Δευτέρα 6 Μαϊου 2024  07:02:52

Το σκληρό παρελθόν της αδίστακτης βιτριολίστριας. Στο δικηγορικό γραφείο των αδελφών Σιούφα για τους οφειλέτες δανείων σε Τράπεζες, ...διακρίθηκε ως «απάνθρωπη τηλεφωνήτρια» απέναντι τους. Κύριο

Πιεστική, θρασύτατη, με συνεχείς απειλές απέναντι στους ατυχείς οφειλέτες στεγαστικών ή προσωπικών δανείων.

-Η ακραία και ανάλγητη συμπεριφορά της κατά μαρτυρίες, φέρεται να συνέβαλε στην κακή, εκβιαστική φήμη του δικηγορικού γραφείου. Στη δικηγορική εταιρεία, «Σιούφας και Συνεργάτες» εργαζόταν ως γραμματέας-τηλεφωνήτρια με «κακούς οφειλέτες» Τραπεζών, με πρώτη την Εθνική, η 36χρονη Έφη Κακαραντζούλα, που συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιο και κατηγορείται, για την επίθεση με το βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η δικηγορική εταιρεία, στην οποία εργαζόταν η αδίστακτη βιτριολίστρα, με τον επιθετικό -αρρωστημένο ψυχισμό ήταν κοντά στο ασφαλιστικό πρακτορείο, στο οποίο εργαζόταν και η άτυχη Ιωάννα.

Η Εφη Κακαράντζουλα ήταν ιδιωτική υπάλληλος στη δικηγορική εταιρεία που συνεργαζόταν με το ασφαλιστικό πρακτορείο στο οποίο εργαζόταν η Ιωάννα και, κατά πληροφορίες, είχε ερωτική αντιζηλία με την 34χρονη, την οποία κατηγορούσε ότι αποτελούσε εμπόδιο για να προχωρήσει η σχέση της με έναν άνδρα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες τόσο η 35χρονη όσο και η 34χρονη Ιωάννα κατάγονταν από την Αιτωλοακαρνανία και ήταν γνωστές μεταξύ τους.

Η 35χρονη

Εν τω μεταξύ, όπως προέκυψε τότε από το έγγραφο αδείας που είχε καταθέσει στη δικηγορική εταιρεία όπου εργάζεται η 35χρονη για να απουσιάσει από τη δουλειά της, την ημέρας της επίθεσης, είχε επικαλεστεί προσωπικούς λόγους χωρίς περισσότερες και πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

Η 34χρονη Ιωάννα

-Η Ιωάννα και η 35χρονη με το βιτριόλι δεν ήταν άγνωστες, . Η γνωριμία τους ξεκινά ήδη από τα παιδικά τους χρόνια, καθώς πήγαιναν στο ίδιο Λύκειο στην Αμφιλοχία, ενώ κατέβηκαν στην Αθήνα σχεδόν την ίδια χρονιά. Είχαν κοινές παρέες και μιλούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τον Νοέμβριο του 2018 ήταν η μοναδική φορά που είχε επικοινωνήσει η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι με την Ιωάννα, μέσω Facebook.

Την συνομιλία τους δημοσίευσε το Star:

35χρονη: Γειά σου είμαι η E. Θέλω να σε ρωτήσω, τρέχει κάτι με τον Ν. ;

Ιωάννα: Όχι βέβαια... Μου έκανε αίτημα φιλίας και το αποδέχτηκα.

35χρονη: Εντάξει. Γιατί θέλω να ξέρεις ότι έχω σχέση μαζί του.

Ιωάννα: Οκ.

35χρονη: Σου έχει στείλει κάποιο μήνυμα;

Ιωάννα: Μην ανησυχείς, θα τον διαγράψω μου δίνει την εντύπωση ότι κοιτά πολλές.

35χρονη: Ιωάννα σε ευχαριστώ...

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, η Ιωάννα διέγραψε από το Facebook τον επιχειρηματία.

Έπειτα από κάποιους μήνες, της κάνει πάλι αίτημα φιλίας, εκείνη το αποδέχτηκε και φέρεται να της έστειλε μήνυμα ότι είναι ελεύθερος και ότι δεν έχει σχέση με την 35χρονη.

Η Ιωάννα δεν είχε απαντήσει, κατά τις ίδιες πληροφορίες.

Η σχέση των δύο γυναικών

Οι δυο γυναίκες δεν είναι κολλητές, δεν είναι όμως και άγνωστες, καθώς κατάγονται από διπλανά χωριά: η Ιωάννα από το Λουτρό και η 35χρονη από τον Σταθά.

Λόγω του κοινού τόπου καταγωγής τους συναντήθηκαν αρκετές φορές. Ήδη το 2016, συναντήθηκαν σε μπάτσελορ, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας που τραγουδούσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και λίγο καιρό μετά σε μια βάπτιση.

Οι Αρχές εξετάζουν τα πάντα: μηνύματα, κοινούς φίλους. Οι ζωές των δυο γυναικών μοιάζουν να κινούνται παράλληλα, καθώς ξεκίνησαν τις ζωές τους από τον ίδιο νομό, την Αιτωλοακαρνανία και πήγαιναν στο ίδιο ΕΠΑΛ.

Ο γάμος στην Αιτωλοακαρνανία

Ο γάμος της ξαδέρφης της Ιωάννας στην Αιτωλοακαρνανία ήταν η αρχή του κακού. Η 35χρονη πήγε με τον σύντροφό της. Εκείνος... το «μήλον την έριδος», λίγο καιρό αργότερα έστειλε αίτημα φιλίας στην Ιωάννα και εκείνη το δέχτηκε.

Η κατηγορούμενη το έμαθε και σταμάτησε να έχει επικοινωνία με την άτυχη κοπέλα. Από εκείνη την ημέρα ξεκινά να βράζει μέσα της το μίσος.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline