεκάθαρα και σταθερά υπέρ του Ανδρέα Λοβέρδου στη θέση ης Φ. Γεννηματά στις εσωκομματικές εκλογές του Νοεμβρίου τάσσεται η Εύα Καϊλή, παίρνοντας θέση για το εσωκομματικό σκηνικό του ΚΙΝ.ΑΛ.. Η κ. Καϊλή σημειώνει ότι ο Α. Λοβέρδος εκφράζει τη μεταρρυθμιστική γραμμή προσθέτοντας ότι δεν της αρέσει η ονομασία ΚΙΝ.ΑΛ., κι ότι αυτό που την εκφράζει είναι το παραδοσιακό-ιστορικό ΠΑΣΟΚ σε 'όλη τη διαδρομή του.

Υπέρ Λοβέρδου η Καϊλή

"Ο Λοβέρδος εκφράζει πατριωτική και μεταρρυθμιστική γραμμή" δηλώνει η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.
Εκτός από την Φώφη Γεννηματά και τον Ανδρέα Λοβέρδο, ένας ακόμα διεκδικητής του προεδρικού θώκου στο ΚΙΝΑΛ θα είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, ευρωβουλευτής σήμερα του κόμματος, ο οποίος είχε διεκδικήσει την ηγεσία και στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές του 2017. Σε εκείνη την εκλογική μάχη η κ. Καϊλή είχε υποστηρίξει τον συνάδελφό της στην Ευρωβουλή.

Αίσθηση προκαλεί και η δήλωση της κ. Καϊλή για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τον χαρακτηρίζει "συμπαθή" σημειώνοντας ότι προσεγγίζει το Κέντρο.
"Στην Ευρώπη χαρακτηρίζεται ως social liberal. Αυτή είναι η εκτίμησή μου. Περισσότερο ανήκει σε αυτόν τον χώρο. Ο ίδιος έχει χτίσει μια πολύ καλή σχέση με τον Μακρόν. Το κόμμα του Μακρόν στο Ευρωκοινοβούλιο ανήκει στην πτέρυγα "renew"" τονίζει, μεταξύ άλλων, η Εύα Καϊλή.

Η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει ο Ανδρέας Λοβέρδος για τα εθνικά θέματα

Όλα δείχνουν ότι «κλειδώνει» η στήριξη της ευρωβουλευτού του Κινήματος Αλλαγής Εύας Καϊλή

στον Ανδρέα Λοβέρδο, μετά από την αντίστοιχη του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή Αρκαδίας, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στον Νίκο Ανδρουλάκη. Πέρα από το ότι η κ. Καϊλή έχει δηλώσει, μιλώντας στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» 90,1, πως συμφωνεί με τις θέσεις που εκφράζει ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ., στις 24 Μαΐου θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει ο Ανδρέας Λοβέρδος για τα εθνικά θέματα μαζί με τον γιατρό Γιάννη Δατσέρη. Και η παρουσία του γιατρού εκεί είναι εξίσου υπολογίσιμη, καθώς, πέρα από κορυφαίος επιστήμονας, είναι και άνθρωπος που μετράει στο χώρο και στενός συνομιλητής τόσο του Ευ. Βενιζέλου όσο και της Α. Διαμαντοπούλου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline