Πέμπτη 2 Μαϊου 2024  02:45:32

Σε δύο ομάδες της Ασφάλειας ίσως μοιρασθούν τα 300.000 ευρώ της επικήρυξης για τους δολοφόνους της 20χρονης Καρολάϊν. « Άλλωστε επικηρύξεις δεν γίνονται κάθε μήνα, ούτε κάθε χρόνο..» Κύριο

Δεν έχει αποφασισθεί ακόμα από την Κυβέρνηση ,αλλά οι εισηγήσεις είναι θετικές..

- Θα είναι μια από τις σπάνιες υλικές απολαβές των ανδρών της Αστυνομίας σε υπηρεσίες με δύσκολο, επικίνδυνο συχνά αντικείμενο αλλά με σπουδαία κοινωνική σημασία, όπως η συγκεκριμένη υπόθεση. Πάνω από 40 είναι συνολικά τα αρμόδια πρόσωπα της ΕΛΑΣ τα οποία δραστηριοποιήθηκαν επί 37 ημέρες για την αποκάλυψη της στυγερής δολοφονίας.

Με επίμονες έρευνες σε όλα τα επίπεδα-από την κλασική επιτόπια και τις καταθέσεις διαφόρων πρόσωπων στα Γλυκά Νερά, την Αλόνσο, την εταιρεία εργασίας του δολοφόνου, τους συγγενείς και φίλους έως την στενή, πολύωρη συνεργασία με ειδικούς στα εργαστήρια και τις νέες τεχνολογίες, που φώτισαν αποκαλυπτικά την υπόθεση και οδήγησαν τον πιλότο-δολοφόνο στην αναγκαστική ομολογία.

11.5.2021.Σε επικήρυξη ύψους 300.000 ευρώ για τους δολοφόνους της 20χρονης στα Γλυκά Νερά προχώρησαν οι Αρχές

Σε επικήρυξη ύψους 300.000 ευρώ για τους δολοφόνους της 20χρονης στα Γλυκά Νερά προχώρησαν οι αρχές.

Η πρωτοφανούς σκαιότητας για τα δεδομένα της χώρας δολοφονία έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές, οι οποίες προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι και να φθάσουν στα ίχνη των αδίστακτων δολοφόνων που έδεσαν χειροπόδαρα τον σύζυγό της νεαρής μητέρας πριν της κλείσουν το στόμα και τη μύτη με ένα μαξιλάρι, αφαιρώντας της τόσο βάναυσα τη ζωή δίπλα στο 11 μηνών μωρό της.

Ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έχει αναλάβει τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες του άγριου εγκλήματος ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Μάλιστα, για να φτάσει στα ίχνη των δραστών «προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής»

Η ανακοίνωση:

Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής.
Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου.

Δύο ομάδες της αστυνομίας ερευνούν το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Μιλώντας για το ειδεχθές έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχίδης, κατά την παρουσία του στο οικονομικό φόρουμ των Δελφών δήλωσε συγκλονισμένος, ενώ επεσήμανε ότι τέτοια βαρβαρότητα σπάνια συναντάται στην Ελλάδα και τονίζοντας ότι ήδη έχουν δημιουργηθεί δύο ομάδες της αστυνομίας που διερευνούν την υπόθεση, διεμήνυσε ότι η αστυνομία θα φτάσει μέχρι τέλους.

«Είμαστε συγκλονισμένοι και προσωπικά είμαι συγκλονισμένος παρά την εμπειρία μου πρόκειται για ένα εξαιρετικά ειδεχθές έγκλημα που διακρίθηκε για την αγριότητα του» είπε.

18.6.2021..Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση της ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση της υπόθεσης γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά. Με κάθε λεπτομέρια, ο επικεφαλής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, Κώστας Χασιώτης, περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο οπ δολοφόνος έσπασε και ομολόγησε. Οι ανακοινώσεις ξεκίνησαν με τον διευθυντή Ασφαλείας Πέτρο Τζεφέρη, ο οποίος επισήμανε τη μεθοδικότητα των αστυνομικών, που έχτισαν, όπως είπε, σχέση εμπιστοσύνης με τον σύζυγο του θύματος.

«Δέθηκα μόνος μου. Όλα τα έκανα γιατί όταν κατάλαβα ότι την σκότωσα, σκέφτηκα το παιδί μου. Δεν ήθελα να μπω στη φύλακή, γιατί ήθελα να μεγαλώσω την κόρη μου». «Δουλέψαμε από την πρώτη μέρα συντεταγμένα και με πείσμα», είπε ο διοικητής ασφάλειας αττικής Πέτρος Τζεφέρης και συμπλήρωσε πως είναι υπερήφανος για τα στελέχη της ΕΛΑΣ που εργάζονται χωρίς ωράριο και με πάθος.

H διευθύντρια εγκληματικών εργαστηρίων, Πηνελόπη Μηνιάτη αναφέρθηκε στο σκίτσο το οποίο έγινε καθ' υπόδειξην του δράστη και εξήγησε πως ήταν κρίσιμη η αξιοποίηση του ψηφιακού υλικού που παραδόθηκε από την ασφάλεια αθηνών. Έγινε όπως είπε άμεσα αντιληπτό ότι υπήρχαν αναντιστοιχίες και τέθηκαν ερωτήματα και οι απαντήσεις αποδείχθηκαν πολύτιμα και καθοριστικά στοιχεία για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Το ιστορικό της έρευνας

Όπως τόνισε ο Κώστας Χασιώτης, προϊστάμενος του τμήματος ανθρωποκτονιών, όλα ξεκίνησαν στις 11 Μαΐου όταν το κέντρο της άμεσης δράσης ειδοποιήθηκε από τον σύζυγο τους θύματος. Το θύμα βρέθηκε στο κρεβάτι νεκρό και ο σύζυγος δεμένος αλλά και το 11 μηνών βρέφος να είναι πάνω στο θύμα. Τα σημαντικότερα δεδομένα ήρθαν από το εργαστήριο τοξικολογίας του ΕΚΠΑ και η αιτία θανάτου οφειλόταν σε ασφυξία. Το θύμα ήταν και δεμένο πισθάγκωνα. Βρέθηκαν και σημάδια στα χέρια και τα πόδια του συζύγου από το δέσιμο και τα σημάδια αυτά ήταν αχνά και σε σχέση με τον χρόνο με τον οποίο ήταν δεμένος δεν αντιστοιχούσαν.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline