Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  10:39:54

Μετα το ΑΠΘ, νέοι τραμπουκισμοί στην ΑΣΟEΕ. Με την πολυδιαφημισμένη πανεπιστημιακή αστυνομία ακόμα στα χαρτιά, από το καλοκαίρι του 2019. -Απαράδεκτη η βία και η βαρβαρότητα από οποιονδήποτε μέσα στα ΑΕΙ, για οποιαδήποτε αιτία και διαφορά. Κύριο

1. Ένας ακόμη τομέας της καθημερινότητας και των θεσμικών της αλλαγών, όπως οι συγκοινωνίες, τα ασφαλιστικά ταμεία, οι Τράπεζες, οι ΔΕΚΟ κ.α που καρκινοβατεί στα ΑΕΙ είναι οι πολυδιαφημισμένες αλλαγές στις ποινικές διατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα της Δικαιοσύνης, που χρειάστηκαν κοντά 2,5 χρόνια να γίνουν και όχι όλες.

Ψηφίσθηκε στις Προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης τον Ιούλιο του 2019 και τώρα αρχίζει η τετράμηνη εκπαίδευση των 400 πρώτων φυλάκων, με συνέπεια να μπορεί να αρχίσει η λειτουργία του θεσμού από το καλοκαίρι.

3. Καταδικαστικές οι ανακοινώσεις όλων των κομμάτων. Έστω με μισόλογα ορισμένων. Απαράδεκτη η βία και η βαρβαρότητα από οποιονδήποτε μέσα στα ΑΕΙ, για οποιαδήποτε αιτία και διαφορά.

3.Οικονομικό Πανεπιστήμιο, πρώην ΑΣΟΕΕ – Επίθεση σε καθηγητή μέσα σε αμφιθέατρο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες περίπου 10-15 άτομα μπήκαν στο αμφιθέατρο και τον ξυλοκόπησαν

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης στην ΑΣΟΕΕ, όταν κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε αίθουσα και ξυλοκόπησαν καθηγητή μπροστά σε φοιτητές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες περίπου 10-15 άτομα του μπήκαν στο αμφιθέατρο και τον ξυλοκόπησαν. Μάλιστα οι κουκουλοφόροι χτύπησαν και φοιτητές, οι οποίοι προσπάθησαν να προστατέψουν τον καθηγητή τους.

Ο καθηγητής φέρεται να έχει τραυματιστεί.
Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Στο Twitter και το Facebook ήδη κυκλοφορούν βίντεο μικρής διάρκειας που αποτυπώνουν την στιγμή της έντασης.

Ξυλοδαρμός καθηγητή εντός του αμφιθεάτρου, κατά τη διάρκεια του μαθήματος, μώλωπες στο πρόσωπο. Ξυλοδαρμός φοιτητών που προσπάθησαν να προστατέψουν το καθηγητή τους. #ΑΣΟΕΕ pic.twitter.com/JTePDYLrls
— Vavoulis Panagiotis (@VavoulisP) January 11, 2022
Στο σημείο έχουν φτάσει αστυνομικές δυνάμεις.
Έφτασε αστυνομία. pic.twitter.com/trGuFFmonn
— Vavoulis Panagiotis (@VavoulisP) January 11, 2022

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline