Τετάρτη 15 Μαϊου 2024  23:15:42

Πιο ΠΑΣΟΚ από ποτέ στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας. Σύμβολα, χρώματα, συνθήματα –όλα αναπαλαίωση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Πολλές αντιδράσεις από Χαριλάου Τρικούπη, κεντρώους και των πέριξ. Κύριο

Μάλλον δημιουργούνται αρνητικά ανακλαστικά από στελέχη του ΚΙΝΑΛ απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ.

1.Δυσκολεύονται μετά τη ΔΕΘ οι προοπτικές συνεργασίας ή έστω αντιπολιτευτική συμπόρευση, όπως η ομάδα των ανδρεικών ( Σκανδαλίδης), ο Χ. Καστανίδης και η ομάδα του Γ.Παπανδρέου.

2.«Εφοδο Τσίπρα στο ΠΑΣΟΚ» βλέπουν και περιγράφουν για την όλη εμφάνιση και ρητορική στη ΔΕΘ τα ΝΕΑ.

Χαμός με την «εμφάνιση ΠΑΣΟΚ» του Τσίπρα στη ΔΕΘ-Αντιδράσεις

Το πράσινο φόντο.

Το σύνθημα «Νέα Αρχή» που είχε χρησιμοποιήσει το ΚΙΝΑΛ.
Το «θα σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα» με το οποίο έκλεινε τις ομιλίες του ο Ανδρέας Παπανδρέου.
Έπεσε πολύ ΠΑΣΟΚ στην εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.
Σκηνοθετημένο και στοχευμένο.

Ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί να καλύψει όλο το χώρο που κάλυπτε το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου.
Να παγιώσει (και το έχει κάνει σε μεγάλο βαθμό) με τους ψηφοφόρους της κεντροαριστεράς που διατηρούν τα αντιδεξιά τους χαρακτηριστικά.
Και να φέρει τον επόμενο αρχηγό του ΚΙΝΑΛ αντιμέτωπο με το δίλλημα «με μένα ή με τον Μητσοτάκη; Με την προοδευτική διακυβέρνηση ή με τη Δεξιά;»
Η «εμφάνιση ΠΑΣΟΚ» του Τσίπρα στη ΔΕΘ προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Στο ΚΙΝΑΛ αντιμετωπίζουν με χιούμορ την προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να εμφανιστεί ως ... «αρχηγός του ΠΑΣΟΚ» αλλά γνωρίζουν καλά ότι είναι αντιμέτωποι με μια νέα στρατηγική του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.
----Αυτή που περιγράφουν στον τίτλο τους, τα «Νέα»

Υπάρχει έφοδος του Τσίπρα στο ΠΑΣΟΚ.
Που θα εκδηλωθεί με σαφείς κινήσεις διεμβολισμού του χώρου του ΚΙΝΑΛ.
Χωρίς πρόβλημα στο αν αυτό προϋποθέτει και αντιγραφή συνθημάτων ακόμα και την οικειοποίηση του συμβόλου του ήλιου.
Και την οποία θα πρέπει να βρουν τρόπο να την αντιμετωπίσουν.

ια... copy paste κατηγορεί το ΚΙΝΑΛ τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα για το σλόγκαν «νέα αρχή» που χρησιμοποίησε στην ομιλία του στο περιθώριο της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Ωραίο σύνθημα το νέα αρχή. Ήταν του ΠΑΣΟΚ, το 2015. Απλά τότε ο κ. Τσίπρας ήταν αγκαζέ με τον κ. Καμένο και πίστευε ότι θα μείνουμε εκτός Βουλής».

Μάλιστα στα social media σχολιάστηκε και η φράση με την οποία έκλεισε ο Αλέξης Τσίπρας την ομιλία του. «Να είστε βέβαιοι ότι είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να σηκώσουμε ξανά τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα», σημείωσε.

Σχετική ανάρτηση έκανε και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης. «Έβαλα να δω λίγο την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και νόμιζα ότι βλέπω ΠΑΣΟΚ...πάνε και τα κόκκινα και τα ροζ και τα πορτοκαλί...μόνον πράσινα όλα πίσω του», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline