Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024  08:31:22

Η μακρά προεκλογική περίοδος συνεχίζεται, παρά τις δηλώσεις Μητσοτάκη για μη πρόωρες εκλογές.. Όλοι περιοδεύουν, κάνουν ομιλίες, συγκρούονται σκληρά. Σήμερα στη Βουλή οι αρχηγοί για την Παιδεία. Κύριο

ΝΔ: Ο Ανδρουλάκης εξακολουθεί να πορεύεται με «δημιουργική ασάφεια»  Δεν απαντά, ούτε ποια κυβέρνηση επιθυμεί να προκύψει από τις εκλογές, ούτε με ποιον πρωθυπουργό.

Η μακρά προεκλογική περίοδος συνεχίζεται, παρά τις δηλώσεις Μητσοτάκη για μη πρόωρες εκλογές και ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, έστω μέχρι τον Μάιο του 2023. Συμβαίνει όμως καθημερινά το ακριβώς αντίθετο. Όλοι σε όλα τα κόμματα, δυσπιστούν, κινούνται και συμπεριφέρονται σε προεκλογικό ύφος με ένταση, φόρτιση και επιθετικότητα.. Όλοι από όλα τα κόμματα είτε ως αρχηγοί, υπουργοί και βουλευτές είτε ως ομάδες ανώτερων στελεχών περιοδεύουν, κάνουν ομιλίες, συγκρούονται σκληρά. Σήμερα στη Βουλή οι αρχηγοί θα αναμετρηθούν πάνω στο νομοσχέδιο για την Ανώτατη Παιδεία της κ. Νίκης Κεραμέως, το οποίο γνωρίζει την αντίθεση όχι μόνο των κομμάτων της Αντιπολίτευσης αλλά και πολλών φορέων και οργανώσεων στα ΑΕΙ. Μέσα σε προεκλογικό καθαρά κλίμα και ρητορεία, όπως έκανε χθες ο Αλέξης Τσίπρας στο Περιστέρι και η ΝΔ κατά του προέδρου του ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ.

2.Για «δημιουργική ασάφεια και γενικότητες ως προς τις πολιτικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ» κατηγορεί σε σχόλιο του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας τον Νίκο Ανδρουλάκη επ αφορμή συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Πέρασαν πολλοί μήνες από την εκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αλλά ο κ.Ανδρουλάκης εξακολουθεί να πορεύεται με «δημιουργική ασάφεια». Δεν απαντά, ούτε ποια κυβέρνηση επιθυμεί να προκύψει από τις εκλογές, ούτε με ποιον πρωθυπουργό. Σε όλη την Ευρώπη, σε κυβερνήσεις συνεργασίας πρωθυπουργός είναι ο αρχηγός του πρώτου κόμματος. Αν ο κ.Ανδρουλάκης έχει κάποιο άλλο πρόσωπο στο μυαλό του, ας το πει για να κρίνουν οι πολίτες. Τους πρώτους μήνες από την εκλογή του η ασάφεια και οι γενικότητες δικαιολογούνταν. Σήμερα όχι», αναφέρει στο σχόλιό της η ΝΔ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline