Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  19:57:31

Ανδρέας Λοβέρδος πρώτος με άνεση στα περισσότερα σενάρια για την εκλογή προέδρου στο ΚΙΝΑΛ. Ιδιαίτερα εάν διευρυνθεί ο αριθμός των ψηφοφόρων την ερχόμενη Δευτέρα. «Καλοδεχούμενοι όσοι έρθουν από άλλα κόμματα» – Τι είπε για την γραφειοκρατία. Κύριο

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, είπε επίσης ότι «ίσως είμαι ο μόνος από τους 6 που έχω καταθέσει πρόγραμμα για την εξουσία».

1.Τελευταία δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: Ντέρμπι για τρεις για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ με αισθητό προβάδισμα Λοβέρδου.
Σχετικά με το ποιος υποψήφιος μπορεί να πετύχει ανανέωση του κόμματος, εγγυώμενος την ενότητα, αυξάνοντας παράλληλα την απήχηση και τα ποσοστά και κάνοντας ουσιαστική αντιπολίτευση, όσοι δηλώνουν σίγουρα διάθεση συμμετοχής στις διαδικασίες ανάδειξης νέου προέδρου, σωρευτικά αναδεικνύουν νικητή τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Στο ερώτημα «ποιος θα προτιμούσατε να εκλεγεί αρχηγός του ΚΙΝ.ΑΛ» από όσους δηλώνουν διάθεση συμμετοχής στις εσωκομματικές εκλογές, το 34% «ψηφίζει» τον Ανδρέα Λοβέρδο, το 25% τον Νίκο Ανδρουλάκη, 23% τον Γιώργο Παπανδρέου, από 5% αντίστοιχα τον Παύλο Γερουλάνο και τον Χάρη Καστανίδη και 4% τον Παύλο Χρηστίδη. Ωστόσο, υπάρχει ένα περιθώριο σφάλματος της τάξεως του 4,2%.

2.Το εισόδημα του Έλληνα και η γραφειοκρατία, είναι τα δύο πιο σημαντικά προβλήματα, για τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος τόνισε σήμερα Κυριακή, ότι η χώρα μας χρειάζεται «περισσότερες δουλειές και περισσότερα χρήματα στα ασφαλιστικά ταμεία».

«Έχω πλήρη αντίληψη για τα προβλήματα της Ελλάδας. Το βασικότερο είναι το εισόδημα του Έλληνα και η γραφειοκρατία που τη στραγγαλίζει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, είπε επίσης ότι «ίσως είμαι ο μόνος από τους 6 που έχω καταθέσει πρόγραμμα για την εξουσία», μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1 .

Προτεραιότητα, ωστόσο, είναι η πάταξη της γραφειοκρατίας. «Δεν μπορεί να χαλάμε χρήματα σε αποζημιώσεις επειδή ένα έργο κάνει επτά χρόνια να μελετηθεί».
Για άνοιγμα σε βουλευτές άλλων κομμάτων
«Κανένα κόμμα δεν έχει προτάξει ως βασική στρατηγική το σπάσιμο της γραφειοκρατίας», εκτίμησε αναγνωρίζοντας ότι, «προφανώς έχει ευθύνη και το δικό μας σε αυτό».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline