Κυριακή 28 Απριλίου 2024  13:08:27

Τη Δευτέρα άρχισε την θεραπεία της. Χθες η άλλη γενναία της Βουλής, συγκινημένη η Ντόρα Μπακογιάννη στη Μητρόπολη να αποχαιρετήσει τη Φώφη Γεννηματά. Κύριο

Θερμά χειροκροτήματα από το συγκεντρωμένο πλήθος.

1. Η κορυφαία πλέον γυναίκα της Βουλής και εξαιρετικό υπόδειγμα γενναιότητας, μαχητικότητας και θάρρους άρχισε την περασμένη Δευτέρα την αναγκαία θεραπεία για τον καρκίνο, που την δοκιμάζει. Η πρώην Υπουργός ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά της. Πρόκειται για ανοσοθεραπεία, η οποία θα εξελίσσεται παράλληλα με την πολιτική δράση της, καθώς στο μήνυμά της –απευθυνόμενη και ειδικά προς τους καρκινοπαθείς- ανέφερε ότι «αυτή είναι μια ασθένεια με την οποία μαθαίνεις να ζεις. Παράλληλα. Ταυτόχρονα. Είναι άλλη μια συνθήκη, άλλο ένα θέμα στην καθημερινότητα».

Η γενναία στάση της κ. Μπακογιάννη απέναντι στον καρκίνο με τη δημοσιοποίηση του προβλήματος την κατέστησε χθες αποδέκτη χιλιάδων μηνυμάτων από όλη τη χώρα και «όλο το πολιτικό φάσμα», αφού την κατέκλυσαν από ευχές- δημόσια και ιδιωτικά- πάρα πολλοί φίλοι της και συνάδελφοί της, αλλά και απλοί πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

2.Μόλις μπήκε στην εκκλησία, έσπευσε στους συγγενείς της Φώφης για να τους συλλυπηθεί, έχοντας μια αγκαλιά για τον άντρα και τα τρία παιδιά της. Την συνέδεε με την αρχηγό του ΚΙΝΑΛ αμοιβαία εκτίμηση, ζηλευτός πολιτικός πολιτισμός και μεγάλη προσωπική γενναιότητα.
Συγκλονισμένη έφτασε στη Μητρόπολη Αθηνών η Ντόρα Μπακογιάννη, με τον γιο της Κώστα, δήμαρχο Αθηναίων και την κόρη της Αλεξία, ώστε να αποχαιρετήσουν τη Φώφη Γεννηματά.

Η Ντόρα Μπακογιάννη συγκίνησε τις προηγούμενες ημέρες, όταν ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο. Ο κόσμος την υποδέχθηκε με χειροκροτήματα.

Μόλις μπήκε στην εκκλησία, υποβασταζόμενη από τον γιο της, Κώστα, έσπευσε συγκινημένη στους συγγενείς της Φώφης για να τους συλλυπηθεί, έχοντας μια αγκαλιά για τον σύζυγο και τα παιδιά της.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline