Παρασκευή 17 Μαϊου 2024  12:50:06

Κορονοπάρτι με χορούς σε συναυλία του Πάριου στη Θεσσαλονίκη - Μάταιες εκκλήσεις του τραγουδιστή στο κοινό.

Κορονοπάρτι έστησαν οι θεατές οι οποίοι παρακολούθησαν τη φιλανθρωπική συναυλία του Γιάννη Πάριου, στο Θέατρο Γης, στη Θεσσαλονίκη.

Κορωνοπάρτι έστησαν οι θεατές, οι οποίοι παρακολούθησαν τη φιλανθρωπική συναυλία του Γιάννη Πάριου, στο Θέατρο Γης, στη Θεσσαλονίκη.
Όταν ο αγαπημένος τραγουδιστής ξεκίνησε τα νησιώτικα, πολλοί θερμόμαιοι θαυμαστές αγνόησαν τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό και τις επανειλημμένες εκκλήσεις του Γ. Πάριου, να παραμείνουν στη θέση τους, ανέβηκαν στη σκηνή και έστησαν ...νησιώτικο γλέντι χορεύοντας και τραγουδώντας.

Επιπλέον, όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα της εφημερίδας "Μακεδονία" , σχεδόν κανένας από το κοινό δε φορούσε μάσκα.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα τα μέτρα καταρρίφθηκαν με τον κόσμο να πιάνεται από τα χέρια και να χορεύει και οι αποστάσεις μηδενίστηκαν. Ο ίδιος ο τραγουδιστής, πριν αρχίσει να νησιώτικα, έκανε παράκληση στον κόσμο να καθίσει στις θέσεις του αλλά έπειτα από ένα σημείο δεν μπορούσε να συγκρατηθεί το κοινό.

Τελικά, ο Γιάννης Πάριος αναγκάστηκε να ολοκληρώσει πρόωρα τη συναυλία , ζητώντας παράλληλα από τους θεατές να προσέχουν "για να μην αρρωστήσουμε", όπως είπε χαρακτηριστικά.
Πριν αρχίσει η συναυλία, έξω από το θέατρο πραγματοποίησαν συμβολική διαμαρτυρία DJs και επιχειρηματίες της πόλης για το παράδοξο που συμβαίνει με την κανονική διεξαγωγή των συναυλία στην πόλη, παρά το μίνι lockdown, ενώ οι ίδιοι δεν μπορούν να παίξουν μουσική και κρατούν κλειστά τα κέντρα διασκέδασης.
Οι djs μάλιστα προειδοποιούν με κινητοποιήσεις διαρκείας, με στόχο την άμεση αλλαγή της απόφασης.

Αυτή η κινητοποίηση δείχνει να είναι μόνο η αρχή, καθώς όπως είχε εξηγήσει ο εκπρόσωπος του Σωματείου Δισκοθετών Θεσσαλονίκης Χρίστος Καλτσάς, στο GRTimes "είμαστε ήδη σε ανοικτή επικοινωνία με το αντίστοιχο Σωματείο της Λάρισας, προκειμένου να εκδώσουμε κοινή ανακοίνωση και στη συνέχεια να προχωρήσουμε σε κοινές δράσεις διαμαρτυρίας".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα