Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024  14:48:06

Η Ντέμι Μουρ ζει το αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι, για μια ακόμη χρονιά. Με τρόπο πολύ σωματικό, υλικό. Κύριο

Με το κολύμπι στα νερά του Αιγαίου, με τα εστιατόρια, τιε ταβέρνες και την ελληνική κουζίνα, τις μυρωδιές της φύσης και των καρπών, με την ατέλειωτη ηλιοθεραπεία και με μαγικές βραδιές κάτω από τα αστέρια.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πολλές ήταν οι διασημότητες που επέλεξαν την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Όλοι θυμόμαστε πως ο Μάτζικ Τζόνσον με την all star παρέα του δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την χώρα μας, ενώ η Ροζαλία έγραψε μέχρι και στα ελληνικά στο Instagram, μετά τις διακοπές της στην Σαντορίνη, όσο ο Έλον Μασκ περιφερόταν με το ιδιωτικό του σκάφος στα νερά της Μυκόνου.
Άλλη μία σταρ που έφτασε στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές της ήταν και η Ντέμι Μουρ.
Αφού, λοιπόν, πριν λίγες μέρες η ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία της πάνω σε ένα σκάφος φορώντας φούξια μπικίνι, τώρα ανέβασε δύο ακόμα φωτογραφίες από τις διακοπές της στην χώρα μας.

Στην μία από αυτές τις φωτογραφίες, η Ντέμι Μουρ ποζάρει χαμογελαστή δίπλα από την ελληνική σημαία, ενώ στην άλλη, βλέπουμε το...ανεμοδαρμένο σκυλάκι της, που ακούει στο όνομα Πιλάφ.

Στην μία από αυτές τις φωτογραφίες, η Ντέμι Μουρ ποζάρει χαμογελαστή δίπλα από την ελληνική σημαία, ενώ στην άλλη, βλέπουμε το...ανεμοδαρμένο σκυλάκι της, που ακούει στο όνομα Πιλάφ.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από τις διακοπές της με τους διαδικτυακούς της φίλους - Ανάρτησε φωτογραφία πάνω στο γιοτ, με φόντο την ελληνική σημαία

Στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμα η Ντέμι Μουρ και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η Χολιγουντιανή ηθοποιός είναι και εκείνη ανάμεσα στους δεκάδες celebrities, που επέλεξαν τη χώρα μας φέτος για να περάσουν το καλοκαίρι τους. Μερικοί από αυτούς είναι η Εύα Μέντες και ο Ράιαν Γκόσλινγκ, ο Τζέιμς Φράνκο, ο Έλον Μασκ κ.α.

Κατά την παραμονή της στην Ελλάδα, η ηθοποιός αναρτά συχνά φωτογραφίες και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram στιγμές από την καθημερινότητά της. Άλλωστε, η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και κρατά μέσω αυτών επαφή με το κοινό της.

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα, που δείχνουν την ίδια, αλλά και τον τετράποδο φίλο της, τον Πιλάφ, τον οποίο δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ, πάνω στο πολυτελές γιοτ, που φιλοξενεί εκείνη και την παρέα της. Στο φόντο μάλιστα, φαίνεται μία ελληνική σημαία.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Ντέμι Μουρ σημείωσε: «Καλοκαιρινές λήψεις».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline