Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024  13:35:14

Επέλεξε από χθες τον Αλέξη Κούγια για την υπεράσπιση –αντεπίθεση της η Ρ. Πισπιρίγκου. Μετά τις κατηγορίες ως Μήδειας για τις 3 δολοφονίες, τις 50 καταθέσεις γιατρών κλπ. Κύριο

Καλύτερα στην υγεία του στη μάχη με τον καρκίνο, ο Αλέξης Κούγιας εξηγεί γιατί ανέλαβε την υπεράσπιση της και δίνει το πρώτο στίγμα του. Απάντηση με μηνύσεις και αγωγές σε όποιον δεν σέβεται το τεκμήριο της αθωότητας και κακοποιεί την αλήθεια.

1.Ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, μετά την πρόσφατη δοκιμασία της υγείας του, αναλαμβάνει, πλέον, την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τους θανάτους των τριών παιδιών της, μετά πολλές επιβαρυντικές καταθέσεις, μαρτυρίες ,εκθέσεις κλπ,. Το γεγονός γνωστοποίησε η κατηγορούμενη τονίζοντας «καταργώ κάθε άλλο δικηγόρο, ο οποίος μέχρι σήμερα με εκπροσωπούσε».

Ως γνωστόν. η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας.
Ανακοίνωση όμως εξέδωσε και το γραφείο του Αλέξη Κούγια. Ο δικηγόρος αναφέρει πως ανέλαβε την υπόθεση αποκλειστικά υπογραμμίζοντας στην ανακοίνωσή πως δέχτηκε να αναλάβει την κατηγορούμενη μετά «τη διαπίστωση από εμέ πρωτοφανών ιατροδικαστικών, παθολογοανατομικών, μαρτυρικών και αστυνομικών επιλογών».

2.Για «πρωτοφανή προανακριτική – αστυνομική προκατάληψη» και ««χωροφυλακιστική» προσέγγιση στοιχείων της δικογραφίας» κάνει λόγο ο Αλέξης Κούγιας, στην πρώτη ανακοίνωση που εκδίδει με την ιδιότητα του συνηγόρου υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο Αλέξης Κούγιας δίνει στην ανακοίνωση του, το «στίγμα» της υπερασπιστικής γραμμής που θα ακολουθήσει κάνοντας λόγο για καταρράκωσή του τεκμηρίου αθωότητας της εντολέως του για ιδιοτελείς σκοπούς. Παράλληλα, επισημαίνει ότι «κανένας δικηγόρος, ιατροδικαστής, παθολογοανατόμος, δημοσιογράφος δεν έχει δικαίωμα μέσα από τηλεδίκες να εξοντώνει κανέναν συνάνθρωπό μας».
Ο γνωστός ποινικολόγος επισημαίνει ότι μετά από ενδελεχή μελέτη της δικογραφίας κατέληξε να αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς διαπίστωσε «πρωτοφανείς ιατροδικαστικές, παθολογοανατομικές, μαρτυρικες και αστυνομικές επιλογές».

Ο Αλέξης Κούγιας μάλιστα αναφέρει πως στα 50 χρονια που ασκεί τη δικηγορία δε συνάντησε ποτέ
«τόσες πρωτοφανείς αντιφατικές ιατροδικαστικές, παθολογοανατομικές, μαρτυρικές, αστυνομικές αντιφάσεις».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline