Κυριακή 23 Ιουνίου 2024  23:07:19

Επίθεση από την Πάτρα κατά των τηλεοπτικών παρεμβάσεων (όσο κανένας άλλος..) του προέδρου των Ιατροδικαστών και αντιδημάρχου Αθηναίων Γρηγόρη Λέων : «Περιφέρεται στα κανάλια...» Κύριο

22.6.2022.NONPARERNEWS....Mατίνα Παγώνη- Γρηγόρης Λέων, φιλόδοξοι συνδικαλιστές και πολιτευτές: «Κομμένες κεφαλές» καθημερινά σε όλα τα κανάλια. -Αν και αναρμόδιοι για εμπιστευτικές υποθέσεις- μυστικές ανακρίσεις της Υγείας και της Πισπιρίγκου.

1.Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου σε μία ακόμη προσωπική επίθεση κατά του ιατροδικαστή, σκόπιμη και ακραία, αλλά μέσα σε ένα κλίμα αρνητικών εντυπώσεων(και σχολίων), από την συνεχή τηλεοπτική προβολή, παρέμβαση και διαρκή σχολιασμό δικαστικών υποθέσεων και μυστικής ανακριτικής διαδικασίας , όσο κανένας άλλος πρόεδρος των Ιατροδικαστών και αναρμόδιος για άμεσο χειρισμό της όλης υπόθεσης., Σ

υνδικαλιστή, με διαιρετικές συμπεριφορές ακόμα και στον κλάδο σύμφωνα να με τις τελευταίες εξελίξεις, παρεμβάσεις διαρκούς προσωπικής προβολής και επιπλέον με προσωπικές φιλοδοξίες ως αντιδήμαρχος Αθηναίων εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη.
Στο στόχαστρο της Ρούλας Πισπιρίγκου και της οικογένειας της βρέθηκε πριν λίγα 24ωρα ο Γρηγόρης Λέων, όπως προκύπτει από το δελτίο Τύπου που έδωσαν στη δημοσιότητα, στο οποίο υποστηρίζουν ότι ο ιατροδικαστής «κερδίζει δημοσιότητα πάνω από τους τάφους των παιδιών».
Ο Γρηγόρης Λέων πάντως αφού απάντησε στην ανακοίνωση της οικογένειας δεν έδειξε να πτοείται από την αυστηρή κριτική, δημόσια επίθεση.

Νέα επίθεση από Παπαδόπουλο

Σήμερα ο δικηγόρος της οικογένειας Όθωνας Παπαδόπουλος εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση, καταλογίζοντάς του ότι περιφέρεται στα κανάλια έχει «αναγάγει τον σχολιασμό σε ένα είδος βεντέτας» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, λίγες μέρες πριν την κατάθεση της εντολέως του.

Προθεσμία αναμένεται να ζητήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Η 33χρονη κατηγορούμενη αναμένεται την Παρασκευή να καταθέσει αναφορικά με το τελικό πόρισμα των ιατροδικαστών, Καρακούκη – Καλόγρηα.
Ο δικηγόρος της, Όθων Παπαδόπουλος ερωτώμενος σχετικά, είπε πως ενδέχεται να ζητήσουν ολιγοήμερη παράταση.

«Υπάρχει μία τεχνική έκθεση που βρίσκεται υπό σύνταξη και αναμένεται να είναι έτοιμη έως την ημερομηνία κατάθεσης του σημειώματος. Στην περίπτωση αυτή θα επισυναφθεί στο σημείωμα μας και θα αποτελεί την επιστημονική ανάλυση του πορίσματος που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί» συμπλήρωσε.

Τι είπε για τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

Αναφορικά με τη δήλωση του ιατροδικαστή, Γρηγόρη Λέων πως ο τεχνικός σύμβουλος της κατηγορουμένης έχει ειδικότητα πλαστικού χειρουργού, ο δικηγόρος απαντά:

«Η προσέγγιση του συγκεκριμένου ιατροδικαστή δείχνει και τη διάθεσή του. Έχει αναγάγει τον σχολιασμό του σε ένα είδος βεντέτας» και εξήγησε πως ο τεχνικός σύμβουλος με τον οποίο συνεργάζονται είναι Έλληνας της Γερμανίας, ο οποίος είχε λάβει αρχικά την ιδιότητα του πλαστικού χειρουργού, μετέπειτα όμως δεν θέλησε να ακολουθήσει τη συγκεκριμένη ειδικότητα και έτσι συνέχισε τις σπουδές του στον τομέα της εντατικολογίας.

Σχετικά με την παιδοψυχολόγο που εξέτασε τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, είπε χαρακτηριστικά πως η έκθεση της ειδικού αναλώνεται κατά 80% στην προσωπικότητα των γονιών».

2.Mατίνα Παγώνη- Γρηγόρης Λέων, φιλόδοξοι συνδικαλιστές και πολιτευτές: «Κομμένες κεφαλές» καθημερινά σε όλα τα κανάλια. -Αν και αναρμόδιοι για εμπιστευτικές υποθέσεις- μυστικές ανακρίσεις της Υγείας και της Πισπιρίγκου. 

Γράφτηκε από τον NonPaperNews
Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 01:54

Η κ.Παγώνη σκέφτεται να κατέβει υποψήφια στις εκλογές - «Καρφιά» για Γκάγκα και Τσίπρα.

ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

Ο κ. Λέων πρόεδρος απλώς σωματείου σχολιάζει καθημερινά μυστικές έρευνες και δικαστικές

ανακρίσεις, όταν ειχε υποσχεθεί τον Απρίλιο-μέσα σε κλίμα διαμαρτυριών για δηλώσεις του- ότι θα απόσχει από αυτή τη δημοσιότητα όμως σύντομα να επανέλθει καθημερινά σε όλα τα κανάλια ως σχολιαστής ερευνών και δεδομένων δικαστικής ανάκρισης.
1."Από την επομένη της εκλογής Μητσοτάκη, άρχισε ο Τσίπρας να ζητάει εκλογές. Εγώ δεν τα θεωρώ σοβαρά πράγματα αυτά" - «Η Γκάγκα ποτέ δεν ασχολήθηκε με τον συνδικαλισμό και ξαφνικά βρέθηκε στο Επικρατείας»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές άφησε η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα
«Ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν εκλογές. Όταν αποφασιστεί να γίνουν, τότε μπορεί να συζητήσουμε και το εάν θα θέσω υποψηφιότητα», τόνισε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Ερωτηθείσα εάν ακολουθεί το παράδειγμα της Μίνας Γκάγκα, η Ματίνα Παγώνη αντέτεινε ότι η κυρία Γκάγκα δεν ήταν συνδικαλίστρια, «ποτέ δεν ασχολήθηκε και ξαφνικά βρέθηκε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και στο υπουργείο Υγείας, ενώ εγώ ασχολούμαι με τα συνδικαλιστικά εδώ και 25 χρόνια και έχω φέρει πολλές νίκες στην παράταξή μου»...

2. Ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων «αποσύρεται» από την υπόθεση της Πάτρας, παραμένει αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων και συνδικαλιστής. 12.4.2022.

Από την πρώτη στιγμή που βγήκε στο φως της δημοσιότητας η συγκλονιστική υπόθεση της Πάτρας, ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, προσπάθησε να βοηθήσει με τις γνώσεις του, ώστε να εξιχνιαστεί το μυστήριο με τους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών, αναφέρει το ρεπορτάζ του patrisnews.com. αλλά παράλληλα προκάλεσε πολλές αντιδράσεις με τις καθημερινές, σε κάθε κανάλι, .... πληροφορίες και προβλέψεις του για την μυστική έρευνα γύρω από την υπόθεση, με παραβίαση των δικαστικών ανακρίσεων , με επίσης δικές του προβλέψεις για τίς επόμενες κινήσεις των ανακριτών κλπ

Αφού ολοκλήρωσε το «χρέος» του, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook, ο ιατροδικαστής αφήνει στα χέρια των πραγματογνωμόνων την υπόθεση και θα επιστρέψει στα προσωπικά του καθήκοντα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline