Σάββατο 27 Απριλίου 2024  00:29:55

Σταμάτης Κραουνάκης: γραφικός μεν για τη κατάρα του για το πρόστιμο των 100 ευρώ αλλά ουσιώδης για την απαγόρευση στον προφυλακισμένο Δημήτρη Λιγνάδη να παραβρεθεί στην κηδεία της μητέρας του Κύριο

Μεταχείριση ελληνική και χριστιανική, την οποία επεφύλαξαν στη Μελίνα Μερκούρη οι Απριλιανοί δικτάτορες στην κηδεία της μητέρας της.

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης, γνωστός για την παρρησία των απόψεων του αν και πολιτικά τοποθετημένος κοντά στον χώρο της Κουμουνδούρου. Χωρίς να θολώνεται η κρίση του με λαϊκισμούς.. Ρωτήθηκε και αναφέρθηκε στο ελληνικό #metoo. «Ήταν ώρα να εκραγεί αυτό, κάποιοι άνθρωποι από αυτούς που ενεπλάκησαν στις ιστορίες αυτές έτυχε να ήταν φίλοι μου, όπως ο Γιώργος Κιμούλης. Είχα συναισθηματική σχέση με κάποιους ανθρώπους από αυτούς και είχαμε συνεργαστεί κάποτε. Εκείνο το βράδυ που έσκασε το περιστατικό με τον Κιμούλη μιλήσαμε, αλλά μετά τον έχασα» δήλωσε ο ίδιος.

Στη συνέχεια, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και για την πρόσφατη απώλεια που είχε ο σκηνοθέτης, προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως επί μήνες.. «Η Μελίνα Μερκούρη όταν πέθανε η μάνα της, ήταν εξόριστη. Η Χούντα της έδωσε το δικαίωμα να πάει στην κηδεία της μάνας της. Μερικά πράγματα είναι πάνω από την ενοχή». Καυτηριάζοντας ότι η σημερινή Κυβέρνηση και Πολιτεία δεν παρείχε αυτό το δικαίωμα-διευκόλυνση στον προφυλακισμένο κατηγορούμενο, που δεν έχει ακόμα δικασθεί και καταδικαστεί..
Κλείνοντας, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος εμφανίζεται στο χειμωνιάτικο Άλσος αυτή την περίοδο, αναφέρθηκε στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60 ετών πολέμιων του εμβολιασμού και σχολίασε το πρόστιμο των 100 ευρώ με οργισμένο χιούμορ. «Την κατάρα μου! Μη με βάλεις να πω κάτι άλλο... Την κατάρα μου».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline