Πέμπτη 9 Μαϊου 2024  20:43:17

Ληστεία-δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Διαρροές της ΕΛΑΣ για σενάρια ανατροπής γύρω από τον «δυστυχή σύζυγο», την άγνωστη ψυχολόγο και νέους υπόπτους. Κύριο

Τα ερωτήματα-απορίες, που έχουν προκύψει σε μια ανατροπή της όλης υπόθεσης και των αρχικών δεδομένων για συμμορία εγκληματιών και ληστεία, που κατέληξε σε απάνθρωπη δολοφονία της νεαρής μητέρας μπροστά στον δεμένο σύζυγο και το 11μηνο παιδί τους.

Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει την υπόθεση, χωρίς να έχουν προχωρήσει ουσιαστικά, όπως περίμεναν επιδίδονται σε διάφορα σενάρια , απορίες και ανοικτές εκδοχές. Ακόμα και στην κατεύθυνση της πλήρους ανατροπής και τη έκπληξης για τους πραγματικούς δράστες και άλλα πρόσωπα. Εξακολουθούν βέβαια να αναζητούν στοιχεία από τον χώρο των ποινικών και των συμμοριών, αλλά με νέες υποψίες και αξιοποίηση της κατάθεσης ενός προσώπου από το κοντινό περιβάλλον της 20χρονης Καρολάιν. Πρόκειται για την ψυχολόγο της, η οποία χαρακτηρίζεται μάρτυρας «κλειδί», με τους αστυνομικούς να αναζητούν εάν κάτι απασχολούσε την 20χρονη γυναίκα και αν αυτό μπορεί να παίξει ρόλο στις έρευνες των Αρχών.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις σε τρία κρίσιμα ερωτήματα:

-Το πρώτο είναι γιατί καμία κάμερα δεν κατέγραψε τους δράστες, ούτε τη στιγμή που έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, αλλά ούτε και κατά τη διαφυγή τους.
-Το δεύτερο είναι πώς στο σπίτι αλλά και στο δωμάτιο που δολοφονήθηκε η 20χρονη μητέρα δεν έχει βρεθεί DNA των δραστών.

-Τελευταίο ερώτημα είναι πώς κατάφερε να λυθεί ο σύζυγός της, ο 32χρονος πιλότος, και κάλεσε τηλεφωνικά με τη μύτη του τις Αρχές.

-Ερχεται ανατροπή στη δολοφονία 20χρονης: Τα 3 στοιχεία «κλειδιά» - Η νέα μαρτυρία

Νέα στοιχεία φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές αρχές, αναφορικά με τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαϊου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του MEGA "Live News" και τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο, υπάρχει πιθανότητα να παρουσιαστούν σημαντικές εξελίξεις, ακόμα και ανατροπές στην υπόθεση της ληστείας μετά φόνου στα Γλυκά Νερά.

Οπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, παρά την επισταμένη έρευνα των αστυνομικών αρχών, δεν φαίνεται να έχουν βρεθεί στοιχεία από κάμερες και κινητά ή άλλα μέσα, που να δείχνουν την άφιξη, την εισβολή και τη διαφυγή των τριών τουλάχιστον κουκουλοφόρων στο σπίτι όπου ζούσε το νεαρό ζευγάρι με το 11 μηνών μωρό του.
Ταυτόχρονα, τα ευρήματα από τον τόπο του εγκλήματος, δηλαδή από τη μεζονέτα, είναι λιγοστά.

Αίσθηση προκαλεί πως, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχει μια μαρτυρία πολίτη, η οποία μπορεί να δώσει άλλες διαστάσεις στην συγκλονιστική αυτή υπόθεση.

Η ΕΛ.ΑΣ. πάντως, συνεχίζει να αναζητεί στοιχεία από τον χώρο των ποινικών, καθώς και να ψάχνει απαντήσεις σε αρκετά ερωτήματα που προκύπτουν, όπως το γιατί οι δράστες έπνιξαν την 20χρονη στη σοφίτα της μεζονέτας φράσσοντας την είσοδο του οξυγόνου και πιέζοντας το κεφάλι της για 7-8 λεπτά, όταν έπειτα από 1-2 λεπτά πίεσης απλά θα λιποθυμούσε και θα σταματούσε να αντιδρά.
Επίσης, αυτό που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι ότι το θύμα δεν φέρει καμία αμυχή ή σημάδι πάλης.

Επιπλέον, οι Αρχές διατυπώνουν το ερώτημα γιατί οι δράστες έδεσαν με σχοινί και μονωτική ταινία τον 32χρονο πιλότο και μόνο με τα ρούχα της την 20χρονη Καρολάιν, καθώς και για ποιον λόγο επέλεξαν να αφαιρέσουν τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες που είχε στο σπίτι το ζευγάρι, μία διαδικασία που είναι δύσκολη και χρονοβόρα, αντί να τις ξηλώσουν απλά και να τις πάρουν μαζί τους.
Τέλος, όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, "κλειδί" για την υπόθεση θα αποτελέσει η νέα κατάθεση του συζύγου της 20χρονης.

-ΕΛ.ΑΣ. για Γλυκά Νερά: Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες για πιθανούς υπόπτους

"Πληροφορίες που διακινούνται στα Μέσα, με πιθανούς υπόπτους στην υπόθεση του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα".
Αυτό αναφέρει σε λιτή ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αναφορικά με τις έρευνες για το έγκλημα που συγκλόνισε τον πανελλήνιο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline