Σάββατο 27 Απριλίου 2024  05:00:33

Ισχυρή δοκιμασία και πικρία για την 97χρονη σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ – Πέθανε ο γιος της και πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη. Κύριο

Η Αγγελική Ηλιάδη που αυτή την περίοδο συμμετέχει στη «Φάρμα» στο παρελθόν είχε μιλήσει για την κρίση που είχε περάσει η σχέση με τους γονείς της λόγω των προσωπικών της επιλογών και για οκτώ ολόκληρα χρόνια δεν μιλούσαν.

1.Η Καίτη Γκρέυ, κατά κόσμο Αγγελική (Κική) Καλαϊτζή γεννήθηκε το 1924 στο χωριό Μυτιληνιοί της Σάμου. Υπήρξε υιοθετημένο παιδί και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, κατόρθωσε να ορθοποδήσει και να γίνει αρχικά ηθοποιός στα «Μπουλούκια» της Ρίτας Τσάκωνα και αργότερα να τραγουδήσει ελαφρό τραγούδι με τον Γιάννη Βέλλα καθώς και άλλα μεγάλα ονόματα του ελαφρού τραγουδιού. Το πρώτο της τραγούδι το ηχογράφησε το 1952 και ήταν η δημιουργία του Γιώργου Μητσάκη «Το μαράζι». Μετά την επιτυχία που σημείωσε, έγινε το πρώτο όνομα στα μεγαλύτερα κέντρα της εποχής. Δικές της ερμηνείες υπήρξαν οι πρώτες εκτελέσεις επιτυχιών συνθετών όπως οι Βαμβακάρης, Παπαϊωάννου, Τσιτσάνης, Μητσάκης, Κολοκοτρώνης, Παπαγιαννοπούλου, Βίρβος, Δερβενιώτης,Μπακάλης,Ζαμπέτας και άλλοι. Η Καίτη Γκρέυ συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Τη ζωή της σημάδεψε ο 5χρονος αρραβώνας της με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Μεγάλο γεγονός της εποχής αποτέλεσε και ο αρραβώνας της με τον ηθοποιό, Ανδρέα Μπάρκουλη όπως και αυτός με τον ηθοποιό Κώστα Καρρά που δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Για ένα μεγάλο διάστημα βρέθηκε στα μεγαλύτερα κέντρα της Αμερικής, της Αυστραλίας, του Καναδά και της Γερμανίας! Ηχογράφησε περισσότερα από 1.500 τραγούδια, μέχρι και το 1996, οπότε και αποσύρθηκε από την δισκογραφία και τα νυχτερινά κέντρα Το 2006 κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία της, με τίτλο «Έτσι όπως τα έζησα». Έπαιξε σε 19 ταινίες ως ηθοποιός και τραγουδίστρια. Απέκτησε δύο παιδιά, τον Βασίλη και τον Φίλιππο και εγγονή της είναι η τραγουδίστρια, Αγγελική Ηλιάδη.

2.Πέθανε ο γιος της Καίτης Γκρέυ και πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη.

Δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμα οι συνθήκες του θανάτου της και η μητέρα του βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Η Αγγελική Ηλιάδη που αυτή την περίοδο συμμετέχει στη «Φάρμα» στο παρελθόν είχε μιλήσει για την κρίση που είχε περάσει η σχέση με τους γονείς της λόγω των προσωπικών της επιλογών και για οκτώ ολόκληρα χρόνια δεν μιλούσαν.

«Μπορεί να συμβαίνουν διάφορα, αλλά με ένα μαγικό τρόπο, όταν αποφασίζεις να κλείσεις κάποια πράγματα, είναι σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Νιώθω ευλογημένη τώρα πια που έχω δίπλα μου τους γονείς μου και τον αδελφό μου, γιατί η οικογένεια είναι οικογένεια, οι δικοί σου, το αίμα σου, και τη θέση αυτή δεν μπορεί να την πάρει κανένας στη ζωή σου» είχε πει η ίδια αφότου οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν. Η επανασύνδεση συνέβη εντελώς ξαφνικά στη ζωή τους και πολύ φυσικά. Ήταν αρκετό ένα τηλεφώνημα και μια συνάντηση».

«Κατά τη γνώμη μου, ο μικρότερος κάνει πάντα το πρώτο βήμα. Εννοείται ότι πάντα τους σκεφτόμουν, είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου που δεν υπήρχε. Όταν είμαστε μικροί, είμαστε και αντιδραστικοί, κάνουμε την επανάστασή μας. Τώρα αισθάνομαι ότι είναι οι άνθρωποι στους οποίους μπορώ να πω τα πάντα κι αυτό μου είχε λείψει όσο δεν μιλούσαμε. Το κλασικό που λένε οι γονείς, πως όταν θα κάνεις παιδιά θα καταλάβεις, ισχύει, γιατί μεγάλωσα, μπήκα στη θέση τους και είδα πόσο μεγάλο είναι το άγχος και η αγωνία τους» είχε αναφέρει η Αγγελική Ηλιάδη σε συνέντευξή της στο People για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η επανασύνδεση μαζί τους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline