Τρίτη 30 Απριλίου 2024  13:29:55

Ο φιλότουρκος και ανθέλληνας Εντι Ράμα, στην ίδια γραμμή με τον ματαιόδοξο φίλο του Ερντογκάν: «Στέλνω σύντομα δορυφόρους στο διάστημα για να δοξάσω την Αλβανία...». Κύριο

Εδώ δεν έχουμε καν τρένα και γραμμές σιδηροδρόμου λέει και ειρωνεύεται η αλβανική αντιπολίτευση.

-Τα βέλη της εναντίον της κυβέρνησης Εντι Ράμα ,που πάντως κέρδισε πρόσφατα τη επανεκλογή του με άνεση,εξαπολύει η αλβανική αντιπολίτευση στο περιθώριο των δηλώσεων του Αλβανού Πρωθυπουργού πως η Αλβανία ετοιμάζεται να εκτοξεύσει στο διάστημα δύο δορυφόρους το 2022. Βέβαιος ότι θα συμβάλλουν στη δόξα και τη διεθνή αναβάθμιση της Αλβανίας Για την οποία επίσης έχει παράλληλα σχέδια ενθάρρυνσης για την δημιουργία-αναβάθμιση της ως Μεγάλης Αλβανίας με την υπόθεση του Κοσσόβου.. Μεγαλομανής σαν τον φίλο του Ταγίπ Ερντογκάν που επίσης έχει μεγαλεπήβολα σχέδια και όνειρα για το διάστημα.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην αλβανική βουλή, ο Ράμα έκανε γνωστό πως την επόμενη χρονιά θα εκτοξευτούν στο διάστημα οι δορυφόροι «Αλβανία 1» και «Αλβανία 2» με πολλές φιλοδοξίες και διεθνή συνεργασία..

Παράλληλα υπογράμμισε πως η χώρα του κάνει είσοδο σε διαστημικά προγράμματα στο μέλλον.

Οι ανακοινώσεις του Ράμα προκάλεσαν τις επικρίσεις του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Λουλζιμ Μπάσα, ο οποίος τον κατηγόρησε πως «Οι Αλβανοί πεινάνε και ο Ράμα στέλνει δορυφόρους στο διάστημα».

Αντιπολιτευόμενα Mέσα, σχολίασαν καυστικά πως μπορεί η Αλβανία να εκτοξεύει δορυφόρους, αλλά: «είμαστε το μοναδικό μέρος στον κόσμο: με σιδηροδρόμους και χωρίς τρένα».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline