Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021  07:20:11

Σαν τους καβαλάρηδες Κολοκοτρωναίους. Στις αμμουδιές της Μυκόνου προσγείωσε το ελικόπτερο του ο Ηπειρώτης νέος νερο-βιομήχανος Βασίλειος Χήτος. Κύριο

Αμήχανες δικαιολογίες για την απόβαση και την παράλληλη, αλληλέγγυα δράση του στην Ήπειρο.

1. Αρκετά αμήχανη και ολίγον πειστική είναι η απάντηση που έδωσε ο Βασίλης Χήτος, της γνωστής εταιρείας Ζαγόρι, για την ασυνήθιστη(που τόσο κατακρίθηκε ως εγωιστική νοοτροπία και επίδειξη...) προσγείωση του ελικοπτέρου του εκτός σχεδίου πτήσης.

Κατάφερε να το κατεβάσει πάνω από τα κεφάλια λουόμενων σε κοσμική παραλία της Μυκόνου, πάνω στην άμμο. Φυσικά και παραβίασε τους πτητικούς κανόνες ασφαλείας της ΙΑΤΑ. Κατά την προσγείωση σήκωσε τέτοια αμμοθύελλα, που ανάγκασε όλο τον κόσμο που λιάζονταν εκείνη τη στιγμή στις παρακείμενες ξαπλώστρες, να αποχωρήσει για να μην πνιγούν από την άμμο και από το φόβο μη τους πέσει το ελικόπτερο στο κεφάλι.

-ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΗΤΟΣ, απολογητικός και συμψηφιστικός: "Δόθηκε πολύ μεγάλη έκταση στο θέμα, λες και τα προβλήματα όλης της Ελλάδας, είναι τι συμβαίνει στη Μύκονο. Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι διαφωνώ με τον ντόρο που προκλήθηκε. Και να σας πω και κάτι άλλο, δεν είδα να δείχνετε το ανάλογο ενδιαφέρον όταν πετούσα στα βουνά της Ηπείρου και χαροπάλευα για να βρω ορειβάτες που είχαν χαθεί.
Με θλίψη καρπώνομαι μια αρνητική δημοσιότητα. Είναι πολύ άδικο αυτό που γίνεται. Δεν έχω δει κάποιο μέσο ενημέρωσης -εσάς για παράδειγμα- να ασχολείται με τις ενέργειες που έχει κάνει ο Χήτος. Με δικά μου έξοδα, έβαζα το κεφάλι μου μέσα για να βρω τους ανθρώπους στις χαράδρες. Με πολλούς κινδύνους μάλιστα χωρίς να υπολογίσω.

Έχω αφήσει την οικογένεια μου πίσω για να ψάχνω αγνοούμενους μέσα σε χαράδρες σε σημεία που δεν πήγαινε ούτε η ΕΜΑΚ".

2. Δεν έκανα σόου λέει ο ορεινός επιχειρηματίας Ηπείρου για την προσγείωση του ελικοπτέρου στην αμμουδιά της Μυκόνου.

Το ελικόπτερο προσγειώθηκε το περασμένο Σάββατο μέσα σε beach bar στη Μύκονο
«Δεν είχαμε σκοπό να κάνουμε σόου, ούτε ανάγκη το είχαμε. Μας υπέδειξαν ένα σημείο προσγείωσης, ήμασταν στο σημείο, το είδαμε ότι ήταν καθαρό και όχι επικίνδυνο και έτσι κάναμε την πιο γρήγορη προσέγγιση για να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα» λέει ο επιχειρηματίας, ο οποίος δηλώνει ενοχλημένος από την έκταση που έλαβε το θέμα.

Ο Βασίλης Χήτος, αντιπρόεδρος της εταιρίας ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ η οποία εμφιαλώνει το φυσικό μεταλλικό νερό «Ζαγόρι» είναι ο πιλότος και ιδιοκτήτης του ελικοπτέρου που προσγειώθηκε το περασμένο Σάββατο μέσα σε beach bar στη Μύκονο, με συνεπιβάτη τον εφοπλιστή Βασίλη Μιχαήλ.

Μιλώντας στο protothema.gr λέει ότι έγινε μια ασφαλής προσγείωση που δεν έθεσε σε κίνδυνο όσους βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στους χώρους του beach bar.
«Δόθηκε πολύ μεγάλη έκταση στο θέμα, λες και τα προβλήματα όλης της Ελλάδας, είναι τι συμβαίνει στη Μύκονο. Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι διαφωνώ με τον ντόρο που προκλήθηκε. Και να σας πω και κάτι άλλο, δεν είδα να δείχνετε το ανάλογο ενδιαφέρον όταν πετούσα στα βουνά της Ηπείρου και χαροπάλευα για να βρω ορειβάτες που είχαν χαθεί. Με θλίψη καρπώνομαι μια αρνητική δημοσιότητα.

Είναι πολύ άδικο αυτό που γίνεται. Δεν έχω δει κάποιο μέσο ενημέρωσης -εσάς για παράδειγμα- να ασχολείται με τις ενέργειες που έχει κάνει ο Χήτος. Με δικά μου έξοδα, έβαζα το κεφάλι μου μέσα για να βρω τους ανθρώπους στις χαράδρες. Έχω αφήσει την οικογένεια μου πίσω για να ψάχνω αγνοούμενους μέσα σε χαράδρες σε σημεία που δεν πήγαινε ούτε η ΕΜΑΚ».
Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Μεταφορών διενεργεί έρευνα για την υπόθεση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline