Σάββατο 18 Μαϊου 2024  18:10:46

Καλύτερα στο «Υγεία» φέρεται να είναι τώρα ο 81χρονος Κωνσταντίνος. Στο Κ. Υ. Κρανιδίου διαπίστωσαν ανύπαρκτο ισχαιμικό επεισόδιο. Κύριο

Πολύ επιβαρυμένη η υγεία του τα τελευταία χρόνια. Αναλυτικά η δοκιμασία του.

1. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες με λάθος διάγνωση – Βρισκόταν στην Ερμιονίδα όπου διαμένει μόνιμα με την Άννα Μαρία, παρότι έχει αποφασισθεί να μεταφερθούν μόνιμα στην Αθήνα και να πουλήσουν τη βίλλα του. - Στο παρελθόν είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και το 2008 είχε κάνει τριπλό bypass. - Στο πλευρό του βρίσκονται ο γιος του Νικόλαος, μόνιμος κάτοικος στο Καστρί και η σύζυγός του Άννα Μαρία

Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, στο ΥΓΕΙΑ στην Αθήνα νοσηλεύεται ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας, Κωνσταντίνος ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το Πόρτο Χέλι, όπου κατοικεί μόνιμα τα τελευταία χρόνια,. Με σοβαρά προβλήματα υγείας και καθηλωμένος χωρίς να μπορεί να μετακινηθεί πεζός.

Οι αρχικές πληροφορίες από διάγνωση στο Κ.,Υ, Κρανιδίου υποστήριζαν ότι υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο δεν επιβεβαιώθηκαν. Κατά πληροφορίες ο 81χρονος τέως βασιλιάς έχει πνευμονικό οίδημα έπειτα από εισρόφηση στα πνευμόνια κατά την διατροφή του (σύνηθες παθολογικό σύμπτωμα σε ηλικιωμένους), όπως διαπιστώθηκε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία» όπου νοσηλεύεται.

Ο τέως μονάρχης βρισκόταν στην Ερμιονίδα, όπου και διαμένει μόνιμα όταν και αισθάνθηκε αδιαθεσία. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου στην Αργολίδα αργά το απόγευμα, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες παρά την λάθος διάγνωση και τις πληροφορίες ότι επέτυχαν ανάταξη της ...καρδιολογικής κρίσης.

Έξω από την Επίδαυρο τον παρέλαβε το ασθενοφόρο του ιδιωτικού θεραπευτηρίου «Υγεία» και τον μετέφερε στην Αθήνα όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί και δεν προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία.

Κατά το παρελθόν είχε υποστεί και πάλι εγκεφαλικό επεισόδιο και είχε νοσηλευτεί για τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο. Επίσης το 20088 είχε υποστεί τριπλό bypass/.

Στο πλευρό του βρίσκονται ο γιος του Νικόλαος και η σύζυγός του Άννα Μαρία. Ο τέως Βασιλιάς βρίσκεται πλέον σε προχωρημένη ηλικία και τα τελευταία άλλοτε λάτρης των σπόρ και Ολυμπιονίκης ιστιοπλοίας στη Ρώμη αλλά με σοβαρό πρόβλημα στα αγγεία του είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

2. (πρώτη ανακοίνωση-ρεπορτάζ). Στο νοσοκομείο ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος μετά από ισχαιμικό επεισόδιο
Εσπευσμένα στην Αθήνα μεταφέρθηκε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο.

Μετά από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη, μεταφέρθηκε εσπευσμένα το απόγευμα της Τετάρτης στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου στην Αργολίδα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα argolikeseidhseis, o τέως μονάρχης της Ελλάδας που διαμένει μόνιμα στην Ερμιονίδα διακομίσθηκε αργά το απόγευμα στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου όπου του παρασχέθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές βοήθειες.
Αργά το βράδυ μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.
Ο τέως βασιλιάς, ο οποίος είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, έχει υποστεί και κατά το παρελθόν εγκεφαλικό επεισόδιο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα