Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  04:26:07

Εμφύλια δημοσιεύματα για τις βαθύτερες αιτίες-ευθύνες στον χωρισμό Βανδή-Νικολαίδη. Οσα υποστηρίζουν οι επικριτές της Δέσποινας και οι υπερασπιστές της κατά του Ντέμη. Κύριο

Δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά κάποια άθλια δημοσιεύματα, με χυδαιότητες, υπαινιγμούς για τρίτα πρόσωπα, παράλληλες προσωπικές σχέσεις κλπ.

Το παρασκήνιο των ψευδαισθήσεων και η ψυχική απόσταση-φθορά ,που οδήγησε στην ψυχρότητα και το διαζύγιο. Βανδή - Νικολαΐδης: Όλα όσα δεν ξέραμε για το διαζύγιο -Οι δύσκολες στιγμές

1.Μπορεί η ανακοίνωση της λύσης του γάμου τους να ήταν για αρκετούς έκπληξη και απογοήτευση, να αποτέλεσε μια ακόμα διάψευση της μυθολογίας του εγχώριου LIFE-STYLE , σίγουρα ένα απροσδόκητο γεγονός μετά συμβίωση 21 χρόνων, σήμερα των ηλικίας 52 χρόνων Νικολαίδη και Βανδή.. ενώ για κάποιους, που βρίσκονται κοντά στο πρώην ζευγάρι, δεν ήταν καθόλου ξαφνικό, όπως αναφέρεται σε διάφορα ρεπορτάζ και με πληροφορίες από φίλους των δύο, που κρατούσαν το στόμα τους κλειστό. Βάραινε και επικρατούσε πάντα η εικόνα του αγαπημένου και ευτυχισμένου, αλλά πάντα μοντέρνου και αγαπημένου ζευγαριού. Χωρίς να έχει δώσει δικαίωμα για αρνητική δημοσιότητα μέχρι πρόσφατα.

«Εδώ και πολλά χρόνια είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι οι δυο τους ζουν ως συγκάτοικοι στο σπίτι τους στη Βούλα και το διαζύγιο θα ερχόταν πολύ νωρίτερα, αν η Δέσποινα Βανδή δεν πίστευε ότι θα έπρεπε να το καθυστερήσουν για να μην διαταραχθεί η ζωή των παιδιών τους. Μια προσπάθεια που δυστυχώς έφερε ακόμη περισσότερη φθορά στο γάμο και δεν κατάφερε να ανακόψει την αναμενόμενη αυτή εξέλιξη» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε αξιόπιστο ιστότοπο, ιδιοκτησίας Νάνσυς Ζαμπέτογλου, η οποία είναι στενή φίλη της Δέσποινας Βανδή.

ι2.Τυπική και σκόπιμα λιτή η ανακοίνωση του διαζυγίου της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.
Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης».

Τόσο η Δέσποινα Βανδή, όσο και ο Ντέμης Νικολαΐδης είχαν εδώ και καιρό διαφορετικές πορείες στη ζωή τους.
«Δεν είχαν καμία ουσιαστική επικοινωνία αρκετό καιρό τώρα και ο καθένας ακολουθούσε τη ζωή του και το δικό του πρόγραμμα. Το ζευγάρι είχε χάσει πια επαφή, μιλώντας μόνο για τα απαραίτητα. Μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας μπροστά και πίσω από τα φώτα οι προσωπικές επιλογές του συζύγου της Δέσποινας σε σημαντικά θέματα στα όποια βασίζεται ένας υγιής γάμος έφερε το τέλος. Όταν κλονίζεται η εμπιστοσύνη, όταν η ειλικρινά και η αφοσίωση ξεθωριάζουν τότε η αρχή του τέλους έχει ήδη ξεκινήσει» σημειώνεται στο άρθρο για τον χωρισμό Βανδή – Νικολαΐδη.

3. Χωρισμός Βανδή – Νικολαΐδη: To διαζύγιο και η ανακοίνωση στα παιδιά τους

Για όσους ήξεραν το ζευγάρι, ο χωρισμός όχι μόνο δεν τους «έριξε» από τα σύννεφα, όχι μόνο το περίμεναν, αλλά καθυστέρησε κιόλας. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα του downtown.gr, σύμφωνα με το οποίο η Δέσποινα Βανδή ήθελε να το καθυστερήσουν εξαιτίας των παιδιών, της 17χρονης Μελίνας και του 14χρονου Γιώργου.

«Εδώ και πολλά χρόνια είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι οι δυο τους ζουν ως συγκάτοικοι στο σπίτι τους στη Βούλα και το διαζύγιο θα ερχόταν πολύ νωρίτερα, αν η Δέσποινα Βανδή δεν πίστευε ότι θα έπρεπε να το καθυστερήσουν για να μην διαταραχθεί η ζωή των παιδιών τους. Μια προσπάθεια που δυστυχώς έφερε ακόμη περισσότερη φθορά στο γάμο και δεν κατάφερε να ανακόψει την αναμενόμενη αυτή εξέλιξη» αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Τόσο η Δέσποινα Βανδή, όσο και ο Ντέμης Νικολαΐδης είχαν εδώ και καιρό διαφορετικές πορείες στη ζωή τους. «Δεν είχαν καμία ουσιαστική επικοινωνία αρκετό καιρό τώρα και ο καθένας ακολουθούσε τη ζωή του και το δικό του πρόγραμμα. Το ζευγάρι είχε χάσει πια επαφή, μιλώντας μόνο για τα απαραίτητα», συνεχίζει το κείμενο, όπου υπάρχει και αιχμή για τις προσωπικές επιλογές του Ντέμη Νικολαΐδη: «Μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας μπροστά και πίσω από τα φώτα, οι προσωπικές επιλογές του συζύγου της Δέσποινας σε σημαντικά θέματα στα όποια βασίζεται ένας υγιής γάμος έφερε το τέλος. Όταν κλονίζεται η εμπιστοσύνη, όταν η ειλικρινά και η αφοσίωση ξεθωριάζουν τότε η αρχή του τέλους έχει ήδη ξεκινήσει» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η Δέσποινα Βανδή το είπε στα παιδιά

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης συζητούσαν εδώ και καιρό το διαζύγιο. «Θεώρησαν όμως ότι πλέον είναι το κατάλληλο timing για να ολοκληρώσουν τον γάμο τους, καθώς τα παιδιά τους μεγάλωσαν και είναι σε μια πιο ώριμη ηλιακή φάση ώστε να κατανοήσουν την απόφαση των γονιών τους.

Η Δέσποινα μάλιστα ήταν αυτή που το ανακοίνωσε στη Μελίνα και τον Γιώργο και προσπάθησε να τους βάλει ομαλά στη νέα τους οικογενειακή πραγματικότητα – κάτι που φυσικά χρειάζεται χρόνο. Εξάλλου, γνωρίζοντας τις διαστάσεις που θα πάρει το θέμα του χωρισμού στα media, η Δέσποινα φρόντισε να κρατήσει τις ισορροπίες και να προετοιμάσει τα παιδιά για όσα θα ακολουθήσουν μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου», αναφέρει το άρθρο.
Ο Ντέμης Νικολαΐδης εδώ και εβδομάδες δεν μένει με την υπόλοιπη οικογένεια, ψάχνει πλέον το σπίτι.

4.Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαϊδης παντρεύτηκαν πριν από 18 χρόνια, ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης. Ωστόσο, απέφευγαν τις κοινές εμφανίσεις λόγω του άγριου κυνηγητού που είχαν δεχθεί στην αρχή της σχέσης τους και πολύ πιο σπάνια έδιναν μαζί συνεντεύξεις. Ωστόσο πριν από πέντε χρόνια είχαν μια κοινή συνύπαρξη στο ραδιόφωνο στην εκπομπή που έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης στο Sport Fm.

Ηταν το 2016 όταν η Δέσποινα Βανδή πρωταγωνιστούσε στο μιούζικαλ Mamma Mia στο θέατρο Παλλάς, με τον Ντέμη Νικολαΐδη να της κάνει παράπονα στον αέρα της εκπομπής «Ντεμοτεχνείο» για την έλλειψη χρόνου της.

«Αφού δεν βρισκόμαστε ποτέ τι να κάνω... Παντρευτήκαμε και η τύπισσα είναι κάθε βράδυ στα μπουζούκια και φέτος την έχει δει κάθε μέρα στα θέατρα. Άστα θα τα πούμε εκτός αέρα» ακούγεται να λέει ο Ντέμης Νικολαΐδης με την Δέσποινα Βανδή να του απαντά αμήχανα «Ετοιμάζω τραπέζι, παρά το γεγονός ότι χάνομαι που λένε κάποιοι...».

Η είδηση του χωρισμού τους έγινε γνωστή χθες το πρωί μέσω ΔΤ που εστάλη από τον μάνατζερ της τραγουδίστριας. Ωστόσο, για το περιβάλλον του ζευγαριού ο χωρισμός τους εδώ και αρκετό καιρό ήταν ένα κοινό μυστικό και όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν δημοσιεύματα χθες, η καθυστέρηση της ανακοίνωσης έγινε προκειμένου να εξασφαλίσει το ζευγάρι ότι το όλο γεγονός δεν θα επηρεάσει τα δύο τους παιδιά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline