Κυριακή 23 Ιουνίου 2024  05:31:37

«ΕΡΤ: Aπό την κακοδιοίκηση, στις αποτυχίες και στον ευτελισμό. Συνεχώς στο... 1,9-2,5% τα δελτία ειδήσεων και εκπομπές. Φαυλότητα και απάτη- αναξιοπιστία με τον ανταποκριτή ΕΡΤ Ρωσία. Κύριο

Αποκαλυπτικές καταγγελίες από την ΠΟΣΠΕΡΤ, τον ΣΥΡΙΖΑ. Κλίμα διάλυσης και απογοήτευσης ανάμεσα στους εργαζόμενους και τι απαντούν, αμήχανα, πηγές της δημόσιας τηλεόρασης.

Αντέδρασε τελικά και ο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα του ανταποκριτή της ΕΡΤ - «Μήπως υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις «φαντασμάτων» ανταποκριτών;» είπε ο Ηλιόπουλος - Ουδέποτε αποκρύψαμε πως ο Αχιλλέας Πατσούκας είναι στην Αθήνα με αναρρωτική άδεια, απαντούν πηγές της ΕΡΤ
Πολλή κουβέντα σήκωσε τις τελευταίες ημέρες η ενημέρωση, μέσω της ΠΟΣΠΕΡΤ, πως ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Ρωσία, Αχιλλέας Πατσούκας, δεν βρίσκεται στην πηγή των εξελίξεων τις τελευταίες εβδομάδες, λόγω του πολέμου, αλλά «κάπου στην Κυψέλη».

Σε ανακοίνωσή της που αφορούσε άλλο θέμα, η ΠΟΣΠΕΡΤ ανέφερε χαρακτηριστικά: «...Επίσης, η απουσία ανταποκριτή της ΕΡΤ στην Ρωσία και οι φήμες που ήθελαν τον δημοσιογράφο να βρίσκεται κάπου στην Κυψέλη, αποτελούν τις προϋποθέσεις που συνθέτουν τα χαρακτηριστικά της ανυπαρξίας της αντικειμενικότητας. Αλήθεια, τελικά υπάρχει ανταποκριτής στην Ρωσία, ή η αντικειμενικότητα ακόμα θυσιάζεται στον βωμό των υπερατλαντικών και ευρωενωσιακών πολιτικών σκοπιμοτήτων;».

Ηλιόπουλος για ΕΡΤ: Μήπως υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις «φαντασμάτων» ανταποκριτών;

«Καθαρές απαντήσεις» αναφορικά με το ζήτημα ανταποκριτών της ΕΡΤ ζήτησε με δήλωσή του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος, με αφορμή το θέμα του Αχιλλέα Πατσούκα.

Αναλυτικά, η δήλωση: «Μετά τις καταγγελίες ότι ανταποκριτής της ΕΡΤ που υποτίθεται ότι ήταν στη Μόσχα, όχι μόνο δεν έχει πατήσει στη Ρωσία αλλά έδινε ρεπορτάζ από την Κυψέλη σε γνώση της διοίκησης, περιμένουμε άμεσα καθαρές απαντήσεις: Ισχύουν οι καταγγελίες; Μήπως υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις «φαντασμάτων» ανταποκριτών σε γνώση της Διοίκησης της ΕΡΤ; Εάν ισχύουν, το λιγότερο που έχει να κάνει ο κ. Ζούλας είναι να παραιτηθεί. Τα υπόλοιπα εξάλλου είναι θέμα της Δικαιοσύνης».

Πηγές ΕΡΤ: Ουδέποτε αποκρύψαμε πως ο Αχιλλέας Πατσούκας είναι στην Αθήνα με αναρρωτική άδεια

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, πηγές της ΕΡΤ ανέφεραν τα εξής:

«Ο κ. Αχιλλέας Πατσούκας είναι ένας έμπειρος δημοσιογράφος με άριστη γνώση των ρωσικών θεμάτων, έχει εργαστεί στο παρελθόν ως ανταποκριτής σε πολλά μέσα ενημέρωσης, όπως ο ΑΝΤ1, ο ΣΚΑΪ, η Καθημερινή και η Reαl News και από το 2021 απασχολείται με σύμβαση έργου στην Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Η ΕΡΤ ουδέποτε απέκρυψε ότι ο πόλεμος βρήκε τον κ. Πατσούκα στην Αθήνα, καθώς αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να νοσηλευθεί στον Ευαγγελισμό και να βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια. Ακριβώς μάλιστα επειδή δεν ήταν στη Ρωσία, η ΕΡΤ τον απέσυρε από τον αέρα της ήδη από τις πρώτες ημέρες της εισβολής στην Ουκρανία, προκειμένου να μην υπάρξει οποιαδήποτε παρανόηση. Ως εκ τούτου είναι απορίας άξιον γιατί αναπαράγεται μια άνευ νοήματος καταγγελία, πόσω μάλλον όταν ο εν λόγω δημοσιογράφος -καίτοι ασθενούσε- ασκούσε με απόλυτη συνέπεια τα καθήκοντά του».

Ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για το φιάσκο με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ στη Μόσχα και την κάλυψη των γεγονότων στην Ουκρανία
Επίκαιρη ερώτηση προς τον Γιάννη Οικονόμου, για το φιάσκο με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ στη Μόσχα, κατέθεσε σήμερα στη Βουλή η Αναστασία Γκαρά, κάνοντας λόγο για ενδεχόμενη εξαπάτηση της κοινής γνώμης με ευθύνη της διοίκησης της ΕΡΤ.

Στο κείμενο της ερώτησης επισημαίνονται οι παλινωδίες της διοίκησης της ΕΡΤ οι οποίες, όπως αναφέρει η αναπληρώτρια τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ενημέρωσης & Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία οδήγησαν σε ενημερωτικό μπάχαλο σχετικά με την κάλυψη του πολέμου στην Ουκρανία, και θέτει κρίσιμα ερωτήματα για την παρουσία του ανταποκριτή της ΕΡΤ στη Μόσχα.
Επικαλούμενη μάλιστα τις δημόσιες καταγγελίες της ΠΟΣΠΕΡΤ αλλά και του επί χρόνια ανταποκριτή της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης στη ρωσική πρωτεύουσα, η Αναστασιά Γκαρά ρωτά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο αν αληθεύει ότι ο δήθεν ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Μόσχα έκανε ρεπορτάζ από την Αθήνα;

Ζητά επίσης να μάθει αν αληθεύει πως καθ' όλη τη διάρκεια της σύμβασης του δεν βρέθηκε καθόλου ή ελάχιστο διάστημα στη ρωσική πρωτεύουσα; Αν αληθεύει πως η ΕΡΤ ΑΕ καταβάλει στον «αόρατο» ανταποκριτή μισθό άνω των 20.000 ευρώ ετησίως, όντας ο ίδιος απών από τον τόπο εργασίας του;
Παράλληλα ρωτά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο με ποια επαγγελματική σχέση και ιδιότητα ο συγκεκριμένος «ανταποκριτής» εμφανίζεται να παρέχει δημοσιογραφικές υπηρεσίες σε κυπριακό κανάλι κι αν έχει λάβει άδεια παράλληλης απασχόλησης από την ΕΡΤ;

Τέλος η αναπληρώτρια τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογραμμίζει πως σε περίπτωση που οι καταγγελίες επαληθευτούν, θα πρέπει να ζητηθούν οι παραιτήσεις της Διοίκησης της ΕΡΤ και του Γενικού διευθυντή Ενημέρωσης, ως ελάχιστη επανόρθωση για το φιάσκο που συντελέστηκε με ευθύνη τους.
Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζήτησε την παραίτηση του «ανεύθυνου» Ζούλα και θεωρεί αυτονόητη την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ αλλά και της δικαιοσύνης για την ωμή κοροϊδία σχετικά με τον «ανταποκριτή» της ΕΡΤ στη Μόσχα όπου όπως αποκαλύφθηκε μεταδίδει μέσα από το σπίτι του στην Κυψέλη.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας, αντί να απαντήσει στον Νάσο Ηλιόπουλο για το θέμα, με διαρροή ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε αποκρύφτηκε ότι ο δημοσιογράφος μετέδιδε από το σπίτι του στην Αθήνα.

Αναλυτικά η επίκαιρη Ερώτηση:

Προς τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό κ. Οικονόμου

Θέμα: «Σοβαρά ερωτήματα για την ύπαρξη ή μη ανταποκριτή της ΕΡΤ στη Μόσχα, αλλά και την κάλυψη των γεγονότων στην Ουκρανία από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση»

Την ώρα που ο πόλεμος μαίνεται στην Ουκρανία, με την παγκόσμια ειρήνη να κρέμεται από μια κλωστή, οι Έλληνες πολίτες παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις αναζητώντας ουσιαστική και αμερόληπτη ενημέρωση.
Δυστυχώς ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας εμφανίζεται κατώτερος των περιστάσεων μη ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις των πολιτών, εξαιτίας μιας σειράς παλινωδιών της Διοίκησης αναφορικά με τη δημοσιογραφική κάλυψη των γεγονότων.

Ως επιστέγασμα του ενημερωτικού μπάχαλου που κατάφεραν να δημιουργήσουν οι κ. Ζούλας, Γαμπρίτσιος, Καφαράκης, ήρθαν οι καταγγελίες περί... ανύπαρκτου ανταποκριτή της ΕΡΤ στη Μόσχα ο οποίος έδινε ρεπορτάζ από την Κυψέλη! Εντύπωση μάλιστα, δημιουργεί το γεγονός ότι η ΕΡΤ, στα δελτία της, εμφάνιζε τον δημοσιογράφο να βρίσκεται στην Ρωσική πρωτεύουσα. Οι καταγγελίες -αν τελικά αληθεύουν- αποτελούν ευθεία εξαπάτηση της κοινής γνώμης και έχουν και ποινικές απολήξεις.

Οι καταγγελίες της ΠΟΣΠΕΡΤ και του επί χρόνια ανταποκριτή της ΕΡΤ στη Μόσχα, Δ. Λιάτσου, είναι συγκεκριμένες και απαιτούν συγκεκριμένες απαντήσεις άμεσα. Αν επαληθευτούν, οι παραιτήσεις της Διοίκησης της ΕΡΤ και του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης, είναι το ελάχιστο που απαιτείται ως επανόρθωση για το ρεζίλεμα της ΕΡΤ και της δημοσιογραφίας εν γένει, που συντελέστηκε με ευθύνη τους.
Κατόπιν όλων των παραπάνω ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

1. Αληθεύει ότι ο δήθεν ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Μόσχα έκανε ρεπορτάζ από την Αθήνα; Αληθεύει πως καθ' όλη την διάρκεια της σύμβασης του δεν βρέθηκε καθόλου ή ελάχιστο διάστημα στην ρωσική πρωτεύουσα;

2. Αληθεύει πως η ΕΡΤ ΑΕ καταβάλλει στον «αόρατο» ανταποκριτή μισθό άνω των 20.000 ευρώ ετησίως, όντας ο ίδιος απών από τον τόπο εργασίας του; Με ποια επαγγελματική σχέση και ιδιότητα ο συγκεκριμένος «ανταποκριτής» εμφανίζεται να παρέχει δημοσιογραφικές υπηρεσίες σε κυπριακό κανάλι; Έχει λάβει άδεια παράλληλης απασχόλησης από την ΕΡΤ;

-Μηδενικά σχεδόν 2-3% κατάντησαν όλα τα προγράμματα της ΕΡΤ, με πρώτα τα δελτία ειδήσεων και τις ειδικές ενημερωτικές εκπομπές, που κανείς δεν βλέπει...

Γράφτηκε από τον NonPaperNews
Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2022 01:20

Ο κατήφορος της αναξιοπιστίας της δημόσιας τηλεόρασης είναι πρωτοφανής και συζητείται ως υπόδειγμα αποτυχίας επί δυόμισι χρόνι8α σε όλα τα επίπεδα. δεν έχει τέλος και έγινε χειρότερος μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου.
Αποκαλυπτικά και τα νέα αναλυτικά στοιχεία από τις δύο πρώτες ημέρες του Μαρτίου , με το δημοσκοπικό κατρακύλισμα , την πλήρη και σπάταλη απαξίωση σε όλες τις εκπομπές της δημόσιας τηλεόρασης, ακόμα και στις μουσικές,, ιδιαίτερα στις λεγόμενες δυναμικές ηλικίες 19-54. Συχνά μηδαμινή είναι η τηλεθέαση τους.

Τηλεθέαση ΤΡΙΤΗΣ> 01.03.2022

ΠΡΩΙΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 16.6% 14.3%
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 14.6% 15.4%
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! 12.2% 9.7%
SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ 11.3% 11.6%
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 10.8% 12.1%
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 10.4% 17%
LOVE IT 9.1% 12.4%
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 6% 6.7%
BREAKFAST AT STAR 4.8% 6.7%
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ 22,3% 20,2%
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ 13,8% 10,7%
SHOPPING STAR 11,6% 13,3%
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 11,4% 9,4%
ΕΛΕΝΗ 8,3% 9%
T-LIVE 7,3% 10,2%
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 3,1% 5%
ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 2,5% 4,9%
ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4 2,5% 2,6%
ΚΥΨΕΛΗ 0.3% 0.6%
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ 19,5% 21,4%
LIVE NEWS 17,2% 16,3%
THE CHASE 17,1% 13,4%
5 X 5 14,1% 14,6%
DEAL 13,9% 16,8%
ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ 9,8% 9,9%
ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ 3,8% 9,5%
ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 2,2% 2,9%
ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ 15,5% 14,3%
STAR NEWS 14,3% 13,9%
OPEN NEWS 12,3% 10,2%
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ 11,2% 13,6%
ANT1 NEWS 10% 10,2%
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ 9,6% 13,6%
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ 2,6% 2,6%
PRIME TIME
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
ΣΑΣΜΟΣ 23,6% 23,5%
ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ 20,1% 17,6%
SURVIVOR 16,1% 17%
MASTERCHEF 14,8% 10,4%
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 14,4% 21,4%
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 12,7% 14,3%
ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ 9,4% 10,9%
ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ 9,1% 13,7%
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 7,8% 7,5%
ΗΛΙΟΣ 2,6% 4,4%

Τηλεθέαση ΤΕΤΑΡΤΗΣ > 02.03.2022

Μετρήσεις τηλεθέασης
EARLY MORNING
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA 24.6% 21.9%
ΣΗΜΕΡΑ 14,6% 16,7%
HAPPY DAY ΣΤΟΝ ALPHA 14.4% 13.6%
MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ 12.6% 10.4%
ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 12,4% 14%
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 10.9% 14.3%
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 6,9% 5,9%
ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΙ... 4,8% 8,8%
ΠΡΩΙΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 17,3% 15,2%
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! 14.9% 11.1%
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 13.4% 14.4%
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 11.9% 13.5%
SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ 10.3% 10.4%
BREAKFAST AT STAR 8.4% 6.1%
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 5,3% 5,6%
LOVE IT 5% 11,6%
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 4,8% 14,8%
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ 22.4% 20.8%
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ 11,4% 9,2%
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 11,3% 10,5%
SHOPPING STAR 9.2% 12.9%
ΕΛΕΝΗ 8.5% 9.6%
T-LIVE 7.2% 9.5%
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 3% 4,2%
ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4 2,9% 4,1%
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
DEAL 18.3% 19.2%
LIVE NEWS 16,3% 15,2%
ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ 15.6% 19.8%
THE CHASE 14.3% 12.4%
5 X 5 13.6% 15.5%
ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ 9,7% 8,7%
ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ 7,2% 11,2%
ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ 1,9% 3,3%
ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ 13.4% 12.3%
OPEN NEWS 12% 10%
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ 11,8% 12%
STAR NEWS 11.6% 13,1%
ANT1 NEWS 11.5% 12.5%
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ 8,8% 13,3%
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ 2,5% 2,8%
PRIME TIME
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
ΣΑΣΜΟΣ 25.1% 24.8%
ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ 19% 16.7%
SURVIVOR 16% 16,3%
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 15.4% 20.9%
MASTERCHEF 14.8% 10.9%
ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ 1 2.5% 11.2%

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 10,1% 12,1%
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 8,5% 7,8%
ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ 4,8% 7,7%
ΗΛΙΟΣ 2.9% 3.9%
ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ 2,7% 3,4%
LATE NIGHT
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 14,4% 15,7%
ΤHE 2NIGHT SHOW 9,7% 13,1%
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 6,5% 8,8%
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 3,5% 4,1%
=Τα ίδια μηδενικά ποσοστά σημειώθηκαν και τις επόμενες ημέρες μέχρι προχθές Πέμπτη. 10 Μαρτίου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline